8 furnizori de cititoare de carduri de credit pentru afacerea dvs. de vânzare cu amănuntul

Una dintre cele mai eficiente și mai sigure modalități de a accepta plăți este utilizarea cititoarelor de carduri de credit.

Ce sunt cititorii de carduri de credit?

Ați văzut vreodată într-un magazin un gadget sau o mașină cu glisare minuscul ca cel de mai jos? Acesta este denumit cititor de carduri sau cititor de carduri de credit.

Cititorii de carduri sunt responsabili pentru citirea datelor de pe banda magnetică sau microcipul unui card de credit sau de debit și transferarea acestora către procesorul de plăți în timp ce colectează date de la banca clientului. Tranzacția este acceptată dacă cititorul de carduri recunoaște fondurile disponibile.

Prin urmare, din punct de vedere tehnologic, cipul sau banda magnetică a cardului de credit sau de debit, care este prezent, deține informații despre deținătorul cardului. Cititorul de carduri citește acele informații și permite sau refuză tranzacția pe baza informațiilor furnizate.

Una dintre cele mai practice moduri de a face cumpărături este să ai un card de credit sau de debit, mai degrabă decât numerar.

Potrivit unui sondaj recent, se estimează că 1.115,83 milioane de americani vor folosi carduri de credit până în 2025.

Conform datelor Statista, dimensiunea pieței tranzacțiilor cu cardul de credit din Statele Unite a crescut de peste două ori între 2012 și 2020, așa cum se arată în imaginea de mai jos, și se preconizează că va ajunge la peste 65% până în 2025.

Sursa: Statista

Cum să selectați cel mai bun cititor de carduri pentru afacerea dvs

Este esențial să ai un cititor de carduri de credit la bord, indiferent dacă încerci să înființezi o nouă companie sau să-ți dezvolți cea actuală.

În timp ce unii comercianți oferă cititoare de carduri de credit gratuite, alții vă permit să cumpărați sau să închiriați echipamentul. De la standalone la multi-magazine bazate pe cloud, iar caracteristicile acestora afectează costul. Prețul depinde dacă cumpărați mașina sau închiriați-o.

Cele mai simple cititoare de carduri de credit costă de obicei între 100 și 200 USD. Procesarea cardului de credit, serviciul lunar, gateway-ul și taxele de conformitate sunt cheltuieli suplimentare.

Să ne uităm la câteva informații din această parte care vă vor ajuta să alegeți cel mai bun cititor de carduri pentru afacerea dvs.

Metoda tranzacției

Este necesar un cititor de carduri pentru diferite tranzacții, cum ar fi trecerea prin glisare a cardului, scufundarea, atingerea cardului și plățile mobile. Acest cititor trebuie să accepte comunicare în câmp apropiat (NFC) și să fie alimentat de un furnizor de plăți cu portofel digital, cum ar fi Apple Pay sau Google Pay.

Cititoarele de carduri autonome sunt disponibile cu diverse funcții, inclusiv sau fără ecran. Pentru a oferi o mai mare comoditate și a diferenția aceste dispozitive de setările tradiționale sau de la punctele de vânzare (POS), aceste dispozitive sunt adesea concepute pentru a fi wireless.

Un cititor de carduri bazat pe cloud este cel mai bun dacă aveți nevoie de unul pentru mai multe locații sau magazine răspândite geografic.

Rețeaua de plată

Această rețea facilitează procesarea plăților și vă permite să primiți plăți aferente prin intermediul cititorului de carduri. Cititorul de carduri ar trebui să accepte toate rețelele de plată semnificative, inclusiv, dar fără a se limita la, Visa, MasterCard, AmericanExpress și Discover.

  Ghid complet pentru găzduirea și participarea la întâlniri

Securitate

Este esențial să vă asigurați că compania dumneavoastră utilizează tranzacții de criptare end-to-end (E2EE), o funcție de protecție împotriva fraudei, cititoare de carduri de credit criptate PCI-DSS etc.

Cost

Furnizorul de cititoare de carduri ar trebui să aibă o reputație solidă pe piață și caracteristici de ultimă generație, inclusiv accesibilitate, utilizare și o interfață ușor de utilizat. Compania ar trebui să vă ofere echipamente la prețuri corecte de piață și alte cheltuieli de tranzacție care nu sunt excesive.

Acum, haideți să explorăm lista cu cei mai buni furnizori de cititoare de carduri de credit.

Squareup

Un instrument excelent pentru acceptarea plăților cu cardul este cititorul de carduri de credit Squareup. Este opțiunea ideală pentru întreprinderile mici care necesită un mijloc simplu și economic de procesare a tranzacțiilor.

Toată lumea poate accepta plăți pe smartphone sau tabletă datorită cititorului gratuit de carduri de credit Square și a aplicației Square Point of Sale.

Este un sistem simplu, sigur și securizat, fără costuri de configurare sau continue. Vă permite să acceptați rapid toate cardurile de credit și de debit majore și este făcut să funcționeze perfect cu dispozitivele dvs. actuale.

În plus, are o funcție de criptare care protejează utilizatorii împotriva fraudei. De asemenea, companiile îl pot folosi pentru a urmări vânzările, a analiza statistici și pentru a folosi alte funcții pentru a le ajuta să își desfășoare operațiunile mai eficient.

Opțiunile sale flexibile de plată vă permit să plătiți atunci când glisați cardul și, mai important, modul offline funcționează fără conexiune.

Puteți vinde și procesa plăți oriunde vă duce afacerea dvs. cu cititorul de carduri Square, care este suficient de mic pentru a încăpea în buzunar și nu necesită baterie. Veți fi taxat doar cu 2,6% + 10 per glisare.

Paypal

Opțiunea ideală pentru companiile care caută un cititor de carduri Paypal sigur, eficient și ușor de utilizat. Un dispozitiv mobil de citire a cardurilor permite utilizatorilor să accepte și să proceseze carduri de credit, carduri de debit și alte metode de plată.

Cu ușurința unui cititor de carduri fizic, companiile pot procesa instantaneu și convenabil plățile consumatorilor. În plus, sistemul este conectat la aplicația PayPal, permițând utilizatorilor să trimită facturi și să își gestioneze fondurile direct din aplicație.

Proprietarii de afaceri pot colecta ușor și rapid plăți de la clienți cu acest cititor de carduri. Aproape orice sistem de punct de vânzare, cum ar fi Apple Pay, Google Pay și Samsung Pay, poate fi utilizat cu acest cititor de carduri.

Cititorul de carduri este ușor de configurat și de utilizat. Are o gamă largă de capabilități, cum ar fi protecția împotriva fraudelor, procesarea rapidă a tranzacțiilor și accesul la raportare și analiză pentru a ajuta proprietarii de companii să își maximizeze acceptarea plăților.

O afacere poate gestiona cu ușurință toate fațetele tranzacțiilor sale datorită instalării fără efort a cititorului de carduri, lipsei taxelor sau contractelor lunare și integrării cu alte soluții de plată Paypal.

Cititorul de carduri PayPal nu are niciun angajament pe termen lung și nicio taxă lunară, iar primul dvs. cititor de carduri poate fi cumpărat cu 29 USD.

Sumup

Companiile care trebuie să accepte plăți cu cardul pot obține un Cititor de carduri Plus de la SumUp, un furnizor de servicii de plată online bine-cunoscut. Acest cititor de carduri este sigur și de încredere pentru a prelua plăți de la clienți. Caracteristicile cititorului de carduri sunt NFC (fără contact), Bluetooth și o baterie Li-ion încorporată.

  10 jocuri bazate pe supereroi de cumpărat acum

Conectarea la aplicația SumUp este simplă, permițând utilizatorilor să accepte și să gestioneze cu ușurință tranzacțiile cu cardul.

În plus, oferă o configurare rapidă și comisioane ieftine ale comerciantului, făcând acest serviciu o opțiune accesibilă și eficientă pentru ca întreprinderile să accepte plăți.

Orice companie poate accepta plăți Visa și Mastercard cu o configurare rapidă plug-and-play, fără a-și modifica procesele curente.

Oferirea consumatorilor de acces la un tablou de bord online permite companiilor să țină evidența taxelor și a informațiilor tranzacționale.

Conține o imprimantă de chitanțe, un mecanism antifraudă încorporat și capacitatea de a stoca informații despre clienți. În plus, tranzacțiile sunt finalizate în câteva secunde.

Acceptă multe valute, permițând companiilor să accepte plățile clienților, indiferent de locație. Prețul său de pornire este de 39 USD și nu există minime lunare sau taxe de abonament; plătiți doar 2,75% pentru fiecare tranzacție.

Helcim

Cititoarele de carduri Helcim asigură procesarea plăților cu cardul de credit rapidă, sigură și cu efort redus pentru companii de toate dimensiunile.

Cititorul este un gadget versatil și ușor de utilizat, care poate fi conectat la orice laptop, smartphone sau tabletă. Deoarece are tehnologie cip și pin, companiile pot primi plăți de la clienții care folosesc carduri compatibile EMV.

În plus, facilitează tranzacțiile fără contact și este integrat cu toate sistemele de plată de top, inclusiv PayPal, Apple Pay și Android Pay.

Serviciile lor sunt simplu de utilizat, sigure și credibile și nu există taxe suplimentare sau costuri ascunse. De asemenea, oferă multe caracteristici și avantaje, cum ar fi procese rapide de aprobare și acces în timp real la cont.

Oferă diferite capabilități, inclusiv istoricul loturilor, chitanțele prin e-mail pentru a economisi utilizarea hârtiei, gestionarea inventarului, urmărirea clienților, analiză și raportare. Sunt acceptate toate cardurile de credit populare, inclusiv Visa, MasterCard, American Express și Discover.

În plus, serviciul oferă asistență individuală pentru clienți, ceea ce face simplă și rapidă crearea unui cont și utilizarea serviciilor lor. Fără leasing scump și taxe lunare; un cititor de carduri costă 109 USD.

Dunga

O soluție de punct de vânzare (POS) numită terminal Stripe permite companiilor să accepte plăți prin Stripe. Folosind Stripe Terminal, puteți efectua tranzacții în persoană sau puteți primi plăți online.

Vine cu un Stripe Reader M2, un gadget minimal care poate accepta plăți contactless și cu cardul de credit. Este un cititor de carduri mobil intuitiv creat pentru tranzacții rapide și sigure.

Suportul pentru cip EMV, tehnologia contactless și plățile prin glisare sunt câteva dintre caracteristicile sale semnificative. Prin Bluetooth, poate comunica cu orice platformă.

Este certificat EMV, securizat, respectă cele mai înalte standarde din industrie și are atât criptare punct la punct (P2PE) cât și end-to-end (E2EE). Poate fi conectat rapid la dispozitivele mobile pentru o utilizare convenabilă atunci când călătoriți.

Plătiți oriunde

Payanywhere este cea mai bună sursă online pentru toate tipurile de hardware de procesare a plăților. Oferă opțiuni hardware excelente pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Fie că ești o companie startup care caută cele mai noi tehnologii sau o întreprindere mare, are ceva pentru tine.

Oferă o gamă largă de produse, cum ar fi cititoare portabile de carduri, sisteme de puncte de vânzare și terminale, pentru a simplifica gestionarea afacerii dumneavoastră.

Terminalul portabil pentru carduri de credit portabil all-in-one al companiei combină caracteristici de ultimă oră, cum ar fi un ecran tactil de 5 inchi, imprimantă încorporată, scanarea codurilor de bare, conexiune la internet etc., cu confortul unui terminal complet funcțional.

  Cum să eliminați vocea din orice melodie folosind LALAL.AI?

De asemenea, are o tastatură inteligentă de ultimă generație care poate procesa orice metodă de plată, inclusiv debit PIN, EBT și plăți contactless precum Apple Pay și Samsung Pay.

Terminalul portabil de la punctul de vânzare al Smart Flex este încărcat cu funcții și promite timpi de tranzacție fulgerați și siguri. Compania poate accepta plăți contactless, carduri cu cip EMV, carduri de credit cu cititoare cu bandă magnetică etc.

Smart Flex ar fi cea mai bună opțiune pentru o companie care are nevoie de cea mai semnificativă cantitate de mobilitate și de puterea unui punct de vânzare robust.

Datorită cititorului său de carduri de credit Bluetooth 3 în 1, smartphone-ul sau tableta dvs. pot fi utilizate ca dispozitiv de plată mobil.

Podium

Acceptarea plăților cu cardul de credit este ușoară cu Cititoarele de carduri de plăți Podium. Ar fi de ajutor dacă nu vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate, deoarece acești cititori funcționează cu toate cardurile de credit standard. Cardurile fără contact, cu cip și cu bandă magnetică permit companiilor să preia rapid și în siguranță plățile clienților.

Puteți introduce manual achiziții folosind aplicația sau puteți primi plăți prin telefon folosind cititorul Podium. În plus, acești cititori pot fi obișnuiți să accepte plăți în persoană, ceea ce este fantastic pentru întreprinderile mobile.

Platforma lor ușor de utilizat, care include protecție împotriva fraudei și criptare, permite companiilor să accepte plăți rapid și în siguranță. În plus, Podium oferă o serie de suplimente, cum ar fi programe de loialitate și recompense, pentru a simplifica și mai mult procesul de plată.

Soluțiile de plată ușor de utilizat, eficiente și sigure de la Podium permit o experiență de plată fără probleme și sigură.

Este disponibilă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile a cititorului de carduri Podium, după care poate fi selectat unul dintre cele trei niveluri de preț – Esențial, Standard sau Profesional.

Housecall Pro

Cititorul de carduri Housecall Pro este ideal pentru companiile care au nevoie să securizeze și să gestioneze rapid plățile. Clienții pot alege dintr-o varietate de cititoare de carduri pentru a satisface nevoile lor.

Printre caracteristicile lor se numără conformitatea PCI, criptarea sigură și protocoalele de comunicare sigure. În plus, clienții pot configura facturarea recurentă și plățile automate.

Tehnologia sa permite companiilor să accepte plăți cu cardul de credit de oriunde. Cu această soluție de ultimă oră, puteți fi plătit rapid și în siguranță, fără a vă baza pe terminale costisitoare și greoaie pentru carduri de credit.

Cu hardware-ul, software-ul și logistica cititorului de carduri toate incluse într-un singur pachet, iar companiile pot accepta plăți direct de la clienți folosind dispozitivele lor mobile.

Deoarece hardware-ul cititorului de carduri este securizat și sigur, informațiile clienților sunt protejate și aceștia pot cumpăra cu încredere.

Companiile pot urmări tranzacțiile și istoricul clienților cu acest sistem simplu, care le va ajuta să trateze clienții în viitor cu mai multe cunoștințe. Interfața prietenoasă a platformei face, de asemenea, ușor de utilizat pentru oricine.

Cuvinte finale

Cititorul de carduri este o componentă a sistemului de plată care se dezvoltă odată cu tehnologia pentru a face tranzacțiile cât mai fluide posibil. Cititoarele de carduri sunt dispozitive valoroase pentru companii de toate dimensiunile și tipurile.

Majoritatea cititoarelor de carduri oferă caracteristici și funcții similare, cu diferențe minime. Puteți alege un cititor de carduri în funcție de natura și amploarea companiei dvs., iar aceste informații menționate mai sus vă vor face mai ușor să vă restrângeți opțiunile.

Apoi, puteți verifica platformele de plată pentru freelanceri și bloggeri.