Cele mai bune 11 instrumente pentru înregistrarea audio pe Mac [2023]

Căutați un software de înregistrare audio fiabil pentru Mac-ul dvs.? Consultați această listă finală de instrumente de înregistrare pentru macOS.

Un MacBook sau iMac este sistemul preferat pentru profesioniștii creativi care lucrează în industria de producție audio și video. Un Mac oferă performanță robustă, stocare și securitate într-un singur dispozitiv. În plus, se sincronizează automat cu dispozitivele tale Apple, cum ar fi iPhone și iPad, pentru partajarea fără probleme a conținutului.

Astfel, este esențial să utilizați un instrument de înregistrare audio pe Mac pentru a vă ocupa de tot felul de cerințe de producție audio, cum ar fi sunetul intern și extern. Dacă vi se pare dificil să căutați o astfel de aplicație în Mac App Store, v-am acoperit.

Găsiți mai jos cele mai bune înregistratoare audio Mac pe care le puteți utiliza pentru nevoi de afaceri, profesionale și personale.

Intern vs. Înregistrare audio externă pe Mac

Înregistrarea audio internă pe un Mac este procesul de captare a sunetului care provine din interiorul sistemului însuși. Acesta cuprinde diverse surse, cum ar fi microfonul încorporat, sunetele sistemului, sunetul aplicației și sunetul redat prin difuzoarele computerului.

Această metodă este folosită în mod obișnuit pentru a înregistra sunetul computerului, permițându-vă să captați sunet din videoclipuri online, servicii de streaming de muzică sau efecte ale sistemului de sunet.

Dimpotrivă, înregistrarea audio externă implică captarea sunetului din surse din afara Mac-ului, cum ar fi microfoanele, instrumentele sau alte dispozitive audio conectate. Este posibil să utilizați frecvent acest proces pentru a înregistra voci, instrumente muzicale, podcasturi, voci off și alte înregistrări audio de calitate profesională ca profesionist în producția audio.

Instrumente macOS pentru înregistrarea sunetului intern și extern

Vrei să știi ce opțiuni încorporate poți folosi pentru a înregistra sunet pe Mac înainte de a cumpăra o aplicație terță parte? Găsiți mai jos instrumentele sau metodele cele mai frecvent utilizate pe Mac:

#1. Utilizarea QuickTime Player

O metodă fiabilă de a înregistra sunetul intern și extern pe Mac de ani de zile a fost QuickTime Player. Iată cum funcționează:

 • Lansați aplicația QuickTime Player din căutarea Spotlight sau din Launchpad.
 • Faceți clic pe Fișier în bara de meniu Mac și alegeți Înregistrare audio nouă.
 • Pe interfața sau consola de înregistrare audio, faceți clic pe lista derulantă de lângă butonul roșu de înregistrare.

 • Dacă doriți să înregistrați sunetul intern de pe Mac, alegeți Microfonul MacBook.
 • Pentru a înregistra sunet dintr-o sursă externă, cum ar fi un podcast sau o voce off, alegeți microfoane externe. Numele modelului de microfon va apărea automat aici pe măsură ce vedeți că apare microfonul iPhone.
 • Apăsați butonul de înregistrare pentru a începe și opri înregistrarea.
 • Apoi, faceți clic pe butonul de închidere pentru a primi o solicitare pentru a salva fișierul înregistrat.

#2. Folosind aplicația GarageBand

GarageBand este software-ul suprem de editare audio digitală care vine preinstalat pe macOS. Este gratuit pentru toți posesorii de Mac. Oferă funcții de ultimă generație pentru înregistrarea, editarea și mixarea audio. Iată cum puteți utiliza GarageBand pentru a înregistra sunet:

 • Deschideți GarageBand din Launchpad sau căutați-l folosind Spotlight.
 • Creați un proiect nou, deschideți unul existent sau utilizați unul din biblioteca de șabloane GarageBand.
 • Faceți clic pe Track și alegeți New Track și selectați sursa de intrare corespunzătoare pentru înregistrările audio externe, de exemplu, un instrument muzical sau microfon.
  9 cele mai bune spoofere Pokémon Go de descărcat de jucători

 • Dacă doriți să înregistrați audio intern, selectați Microfonul încorporat sau Ieșirea încorporată a Mac din setările Track.

 • Apăsați butonul roșu de înregistrare pentru a începe înregistrarea.

 • Faceți clic din nou pentru a opri când ați terminat.
 • Acum puteți edita și îmbunătăți sunetul înregistrat în GarageBand.

#3. Folosind Instrumentul de înregistrare a ecranului

Mac Screen Recorder este cel mai simplu mod de a înregistra sunetul intern pe Mac. Iată cum să porniți aplicația și să finalizați sarcina de înregistrare:

 • Apăsați Shift + Command + 5 taste împreună pentru a afișa Mac Screen Recorder.
 • Faceți clic pe Înregistrați întregul ecran sau Înregistrați porțiunea selectată pentru a începe.
 • Faceți clic pe meniul derulant Opțiuni și alegeți Microfonul MacBook din secțiunea Microfon.

 • Faceți clic pe butonul Înregistrare și înregistrarea va începe.
 • Mac va începe să înregistreze toate sunetele UI, cum ar fi clicuri de mouse sau alte sunete.
 • În plus, dacă rulați orice aplicație, cum ar fi un film sau YouTube în fundal, va capta sunetul de ieșire.
 • În cele din urmă, dacă scoateți vreun sunet în timpul înregistrării ecranului, Mac va înregistra și acesta.
 • Faceți clic pe butonul Stare înregistrare din bara de meniu Mac pentru a opri procesul de înregistrare.

Aveți nevoie să vă extindeți sau să vă dezvoltați activitatea de producție audio, afacerea sau profesia? Puteți încerca aceste aplicații premium, deoarece oferă mai multe funcționalități decât aplicațiile și instrumentele încorporate pentru Mac. Următoarele instrumente vă ajută să înregistrați audio de calitate studio pe Mac:

SECERĂTOR

Puteți folosi REAPER pe Mac pentru a înregistra sunet din surse externe sau pentru a importa sunet MIDI de diferite instrumente și voce off. Puteți conecta instrumente muzicale, microfoane etc. cu Mac-ul dvs. și puteți controla acele instrumente fizice folosind aplicația REAPER.

Instrumentul este un costum complet pentru următoarele scopuri în industria producției multimedia:

 • Înregistrare
 • Producerea audio folosind diverse fișiere și piese
 • Transformați intrarea audio cu plug-in-uri standard din industrie precum VST3, LV2i etc.
 • Personalizați și automatizați procesul de producție folosind limbajul Python

Descărcați versiunea de evaluare gratuită de 60 de zile cu funcționalități complete. Dacă vă place ceea ce obțineți, puteți cumpăra licența comercială pentru 225 USD sau licența cu reducere pentru 60 USD.

Ardoare

Ardor este aplicația de bază pentru înregistrare, editare și mixare pe Mac. Profesioniștii implicați în industria multimedia, cum ar fi muzicieni, inginerii de sunet, editorii de coloană sonoră, podcasterii, YouTuberii etc., preferă această aplicație.

Instrumentul este potrivit pentru următoarele sarcini:

 • Înregistrare și editare cu mai multe piste audio în format MIDI
 • Automatizare completă cu precizie a probei folosind unități de control audio
 • Dirijarea semnalului audio unu-la-unu sau unu-la-mulți
 • Transferați eșantion audio între instrumente, hardware și software
 • Extrageți sunetul dintr-un videoclip

Aceasta este o aplicație open-source, deci nu trebuie să plătiți nicio taxă de licență. De asemenea, dacă aveți nevoie de funcționalități personalizate, puteți deschide codul sursă cu ajutorul unui dezvoltator de software și puteți face modificările de care aveți nevoie.

  Ce sunt USB Gen 1, Gen 2 și Gen 2×2?

Ableton Live 11

Ableton Live vă permite să produceți, sintetizați, amestecați și interpretați cu ușurință muzică într-o interfață software intuitivă și ușor de înțeles. Puteți edita sunetul și muzica pe măsură ce sunt înregistrate pentru o înțelegere în timp real a produsului final. Efectuează procesarea atât de rapid încât nu trebuie să întrerupeți interpreții.

Suita are următoarele caracteristici:

 • 17 instrumente precum Simpler, Wavetable, Operator etc.
 • 74 de efecte audio pentru a procesa MIDI și alte elemente audio
 • Efectele audio includ Spectral Time, Hybrid Reverb, PitchLoop89 etc.

Vine cu o bibliotecă încorporată de elemente de sunet pentru instrumente, bucle, kituri, voci etc., astfel încât să puteți crea sunet sintetizat fără interpreți live.

Studio de producție muzicală MuLab

MuLab este un software de producție muzicală care servește drept sursă de inspirație pentru profesioniști. Vine cu funcționalități precum un sintetizator modular, un sampler și un motor de efecte de o calitate mai bună și instrucțiuni ușor de utilizat.

Caracteristicile sale evidențiate sunt:

 • Înregistrați, editați, creați și redați sunet cu mai multe piste
 • Automatizare
 • Suportă MIDI și alte formate audio
 • Vă permite să modulați pitch shifting și time stretching

Instrumentul de înregistrare este foarte potrivit pentru crearea, înregistrarea, editarea și, în cele din urmă, perfecționarea producțiilor audio. Este disponibil ca aplicație autonomă. De asemenea, îl puteți obține ca plug-in pentru a injecta funcții de înregistrare audio și mixare în alte aplicații de editare multimedia pe Mac.

Îndrăzneală

Audacity vă permite să înregistrați audio live folosind un mixer sau un microfon sau să digitalizați conținut audio de pe alte medii. Instrumentul este potrivit pentru importarea, editarea și amestecarea mai multor formate de fișiere precum M4A, OGG, FLAC, WAV, MP3 și multe altele. De asemenea, puteți exporta fișiere audio înregistrate în diferite formate de fișiere pentru diferiți editori.

Vine cu o bibliotecă de plug-in-uri pentru a produce audio și muzică fără probleme. Dacă lucrați la un alt proiect, puteți chiar să vă scrieți pluginul.

Când vine vorba de editare audio, instrumentul oferă suport pentru tăierea, lipirea, copierea și ștergerea unei piese muzicale. De asemenea, puteți experimenta o previzualizare live a efectelor LV2, LADSPA, Audio Unit (macOS) și VST.

Piezo

Piezo este o aplicație de înregistrare a sunetului specifică pentru Mac. Este potrivit pentru a înregistra sunet din diverse surse precum Chrome, Spotify, Skype, microfon etc. și pentru a crea fișiere audio de calitate studio în formate MP3, AAC etc.

Vine cu capabilități flexibile plug-and-play, așa că trebuie doar să instalați un instrument, un microfon sau o aplicație pe Mac, iar instrumentul le afișează automat. Caracteristicile sale majore sunt:

 • Captură audio din orice aplicație Mac
 • Înregistrare audio cu un singur clic
 • Înregistrați audio din browsere web precum Chrome, Safari și Firefox
 • Înregistrați și arhivați apelurile Skype gratuit
 • Obțineți mici sunet sau dialoguri din filme pentru meme sau alte scopuri

Căutați un software profesional de înregistrare audio pentru a înregistra sunetele interne pe Mac-ul dvs.? Verificați-le în schimb:

Macsome Audio Recorder

Macsome Audio Recorder este capabil să înregistreze orice și tot ce auzi pe Mac. De la aplicații de videoconferință la aplicații de streaming și playere video la microfoane, totul poate fi capturat în formate de fișiere AAC sau MP3.

  Cele mai bune 10 instrumente și software de gestionare a virtualizării

Caracteristicile sale notabile pentru care poate doriți să cumpărați o licență premium sunt:

 • Înregistrați programe radio iTunes
 • Înregistrați audio din aplicații web și portaluri folosind Safari
 • Inscripționați conținutul înregistrat pe CD-uri și DVD-uri în format MP3 sau AAC
 • Silențiază monitorul întrerupe înregistrarea atunci când nu există sunet

EaseUS RecExperts

EaseUS RecExperts este un înregistrator de ecran convenabil și flexibil pentru Mac. Acest înregistrator de ecran ușor și gratuit este conceput special pentru modelele MacBook M1 și M2.

Instrumentul inițiază și încheie fără efort înregistrarea ecranului cu clicuri minime. De asemenea, vă puteți personaliza preferințele de înregistrare optând pentru a capta ecranul cu sunet, a înregistra doar audio sau chiar și a încorpora imagini cu webcam-ul conform cerințelor dvs.

Pur și simplu configurați formatul de ieșire și setările de calitate și inițiați un proces de captură de ecran fără întreruperi și eficient.

Apowersoft

Apowersoft audio recorder pentru Mac este un instrument specializat conceput pentru a capta diverse tipuri de sunet pe Mac. Acest înregistrator audio inteligent vă permite să înregistrați fără efort audio în flux, transmisiuni radio, fișiere locale, apeluri VoIP, muzică și alte surse audio care trec prin difuzoare și microfon.

Indiferent de sunetul pe care îl puteți auzi, acest software vă permite să îl înregistrați pe Mac, de la Mac OS X la macOS Ventura.

Wondershare DemoCreator

Dacă creați demonstrații online, cursuri de învățare sau videoclipuri educaționale cu sunete UI pentru YouTube, veți avea nevoie de Wondershare DemoCreator pe MacBook sau iMac. Caracteristicile sale de valoare adăugată includ următoarele funcționalități:

 • Capturați audio și video de pe ecran și webcam
 • Transmiteți audio în timp real în direct în timpul întâlnirilor de afaceri sau personale
 • Trageți și plasați editorul audio

Instrumentul este, de asemenea, bun dacă trebuie să prezentați diapozitive sau să transmiteți emisiuni live cu sunetul computerului pe Mac.

Deturnarea audio

Audio Hijack vine cu un instrument de editare bazat pe blocuri pentru piesele audio și muzicale. Dacă utilizați aplicația Comenzi rapide pe Mac, veți simți că instrumentul este prea ușor de utilizat.

La fel ca aplicația Shortcuts, puteți importa blocuri editor cum ar fi blocul de aplicație, blocul dispozitiv de ieșire, blocul Peak/RMS, blocul dispozitiv de intrare, blocul Compresor simplu etc. și să le conectați pe toate la blocul Recorder.

Există butoane de control al activității în cadrul blocurilor individuale pentru mai multă personalizare. Instrumentul este eficient pentru podcasting, streaming live, ajustări audio în timp real în timpul conferințelor virtuale și așa mai departe. În cele din urmă, puteți utiliza instrumentul pentru a capta sunetul de la apeluri VoIP și site-uri web.

Încheierea

Acum știți ce aplicații terțe pentru Mac vă permit să înregistrați sunetul intern și extern pe un MacBook și iMac. De asemenea, ați explorat metodele și aplicațiile încorporate pe un macOS care vă permite, de asemenea, să faceți aceleași sarcini.

Dacă tocmai ați intrat în profesia de producție multimedia, puteți începe cu metodele sau instrumentele încorporate de la Mac pentru înregistrarea audio. Pe măsură ce vă dezvoltați activitatea sau afacerea, puteți opta pentru oricare dintre aplicațiile premium de mai sus. ‘

Aceste aplicații vă permit să automatizați multe sarcini ale unui proiect de producție audio. De asemenea, puteți crește ușor cu astfel de aplicații dedicate pentru înregistrarea audio pe Mac.

În continuare, găsiți aici cel mai bun software de editare video pentru Mac.