Persist îmbunătățește controlul volumului pe Android prin profiluri personalizate

Îți treci smartphone-ul în modul silențios de fiecare dată când ajungi la serviciu? Nu vrei să-ți deranjezi colegul de cameră adormit cu tonul de apel puternic al telefonului tău în miezul nopții? Dacă am o problemă reală cu Android, este implementarea proastă a sistemului de operare a gestionării volumului. Nu vă oferă prea mult control asupra diferitelor tipuri de sunete pe care le emite dispozitivul dvs., cu atât mai puțin să creați presetări precum acele telefoane vechi cu funcții de la Nokia sau Samsung. Dacă doriți să aveți puțin mai multă personalizare la dispoziție, atunci dă o șansă la Persist Volume Control. Aplicația oferă un control mai mare asupra acusticii dispozitivului dvs. Android, oferindu-vă opțiunea de a seta niveluri separate de volum pentru sonerie, notificări, alarme, media, sistem, sunet la apel etc. și de a crea presetări de volum pentru diferite situații.

Persist, după cum sugerează și numele, rulează în mod constant în fundal și poate fi lansat rapid atingând comanda rapidă persistentă pe care o adaugă la panoul de notificare, care afișează nivelurile curente ale volumului pentru toate cele șapte tipuri de sunet/sunete și vă permite fie să săriți la ecranul principal al aplicației sau în secțiunea de presetări a profilului acesteia. Ecranul principal are o grămadă de glisoare de volum, câte unul pentru fiecare tip de sunet. Caracteristica de bază a aplicației este însă funcția de presetare a profilului.

Pur și simplu, dacă doriți mai multă personalizare din Persist, atunci secțiunea Presets este calea de urmat. Presetări vă permit să creați diferite profiluri, astfel încât să le puteți activa în anumite scenarii sau moment al zilei. Numire, Implicit, Noapte și Silențios ies din cutie și puteți adăuga profiluri noi, personalizate, care se potrivesc nevoilor dvs.

  Mai aveți nevoie să vă rootați telefonul Android?

Pentru a crea un profil nou, atingeți butonul plus din partea de sus și dați-i un nume pe placul dvs. Dacă încă sunteți confuz, aruncați o privire la captura de ecran de mai jos. Acest ecran vă permite să adăugați și să eliminați diferite tipuri și parametri de volum. Puteți seta pur și simplu tonuri de apel individuale sau sunete de alertă pentru fiecare tip de sunet.

Fiecare parametru audio poate fi adăugat atingând mai întâi butonul „Adăugați setări” din partea de jos și alegând tipul audio din următorul meniu. De asemenea, puteți selecta o pictogramă pentru o presetare audio dintr-o mână de opțiuni.

Aplicația are, de asemenea, o variantă plătită numită Persist+, care nu conține reclame și oferă funcționalități suplimentare, inclusiv automatizarea comutării profilului în funcție de oră, zi și locație.

Instalați Persist din Magazin Play (Liber)

Instalați Persist+ din Play Store (Plătit)