Cum să remediați vizualizarea grilă Google Meet nu funcționează

Google Meet este unul dintre cele mai flexibile instrumente de conferințe online pe care le puteți folosi gratuit. Este ușor de configurat, ușor de alăturat unei întâlniri, iar o întâlnire poate dura o oră cu până la 100 de participanți.

În multe privințe, Google Meet învinge concurența pur și simplu pentru că întâlnirile sale pot fi mai lungi și pentru că este ușor de utilizat.

remediați vizualizarea grilă Google Meet care nu funcționează

Remediați vizualizarea grilă Google Meet nu funcționează

O singură întâlnire Google Meet poate avea între 3 și 100 de participanți pentru utilizatori gratuiti. Îl puteți folosi pentru seminarii și training-uri mici, precum și pentru întâlniri de dimensiuni moderate în stilul primăriei.

Google Meet are o vizualizare grilă care permite utilizatorilor să vadă până la 49 de persoane simultan într-un aspect grilă. Aspectul va prezenta imaginile de profil ale utilizatorului dacă camera este oprită și fluxul camerei lor dacă este activată.

Dacă vă aflați într-o întâlnire Google Meet cu un număr mare de participanți, dar vizualizarea grilă nu apare, iată ce puteți face pentru a o remedia.

1. Activați vizualizarea grilă

În mod ideal, vizualizarea grilă ar trebui să se activeze atunci când aveți un număr mare de participanți, dar, în mod implicit, Google Meet decide pentru dvs. când să afișați o grilă și când nu. Este posibil să nu creadă că aveți nevoie de vizualizarea grilă. Puteți forța cu ușurință Google Meet să folosească vizualizarea grilă în acest caz.

  Cele mai bune 10 aplicații de termometru pentru urmărirea febrei iPhone

Într-o întâlnire Google Meet;

Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni (trei puncte) din bara de control de jos.
Selectați Schimbați aspectul din meniu.
Selectați aspectul Tiled.
Vizualizarea grilă va fi activată.

2. Anulați fixarea unui participant

Google Meet permite utilizatorilor să fixeze orice participant. Acest lucru va face ca feedul lor miniatură/cameră să fie întotdeauna vizibil pentru dvs. Aceasta aprilie interferează cu vizualizarea grilă dacă numărul de participanți nu se adună la un număr care va crea o grilă de dimensiuni rezonabile.

Într-o întâlnire Google Meet;

Deschideți lista de participanți făcând clic pe pictograma din partea de jos.
Selectați butonul mai multe opțiuni (trei puncte) de lângă membrul pe care l-ați fixat.
Selectați opțiunea de anulare fixare din meniu.

3. Folosiți o extensie Chrome

Dacă toate celelalte nu reușesc și încă nu reușiți să obțineți vizualizarea grilă în Google Meet, o puteți forța utilizând browserul Chrome și instalând extensia Google Meet Grid View.

Ieșiți/ părăsiți întâlnirea Google Meet.
Deschideți Chrome și instalați extensia Google Meet Grid View din Magazinul web Chrome.
Alăturați-vă din nou la întâlnirea Google Meet.
Utilizați comutatorul extensiei pentru a activa vizualizarea grilă.

Concluzie

Vizualizarea grilă este excelentă pentru întâlniri mari, dar puteți încerca și să utilizați vizualizarea Bară laterală pentru a vedea toți participanții la întâlnire. Este o opțiune deosebit de bună dacă trebuie să fixați unul sau doi participanți aprilie interferează cu vizualizarea grilei.