Descărcați Google Now Launcher APK pentru orice dispozitiv Android

Există doar atât de multe ori în care putem introduce Android cu o variație a expresiei „este infinit de personalizabil”. Am discutat deja de lansatoare precum Dodol, Buzz, Smart Launcher și multe altele. Cu toate acestea, aceste personalizări ale terților nu au putut niciodată să ajute la atenuarea acestui sentiment de alienare. S-ar putea să fie excelente, dar nu se simt bine; chiar și Aviate recent revizuit nu face excepție – este un teren genial, dar străin. Până acum, adică. Google a decis că lansatorul Android ar trebui să fie disponibil pentru descărcare și l-a lansat în Magazinul Play sub eticheta Google Now Launcher.

Lansatorul este în mod oficial exclusiv pentru dispozitivele Nexus și Google Play Edition în acest moment, dar puteți, desigur, să descărcați APK-ul (un link către care a fost furnizat la sfârșit) pentru a-l instala pe alte dispozitive.

Lansatorul Google Now este paralel cu lansatorul KitKat original care vine cu Nexus 5. Dacă ați folosit lansatorul KitKat stoc pe un dispozitiv mai vechi, veți observa imediat că Google Now este acum la o glisare, în stânga ecranului de pornire. . Veți observa, de asemenea, că filele „Aplicații” și „Widget-uri” din partea de sus a sertarului de aplicații au fost eliminate, făcând loc pentru pictograme mai mari în sertarul de aplicații. Widgeturile sunt adăugate ca în era pre-ICS, ținând apăsat pe un spațiu gol de pe ecranul de pornire. Mai jos este o comparație între sertarele vechi și noi pentru aplicații.

Pe lângă adăugarea de widget-uri, apăsarea lungă a oricărei zone goale a ecranului de start vă permite, de asemenea, să schimbați imaginea de fundal, să modificați setările lansatorului și să rearanjați mai multe ecrane. La început aveți un singur ecran de pornire; tragerea pictogramelor aplicației sau widget-urilor spre dreapta creează ecrane suplimentare.

  Cum să vă conectați telefonul Android la computer utilizând aplicația Link to Windows și Phone Link

Nota editorului: un pas în direcția corectă pentru Google. Dacă dețineți un dispozitiv Nexus 5, aplicația ar trebui să apară ca „Instalata” pe Google Play, ceea ce presupunem că orice modificări minore ale interfeței de utilizare a lansatorului de la Google nu va necesita o actualizare a sistemului de acum înainte. Ca și în cazul altor aplicații Google, tot ce va trebui să faceți este să actualizați din Magazinul Play. Din păcate, aplicația este disponibilă pentru moment numai pentru dispozitivele Nexus și Google Play Edition. Am inclus o oglindă APK (cu ajutorul XDA-Developers) pentru cei dintre voi care doresc să o încerce pe alte dispozitive, dar rețineți că nu veți primi actualizări directe. Dacă nu ați încărcat niciodată un APK până acum, comutați la opțiunea „Surse necunoscute” din Setări > Securitate, apoi transferați APK-ul în stocarea dispozitivului și deschideți-l folosind orice manager de fișiere (cum ar fi ES File Explorer).

Instalați Google Now Laucher din Magazinul Play

Descărcați Google Now Launcher APK de la Dev-Host