Termeni și Condiții de Utilizare

Bun venit pe tipstrick.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții de Utilizare înainte de a accesa sau utiliza acest website. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

1. Accesul și Utilizarea Website-ului

1.1. Prin accesarea și utilizarea website-ului tipstrick.ro, sunteți responsabil de respectarea legilor și regulamentelor aplicabile. Nu veți utiliza acest website în scopuri ilegale sau interzise.

1.2. Accesul la anumite conținuturi sau funcționalități ale website-ului poate necesita înregistrarea. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității datelor de autentificare și pentru toate activitățile care apar sub contul dvs.

2. Conținutul Website-ului

2.1. Acest website oferă conținut legat de tehnologie, Windows, Office, gaming, VPN, social media și alte subiecte conexe. Conținutul are scop informativ și nu constituie sfaturi profesionale sau recomandări.

2.2. Toate materialele și conținuturile prezente pe acest website sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau utiliza conținutul în alte scopuri decât cele permise expres în acești termeni sau în acordul scris al proprietarului website-ului.

3. Comentarii și Interacțiuni

3.1. Vă încurajăm să participați prin comentarii și feedback la conținutul de pe website. Cu toate acestea, sunteți de acord să nu publicați sau să distribuiți conținut ofensator, obscen, defăimător sau ilegal.

3.2. Comentariile și feedback-ul furnizate de dvs. vor deveni proprietatea website-ului și ne rezervăm dreptul de a le utiliza în scopuri diverse, inclusiv în scopuri de marketing.

4. Limitarea Responsabilității

4.1. Utilizarea acestui website se face pe riscul dvs. Website-ul și conținutul său sunt furnizate „așa cum sunt”, fără garanții de nicio natură, exprese sau implicite.

4.2. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pagube directe, indirecte, accidentale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui website.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea sa pe website.

6. Legislație Aplicabilă

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României. Orice litigiu care rezultă din sau este legat de acești termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Prin utilizarea acestui website, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să întrerupeți utilizarea website-ului tipstrick.ro.