03/01/2024

Cele mai bune huse ROG Ally din 2023

Asus ROG Ally este o achiziție scumpă. Acesta este un motiv în plus pentru a găsi nu doar o carcasă potrivită, ci și cea mai bună carcasă pentru Asus ROG Ally.

DOBEWINGDELOU

Husa de protecție TPU Dobewingdelou este special concepută pentru a menține scumpul tău Asus ROG Ally să arate la fel de bine ca nou și pentru a te proteja împotriva zgârieturilor și a ușurilor.

Cu carcasa de protecție Dobewingdelou TPU fiind realizată din TPU destul de groasă, nu este surprinzător că este foarte durabilă. Mai important, carcasa nu împiedică accesul la butoane și nici nu blochează orificiile de ventilație, astfel încât nu va provoca nicio supraîncălzire inutilă, păstrând în același timp protecția împotriva impactului.

Nu în ultimul rând, suportul încorporat este util mai des decât v-ați imagina. Îl poți sprijini pentru filmul tău preferat, poți lua un controler sau îl poți înmâna unui prieten pentru cooperare pe canapea.

Husa de protectie TPU Dobewingdelou

Cel mai bun în general

Indiferent dacă vă întoarceți acasă sau faceți naveta, husa de protecție TPU Dobewingdelou oferă o carcasă drăguță, destul de groasă pentru ROG Ally. Are chiar și caneluri și texturi pentru o aderență mai bună și decupaje precise pentru butoane și orificiile de răcire.

Pro

 • Se potrivește foarte bine și nu acoperă fantele sau nasturii
 • Suport texturat pentru o aderență mai bună
 • Kickstand vine la îndemână

Contra

 • Adaugă o grosime vizibilă la ROG Ally

ZHUOVERCI

Dacă principala ta preocupare este menținerea Asus ROG Ally în stare impecabilă, husa de protecție din silicon Zhuoverci este cea mai evidentă opțiune, mai ales dacă intenționezi să o asociezi cu o husă de transport.

Husa de protecție din silicon Zhuoverci atinge un echilibru frumos între protecție și grosime. Fiind fabricat din silicon, absorbția șocurilor este destul de bună fără a adăuga atât de mult volum încât să nu-l poți depozita într-o cutie de călătorie.

Ceea ce vă va bucura cel mai mult este, spre deosebire de TPU, materialul siliconic este opțiunea superioară pentru aderență datorită proprietăților sale anti-alunecare. În plus, de-a lungul marginilor husei de protecție din silicon Zhuoverci, veți simți o textură frumoasă care vă îmbunătățește și mai mult controlul.

  Ai Bluetooth pe PC?

Husă de protecție din silicon Zhuoverci

Cel mai bun buget

Husa de protecție din silicon Zhuoverci este o husă din silicon pentru întregul corp, care oferă o bună absorbție a șocurilor, precum și protecție împotriva zgârieturilor și a prafului. Cu materialul său siliconic, oferă, de asemenea, un control excelent.

Pro

 • Moale, confortabil și anti-alunecare
 • Nu va acoperi orificiile de ventilație sau nasturi
 • Acoperă complet dispozitivul fără a adăuga o grămadă de volum

Contra

 • Puțin lejer în spate

Spigen

Poate că ești cineva care nu acceptă decât cea mai bună protecție, sau poate ești doar predispus la accidente. În orice caz, Spigen Rugged Armor Pro este construit pentru a primi o bătaie serioasă, menținând în același timp Asus ROG Ally în formă maximă.

Ceea ce Spigen Rugged Armor Pro face diferit față de alte carcase este utilizarea unei carcase exterioare tare, împletite, spre deosebire de doar puțin material și amortizare. Acest lucru asigură că husa nu se va îndoi ori de câte ori o depozitați într-o geantă de călătorie și ar putea deteriora ROG Ally.

Interiorul Spigen Rugged Armor Pro este la fel de impresionant. Pernele suplimentare în colțuri și laterale oferă și mai multă absorbție a șocurilor dacă se întâmplă să scăpați carcasa într-un unghi ciudat.

Spigen Rugged Armor Pro

Cel mai protector

Pentru o protecție maximă, Spigen Rugged Armor Pro scoate toate trucurile, cum ar fi o carcasă dură pentru a preveni loviturile și o amortizare suplimentară pentru o absorbție suplimentară a șocurilor. Aveți chiar și un buzunar la îndemână pentru depozitarea accesoriilor precum cardurile microSD și încărcătorul.

Pro

 • Protectie superba
 • Husa de depozitare pentru accesorii
 • Curea de transport și inel carabinier încorporat

Tomtoc

Dacă ți-ai îmbrăcat dispozitivul portabil cu cele mai bune accesorii Asus ROG Ally și călătorești frecvent, husa de transport Tomtoc este singura alegere care are cu adevărat sens.

În ciuda dimensiunilor sale destul de compacte, ați fi surprins de cât de mult poate stoca de fapt husa de transport Tomtoc. Puteți introduce un mouse, un încărcător, o tastatură pliabilă și o stație de andocare ROG Ally și aveți în continuare un spațiu dedicat pentru dispozitivul portabil. Există chiar și un separator pentru a împiedica ROG Ally să se amestece cu celelalte accesorii și să provoace daune nedorite.

  Cum îți schimbi contul pe Hulu

Cireșul de deasupra este durabilitatea husei de transport Tomtoc. Este atât rezistent la stropire, cât și folosește fermoare YKK, acesta din urmă creând o etanșare foarte sigură pentru a preveni și mai mult apa să pătrundă în electronicele tale scumpe.

Husă de transport tomtoc

Cel mai bun pentru călătorii

40 USD 53 USD Economisiți
13 USD

Având în vedere cât de ușor este să completați Asus ROG Ally cu accesorii, husa de transport Tomtoc este opțiunea de călătorie de facto. Are o curea confortabilă pentru utilizare extinsă, este hidrofugă și are mult spațiu pentru a manevra majoritatea perifericelor.

Pro

 • O cantitate surprinzătoare de spațiu
 • Design ușor, minimalist
 • Curea confortabilă

ASUS

Dacă ești o persoană care călătorește doar ocazional și se pricepe în general la manipularea dispozitivelor, ideea de a transporta o husă voluminoasă poate să nu fie foarte atrăgătoare. Pentru o opțiune mai subțire, ușoară, care oferă în continuare protecție solidă, husa de călătorie Asus ROG Ally lovește frumos toate notele.

Husa de călătorie Asus ROG Ally adaugă un strat decent de protecție datorită căptușelii sale cu spumă și căptușelii din fleece. Atâta timp cât nu împachetați ROG Ally cu obiecte grele și greoaie, va fi bine. În plus, capacul exterior hidrofug asigură că dispozitivul rămâne bine protejat în caz de vărsare sau de vreo vreme.

Nu totul este despre protecție cu husa de călătorie Asus ROG Ally. În interior, veți găsi o clapă pentru accesorii la îndemână pentru carduri microSD sau carduri de credit mai mari. Îl poți folosi chiar și pentru a sprijini carcasa și a o folosi ca suport.

Husă de călătorie Asus ROG Ally

Cel mai bun profil scăzut

Cu ce ​​este mai bine să împerechezi ROG Ally decât husa oficială de transport a lui Asus? Este special conceput pentru a se potrivi dimensiunilor dispozitivului, oferind în același timp spațiu de stocare și protecție decentă.

  Cât de compatibile sunt Xbox Series X și S?

Pro

 • Proiectat de ASUS
 • Țesătură hidrofugă
 • Subțire, ușoară și perfectă

Contra

 • Nu oferă mult spațiu de mișcare pentru o carcasă atașabilă

FAQ

Î: Pot folosi o carcasă Steam Deck pe ROG Ally?

Depinde de tipul cazului. Pentru carcasele care se atașează la Steam Deck în sine, similar unei carcase pentru telefon, atunci nu. ROG Ally și Steam Deck au dimensiuni și dispoziții diferite ale butoanelor. Cu toate acestea, unele huse de călătorie, cum ar fi Geanta de transport Tomtoc, pot găzdui o varietate de dispozitive.

Î: Asus ROG Ally are un slot pentru card SD?

Da, da. Asus ROG Ally vine cu un slot pentru card microSD UHS-II încorporat. Pentru comparație, atât Steam Deck, cât și Steam Deck OLED sunt limitate la UHS-I.

Ceea ce înseamnă, pe termen lung, este că Asus ROG Ally vă va oferi acces la carduri microSD de performanță mult mai mare, rezultând timpi de încărcare mai scurti și viteze de transfer de date mai rapide.

Î: Cum îmi pot curăța carcasa Asus ROG Ally?

Indiferent dacă carcasa dvs. ROG Ally este din plastic sau din silicon, este de fapt destul de ușor să o curățați!

Veți avea nevoie de cinci articole:

 • Un vas cu apă caldă

 • Detergent de vase

 • Periuta de dinti (peri moi, ca o periuta de dinti pentru copii)

 • Lavetă din microfibră

 • Bicarbonat de sodiu (optional)

Odată ce carcasa este îndepărtată, adăugați o picătură de săpun în apă caldă și începeți să spălați. Păstrați presiunea ușoară, blândă și frecați cu mișcări circulare. Atât ar trebui să fie nevoie pentru a ridica orice mizerie urâtă. Dacă există un loc deosebit de încăpățânat, aruncați doar un pumn de bicarbonat de sodiu pe zonă și frecați ușor din nou. Uscați bine cu cârpa din microfibră și gata!

x