Reglați intensitatea luminii blițului LED iPhone din Centrul de control iOS 7

Comutările sistemului din Centrul de control ar putea primi cea mai mare apăsare, dar comenzile rapide din rândul de jos au și ele utilizările lor. Dintre aceste comenzi rapide, butonul lanternei este probabil cel mai frecvent folosit. Există multe ocazii în care este posibil să aveți nevoie de caracteristica lanternă care vine încorporată cu iOS 7, chiar dacă LED-ul din spatele dispozitivului nu a fost conceput inițial pentru a fi utilizat în acest scop. Pentru fotografie, nivelul de intensitate neschimbat al LED-ului este bine, dar dacă îl folosiți ca lanternă, este bine să aveți un nivel suplimentar de control. Cu ceva timp în urmă, am abordat PhotoTorch, o modificare care permite utilizatorilor să schimbe intensitatea LED-ului camerei iPhone. CCFlashLightLevel face același lucru, dar această nouă versiune funcționează din Centrul de control iOS 7. Cu această modificare, utilizatorii pot folosi comutatorul lanternei CC ca controler pentru nivelul de intensitate al LED-ului într-un mod foarte convenabil.

CCFlashLightLevel poate fi pus în acțiune prin apăsarea lungă a comutatorului lanternei din Centrul de control. Procedând astfel, dezvăluie un mic glisor suprapus pe pictogramă. Glisați spre dreapta pentru a crește intensitatea blițului LED. Tragerea în direcția opusă reduce lumina. Pentru a închide acest glisor și a readuce butonul la forma sa obișnuită, pur și simplu scoateți degetul de pe ecran și așteptați câteva secunde.

În timp ce CCFlashLightLevel ar putea părea a fi o modificare foarte simplistă la prima vedere, are încă câteva opțiuni de personalizare destul de îngrijite de oferit. Modificarea adaugă un meniu propriu la aplicația Setări stoc, de unde este posibilă modificarea unor setări de bază legate de glisorul de ajustare a nivelului. Puteți specifica durata de timp pentru care trebuie să țineți apăsată scurtătura lanternei înainte ca glisorul să apară.

Mai sunt și două opțiuni; unul care se ocupă de timeout-ul de dispariție al glisorului și celălalt care vă permite să setați nivelul de intensitate implicit al LED-ului. Activați opțiunea „Remember Slider Value” dacă doriți ca lanterna să revină la ultimul nivel de intensitate utilizat ori de câte ori este pornită. Pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă toate aceste opțiuni, meniul CCFlashLightLevel vine cu un set cuprinzător de instrucțiuni.

CCFlashLightLevel este o modificare gratuită. Încearcă-l pe dispozitivul tău iOS 7 mergând la repo BigBoss al magazinului Cydia.