Cum să inițiezi și să răspunzi la apeluri pe un iPad

Efectuarea și răspunsul la apeluri pe iPad-ul dvs. este o caracteristică puțin cunoscută, care poate fi destul de uimitoare în utilizare, și tot ce aveți nevoie este să aveți tableta și iPhone-ul aproape unul de altul. Datorită magiei funcțiilor Apple Continuity, gestionarea apelurilor pe un iPad este una dintre acele caracteristici pe care s-ar putea să le uiți că există, dar poate fi la îndemână dacă ai deja tableta în fața ta.

Înainte de a începe

Dacă doriți să utilizați iPad-ul ca un telefon mare, va trebui să aveți câteva cerințe prealabile bifate înainte de a începe. Va trebui să aveți un iPhone și un iPad care sunt:

Conectat la aceeași rețea Wi-Fi.
Conectat la același cont iCloud în Setări.
Rularea iOS 8.1 sau o versiune ulterioară, ceea ce nu ar trebui să fie prea greu în acest moment.

Presupunând că toate aceste casete sunt bifate, să mergem mai departe.

Cum să-ți spui iPhone-ului tău despre iPad-ul tău

Dacă aveți de gând să vă direcționați apelurile către și de la iPad-ul dvs., trebuie să vă asigurați că iPhone-ul dvs. știe că acesta este planul. Trebuie doar să apăsați câteva comutatoare, iar ambele sunt ușor de găsit. Începeți prin a deschide aplicația Setări și apoi apăsați pe intrarea „Telefon”.

Apoi, atingeți „Apeluri pe alte dispozitive” și activați comutatorul „Permite apeluri pe alte dispozitive”. Aceasta va dezvălui o listă a dispozitivelor care sunt conectate la ID-ul tău Apple. Asigurați-vă că activați orice dispozitiv pe care doriți să efectuați sau să răspundeți la apeluri, cum ar fi iPad-ul.

Odată ce ați făcut acest lucru, sunteți gata să treceți la iPad.

Cum să activați apelurile pe iPad

Acum că iPhone-ul este configurat, deschideți aplicația Setări pe iPad și atingeți intrarea „FaceTime”.

Activați comutatorul „Apeluri de pe iPhone”. Este probabil ca această setare să fie deja activată, dar merită verificată pentru a fi sigur.

Acum, ori de câte ori primiți un apel, îl puteți răspunde pe iPad atingând butonul „Răspuns”.

Cum să efectuați un apel de pe iPad

Pentru a efectua un apel de pe iPad, deschideți mai întâi aplicația Contacte (din moment ce nu există aplicație Telefon). Apoi, atingeți numele persoanei de contact pe care doriți să-l apelați.

Pe pagina contactului, atingeți butonul albastru „apelați” de sub numele acestuia. Alternativ, atingeți numărul de telefon pe care doriți să-l apelați.

Cam despre asta e. Felicitări, tocmai ți-ai transformat iPad-ul în cel mai mare telefon din lume.