O completare costisitoare la ecosistemul de securitate la domiciliu

Recomandări cheie

  • Ring Stick Up Cam Pro este rezistent la intemperii și poate fi folosit în interior sau în exterior, cu Wi-Fi dual-band pentru un semnal puternic. Este ușor de configurat și instalat cu aplicația Ring.
  • Caracteristica Bird’s Eye View este dezamăgitoare și are un câmp vizual mai mic în comparație cu alte camere din aceeași gamă de preț.
  • Este necesar un abonament pentru majoritatea funcțiilor, dar camera face parte din ecosistemul Ring mai mare care se poate integra cu alte produse.

Probabil îl cunoașteți pe Ring din seria populară de sonerie video, care vă poate ajuta să urmăriți ce se întâmplă la ușa dvs. din față. Dar compania oferă o mare varietate de alte produse de securitate pentru casă, cum ar fi Ring Stick Up Cam Pro. Camera oferă câteva caracteristici frumoase, cum ar fi Wi-Fi dual-band și video Bird’s Eye View, dar o cameră similară Ring este mult mai mică.

Ring Stick Up Cam Pro

Ring Stick Up Cam Pro oferă videoclipuri 1080p și poate fi folosit în interior sau în exterior. Ring include atât un cablu de alimentare pentru interior, cât și pentru exterior, împreună cu toate echipamentele necesare pentru a monta camera pe perete sau tavan. Poate fi folosit și pe o suprafață plană. Wi-Fi cu bandă dublă poate oferi un semnal wireless puternic chiar și în exterior. Detectarea mișcării 3D și vizualizarea Ochi de pasăre utilizează radarul încorporat pentru a arăta exact unde a fost văzută o persoană în zona de mișcare.

Inel de marcă

Rezoluție 1080p

Conectivitate Wi-Fi dublă bandă 2,4 GHz/5 GHz

Compatibilitate aplicație Da

Vedere de noapte Da

Limite de funcționare -4°F până la 120°F

Integrari Amazon Alexa

Hub necesar Nr

Câmp de vizualizare 155° diagonală, 139° orizontală, 80° verticală

Culori Negru sau alb

Spotlight nr

Rezistenta la intemperii Da

Difuzor cu două căi Da

Detectare mișcare Da

Este necesar un abonament? Opțional

Dimensiuni 6,06 inchi (15 cm) înălțime x 2,76 inchi (7 cm) diametru

Pro

  • Rezistent la intemperii si poate fi folosit in interior sau exterior
  • Wi-Fi cu bandă duală oferă un semnal puternic chiar și atunci când este departe de router
  • Ușor de configurat și instalat cu aplicația Ring bine concepută
  • Face parte din marele ecosistem Ring care se poate lega cu alte produse

Contra

  • Vedere de pasăre este dezamăgitoare
  • Câmp vizual mai mic decât concurenții
  • Este necesar un abonament pentru majoritatea funcțiilor

Realizat pentru utilizare în interior sau exterior

Hannah Stryker / MakeUseOf

Ring Stick Up Cam Pro este creat pentru a ține ceasul aproape oriunde, în afară de ușa din față.

Cam de dimensiunea unei cutii de aluminiu mai mare, Stick Up Cam Pro are 6,06 inchi înălțime și 2,76 inci diametru. Este disponibil într-o culoare alb sau negru. Oferă video 1080p, ceea ce este oarecum o dezamăgire, deoarece multe alte camere video de pe piață la același interval de preț oferă calitate video 2K și chiar 4K.

Am aruncat o privire la versiunea plug-in a Stick Up Cam Pro. Acesta include atât un cablu de alimentare pentru interior, cât și pentru exterior. Există și o versiune de baterie disponibilă la același preț. Deși versiunea cu baterie nu are nevoie de un cablu, va trebui să vă faceți griji cu privire la încărcarea bateriei. Pentru a ajuta la atenuarea problemei, dacă plasați camera în exterior, puteți achiziționa un pachet care vine cu un panou solar care va alimenta în mod continuu bateria cu puterea soarelui.

  Înțelegerea instrumentelor IaC: Cloudformation vs Terraform

Hannah Stryker / MakeUseOf

Împreună cu ambele cabluri de alimentare, Ring include tot hardware-ul de montare de care aveți nevoie pentru a instala în interior sau în exterior. Pentru o instalare simplă, puteți așeza camera pe o suprafață plană cu suportul. Puteți instala și pe un perete sau pe tavan. Suportul poate regla camera pentru cel mai bun unghi posibil.

În timpul testării mele în interior, am folosit doar suportul pe o suprafață plană. Pentru utilizare in aer liber am folosit suportul pe streasina. A durat doar câteva minute pentru a instala și a obține unghiul camerei pentru a arăta curtea mea.

După instalarea camerei, va trebui să descărcați aplicația Ring pentru iOS sau Android. În general, aplicația este bine concepută și ușor de utilizat. Va trebui să adăugați camera prin scanarea codului QR din documentație sau camera în sine. Mai sunt câțiva pași, inclusiv personalizarea în continuare a zonelor de detectare a mișcării camerei. Funcțiile axate pe confidențialitate includ setarea unei zone în care camera nu va înregistra și dezactivarea completă a înregistrării audio. Puteți chiar să creați un program și să alegeți când să primiți o notificare de mișcare.

Zonele de mișcare sunt o funcție deosebit de importantă atunci când utilizați camera în aer liber. Am reușit să reglez camera pentru a supraveghea doar proprietatea mea, în loc de ceea ce se întâmplă la vecinii de pe terenul mic.

În timpul utilizării în interior, am reușit să creez o zonă care să mă avertizeze doar atunci când a fost detectată mișcare în apropierea ușii din față. De asemenea, puteți alege să înregistrați când este detectată doar o persoană sau toate evenimentele de mișcare.

Deși este o opțiune frumoasă, nu a funcționat bine în testele din lumea reală. În timp ce foloseam atât în ​​interior, cât și în exterior, am primit o notificare a unei persoane doar pentru a constata că era unul dintre cei doi câini ai mei sau chiar o veveriță care alerga prin curtea mea. Nu este exact ceea ce vrei să vezi. Alte camere, cum ar fi de la Arlo, folosesc AI pe dispozitiv pentru a determina dacă mișcarea provine de la o persoană, vehicul, animal sau altceva.

Calitate video acceptabilă care ar putea fi mai bună

Când îl folosiți în interior, calitatea video Ring Stick Up Cam Pro este neremarcabilă. Chiar și cu videoclipuri HDR, multe secțiuni ale videoclipului din apropierea ferestrelor mele au fost explodate și au fost dificil de văzut, chiar și în condiții înnorate. Pe timp de noapte, a fost, de asemenea, greu să vezi unele dintre detaliile mai fine, înainte ca vederea pe timp de noapte activată de culoare să intre în joc. Când a făcut-o, a fost o mare diferență și a funcționat bine.

De asemenea, am fost oarecum dezamăgit de câmpul vizual orizontal de 139 de grade. Stick Up Cam Pro a înlocuit camera mea Apple HomeKit mult mai veche cu un câmp vizual complet de 180 de grade, iar diferența a fost foarte vizibilă. Anterior, puteam vedea fiecare parte a sufrageriei. Dar camera Ring a tăiat porțiuni mari din videoclip.

  8 cele mai bune instrumente și soluții SOAR pentru întreprinderi mici și întreprinderi

Fie în interior, fie în exterior, o cameră din această gamă de preț ar trebui să aibă un câmp vizual mai mare.

O altă problemă la utilizarea în interior a fost cât de mare este camera reală. Am multe camere similare în casa mea, iar Ring Stick Up Cam Pro este de cel puțin două ori mai mare decât oricare dintre ele. Acest lucru face dificilă ascunderea sau instalarea într-o locație fără mult spațiu, cum ar fi pe o masă.

Când erați în aer liber, videoclipul camerei era mai bun. Unul dintre punctele importante ale Ring Stick Up Cam Pro este suportul Wi-Fi dual-band atât pe 2,4 GHz, cât și pe 5 GHz. Dual-band oferă camerei un semnal wireless mai rapid și mai stabil. Chiar și cu un sistem de router cu plasă, de obicei am probleme la conectarea unui flux live. Dar nu am avut probleme cu Ring Stick Up Cam Pro. Rezultatele dvs. pot varia în funcție de mai mulți factori.

Videoclipul capturat de Ring Stick Up Cam Pro a fost de o calitate rezonabilă, mai ales în condiții însorite. Am putut identifica fețele și chiar siglele echipelor pe îmbrăcăminte când făceam zoom. Noaptea și pe vreme rea, viziunea pe timp de noapte și vederea pe timp de noapte au funcționat bine și mi-au oferit o privire grozavă la ceea ce se întâmplă în curtea mea.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Indiferent de calitatea videoclipului, fiți pregătit să plătiți un abonament lunar pentru a primi aproape orice utilizare de la cameră. Fără abonament, singurul lucru pe care îl poți face este să vezi o vizualizare live de la cameră, să folosești funcția de vorbire pentru a comunica cu oricine se află în apropiere și să primești notificări de mișcare. Un abonament de bază costă 3,99 USD pe lună sau 39,99 USD anual și acoperă doar o cameră.

Cu aceasta, veți debloca istoricul video pentru până la 180 de zile, abilitatea de a salva și partaja videoclipuri, alerte de persoană, notificări bogate și multe altele. Există, de asemenea, planuri de abonament mai scumpe care extind funcțiile la toate camerele Ring dintr-o locație și adaugă monitorizare 24/7.

Abonamentele reprezintă, din păcate, o parte importantă a căutării unei camere de securitate pentru acasă. Cu fiecare an care trece, devine din ce în ce mai dificilă o opțiune care permite opțiunea de a accesa videoclipurile salvate local sau gratuit pe cloud. Există opțiuni fără abonament, dar sunt puține. Un abonament Ring single-cam este rezonabil, mai ales în comparație cu celelalte opțiuni de pe piață.

Vedere de pasăre este o dezamăgire, dar prerularea este grozavă

Una dintre caracteristicile principale ale Stick Up Cam Pro este Detectarea mișcării 3D și Zonele de ochi de pasăre. Folosind radarul încorporat, funcția este concepută pentru a arăta calea exactă a modului în care cineva a intrat în vederea camerei, afișată pe o vizualizare prin satelit a locației dvs. Deci, dacă cineva sare peste un gard în curtea ta, se presupune că poți vedea exact unde. Apoi vă va arăta calea pe care a urmat-o persoana cu puncte galbene și roșii.

În practică, caracteristica a fost în mare parte un bust. În timp ce încerca să-l configureze, Ring a informat că nu există nicio fotografie aeriană a locației mele și că procesul va fi mai puțin precis. În loc să pot vedea calea cuiva într-o configurație de tip Google Street-view, tot ce pot vedea este un bloc care reprezintă de altfel conturul casei mele. Dacă aș locui într-o zonă rurală, aș fi mai îngăduitor pentru supraveghere. Dar trăind într-o suburbie foarte populată din Dallas, nu există niciun motiv pentru care Ring să nu aibă un fel de fotografie aeriană pentru această caracteristică.

  Traduceți text și găsiți definiții de cuvinte în zbor cu traducătorul plutitor

Detectarea radarului a funcționat bine, chiar și fără o fotografie aeriană, indicând unde mă aflam în curtea mea. Dar acesta este puțin confort pentru potențialii cumpărători care nu știu ce locații au fotografii reale de folosit.

Când redați un eveniment de mișcare, informațiile despre vizualizarea de tip Bird’s Eye pot apărea într-o imagine în imagine împreună cu videoclipul. Dar trebuie să alegeți între opțiunea Vedere de pasăre și Pre-Roll pentru caracteristica PiP. Pre-Roll pe versiunea plug-in a camerei va afișa cele șase secunde înainte ca mișcarea să fie declanșată; pentru camera alimentată cu baterie, va afișa doar patru secunde. Acest lucru a funcționat extrem de bine și poate fi important să vedem ce s-a întâmplat în câteva secunde înainte ca mișcarea să aibă loc. Chiar dacă alegeți Bird’s Eye View pentru PiP, videoclipul Pre-Roll va fi întotdeauna disponibil pentru vizionare mai târziu.

O parte a unui ecosistem de securitate mai mare, în bine sau în rău

Hannah Stryker / MakeUseOf

Ca parte a ecosistemului Ring mai mare, Stick Up Cam Pro, prezintă mai multe puncte tari și puncte slabe.

Ca un aspect pozitiv, gama Ring de produse pentru securitatea casei este încă imbatabilă pe piață. Pe lângă populara cameră sonerie, puteți adăuga o mare varietate de alte dispozitive, cum ar fi camere, sisteme de alarmă și chiar iluminat. Toate produsele companiei deținute de Amazon pot funcționa împreună și pot fi accesate cu aplicația excelentă pentru smartphone.

Dar apoi asta duce la unele probleme substanțiale. În timp ce piața caselor inteligente continuă să fie mai deschisă cu standardul Matter care crește, dispozitivele Ring sunt blocate în sistemul de acasă inteligent bazat pe Amazon Alexa. Deci, dacă sunteți încântat să vedeți o vedere de la cameră doar cu o comandă vocală, va trebui să faceți asta cu Alexa și un Amazon Echo Show.

Produsele No Ring, inclusiv Stick Up Cam Pro, sunt compatibile cu celelalte două sisteme majore de casă inteligentă — Apple HomeKit și Google Home. Deci, dacă utilizați una dintre acele alte platforme, achiziționarea Ring Stick Up Cam Pro nu are prea mult sens, deoarece nu o veți putea folosi împreună cu alte produse non-Ring.

Dacă sunteți investit în întregime în ecosistemul Ring, Stick Up Cam Pro oferă o modalitate acceptabilă de a monitoriza ceea ce se întâmplă acasă. Este exagerat de folosit în interior, dar este o opțiune drăguță, rezistentă la intemperii, în aer liber.

În timp ce titlul Bird’s Eye View sună interesant pe hârtie, nu adaugă nimic la experiența generală. Stick Up Cam obișnuit de la Ring oferă aproape aceeași funcționalitate pentru un preț mult mai mic.

Ring Stick Up Cam Pro

Ring Stick Up Cam Pro oferă videoclipuri 1080p și poate fi folosit în interior sau în exterior. Ring include atât un cablu de alimentare pentru interior, cât și pentru exterior, împreună cu toate echipamentele necesare pentru a monta camera pe perete sau tavan. Poate fi folosit și pe o suprafață plană. Wi-Fi cu bandă dublă poate oferi un semnal wireless puternic chiar și în exterior. Detectarea mișcării 3D și vizualizarea Ochi de pasăre utilizează radarul încorporat pentru a arăta exact unde a fost văzută o persoană în zona de mișcare.