Cum să redați audio Chrome prin dispozitive separate

Windows vă permite să atribuiți aplicații individuale diferitelor dispozitive de redare, dar toate filele Chrome sunt tratate ca o singură aplicație. Iată cum să împărțiți filele Chrome și să redați sunetul din diferite file prin diferite dispozitive audio.

Un cuvânt de precauție: instalarea extensiilor Chrome este mai periculoasă decât ați crede, așa că, în general, vă sfătuim să nu adăugați prea multe dintre ele. Cu toate acestea, acesta pare în regulă și este sursa deschisa să boot-eze. Dacă sunteți în continuare precaut, îl puteți seta manual să funcționeze numai pe anumite site-uri, cum ar fi YouTube, în setările extensiei Chrome.

Instalarea AudioPick

Faceți clic pe „Adăugați la Chrome”. Pagina de descărcare a AudioPickși acceptați permisiunile. Veți avea o pictogramă nouă în bara de meniu, care afișează interfața:

În mod implicit, este setat să utilizeze ieșirea audio principală a sistemului sau, mai precis, orice ați setat Chrome să folosească în setările de sunet per aplicație ale Windows. Puteți schimba fila curentă pentru a utiliza orice altă ieșire pe care ați configurat-o în Windows.

AudioPick își amintește selecția dvs. pentru fiecare filă. De asemenea, selecția dvs. nu va afecta alte file. Filele actuale continuă să folosească orice le setați, iar filele noi vor folosi Dispozitivul implicit al sistemului.

Acest lucru funcționează cu orice dispozitiv, chiar și cu cele virtuale, ceea ce face această extensie utilă dacă doriți să redați muzică prin difuzoare în timp ce ascultați ceva la căști, cum ar fi sunetul jocului.

O eroare pe care am găsit-o: ocazional, atunci când conectați dispozitivele audio la cald, extensia se poate bloca și poate opri ieșirea. Dacă se întâmplă acest lucru, setați-l din nou la Dispozitivul implicit al sistemului și apoi reactivați dispozitivul preferat.

  Cum să transmiteți în flux „Sherlock” de la BBC fără cablu

Limitați permisiunile extensiei

Ca regulă generală pentru toate extensiile Chrome, ar trebui să listați anumite site-uri pe care poate funcționa această extensie. Acest lucru asigură că extensia rulează numai acolo unde aveți nevoie și oferă o anumită protecție în cazul în care extensia se defectează și începe să vă urmărească.

Puteți face acest lucru în setările extensiei Chrome. Faceți clic pe pictograma meniu din colțul din dreapta sus și selectați Mai multe instrumente > Extensii. Derulați în jos la AudioPick și selectați „Detalii”.

Puteți modifica permisiunea de acces la site și puteți adăuga câte site-uri doriți:

Alternativ, îl puteți seta la „On Click”, ceea ce va dezactiva permisiunile până când faceți clic pe pictograma din bara de meniu.