08/08/2022

Ce se întâmplă când elimini prietenia cuiva pe Snapchat?

Snapchat este una dintre cele mai captivante și captivante aplicații de social media disponibile în acest moment. Interfața rudimentară și gama extinsă de caracteristici ale acestei aplicații au făcut din aceasta elementul de bază al vieții Gen Z. Cu abundența luxuriantă de filtre și căile nelimitate pentru a-ți exercita creativitatea, Snapchat a evoluat și s-a susținut ca una dintre cele mai atractive platforme de social media. Cu toate acestea, de multe ori ne aflăm într-o problemă: să ne depărtăm sau nu de prieteni, să blocăm pe cineva pe Snapchat sau să ignorăm. De asemenea, care ar fi repercusiunile dacă blochez sau anulez prietenia unei persoane? Nu vă faceți griji, vă oferim un ghid cuprinzător pentru a-și anula prietenia cuiva de pe Snapchat. De asemenea, vă vom anunța ce se întâmplă atunci când eliminați pe cineva de pe Snapchat.

Cuprins

Ce se întâmplă când elimini prietenia cuiva pe Snapchat?

Continuați să citiți pentru a afla ce se va întâmpla dacă vă anulați prietenia cu cineva cunoscut pe Snapchat, cu pașii pentru a identifica dacă cineva a procedat similar cu dvs.

Care este diferența dintre Unfriend, Block, Delete și Remove pe Snapchat?

Să vedem acum diferențele distincte dintre anularea prieteniei, blocarea, ștergerea și eliminarea mai jos:

  • Anularea prieteniei cuiva elimină persoana respectivă din lista de prieteni, ceea ce înseamnă că nu va putea vedea poveștile tale private.

  • Blocarea pe cineva înseamnă că nu vei mai primi mesaje sau instantanee de la ei sau invers.

  • Ștergerea cuiva înseamnă eliminarea mesajului pe care este posibil să l-ați trimis altei persoane. Ștergerea elimină mesajul pentru ambele părți.

  • Dacă eliminați pe cineva de pe Snapchat, este la fel ca și anularea prieteniei cu cineva. Aceeași funcție le reprezintă.

Ce se întâmplă când elimini prietenia cuiva pe Snapchat?

Când îți anulezi prietenia cu cineva pe Snapchat, următoarele sunt consecințele:

  • Persoana fără prieteni nu va putea vedea poveștile tale private.
  • Persoana nu vă mai poate vedea locația pe harta Snap.
  • În funcție de configurațiile dvs. de confidențialitate, acestea pot fi excluse complet din scorul sau din poveștile dvs. Snap.
  • Ei nu vă mai pot vedea istoricul conversațiilor.

Cum afli dacă cineva te-a dezamăgit pe Snapchat?

Urmați pașii de mai jos pentru a vă asigura că cineva și-a anulat cu adevărat contul dvs. Snapchat.

1. Deschideți aplicația Snapchat pe telefon.

2. Atingeți pictograma Profilul dvs. din stânga sus, așa cum se arată mai jos.

3. În secțiunea Prieteni, apăsați pe Prietenii mei.

4. Căutați persoana dorită despre care bănuiți că v-a anulat prietenia în lista ulterioară. Dacă nu sunt pe listă, înseamnă că nu ai fost prieten.

Cum să rezolvi anularea prieteniei pe Snapchat: ce se întâmplă în continuare?

Este imperativ să înțelegeți că a nu fi prieten pe Snapchat nu este mare lucru și nu este în niciun caz măsura importanței sau demnității tale. Nu merită să te stresezi pentru ceva atât de banal și fără sens.

Cum îți dezlipești politicos cuiva? Pot să-mi desprind prietenii cu cineva fără ca el să știe?

Poți să-ți anulezi politicos prietenii cuiva de pe Snapchat, notificându-i cu bunăvoință că vrei să-i anulezi prietenia. Anularea prieteniei cu cineva nu emite nicio notificare pe telefonul omologului tău, dar poate afla dacă examinează lista de prieteni.

Dezlegarea cuiva este imatur?

Nu, mai degrabă dezlegarea cuiva este o reflectare a maturității tale. Arată că ești dornic să menții relații de prietenie cu oamenii cu care te simți confortabil.

De ce doare să nu fii prieten? Ce să-i spui cuiva care te-a dezamăgit?

A nu fi prieten doare doar atunci când ești atașat de persoană. Se manifestă în principal ca neîncredere și melancolie. Dacă detectezi că cineva te-a dezamăgit, urează-i noroc și mergi mai departe.

Există o modalitate de a anula o anulare a prieteniei?

Da, poți să adaugi persoana din nou ca prieten după ce te-ai anulat pe Snapchat sau pe orice altă platformă de socializare.

Cum să știi dacă cineva nu te-a adăugat sau te-a șters pe Snapchat?

Mai jos sunt consecințele ștergerii sau ștergerii cuiva de pe Snapchat:

  • Verificați dacă numele prietenului dvs. este vizibil pe lista de prieteni.
  • Verificați dacă vreunul dintre instantaneele trimise este afișat ca în așteptare.
  • Verifică scorul Snap al prietenului tău. Dacă continuă să crească după ce aceștia nu mai răspund, probabil că v-au dezamăgit.
  • Dacă prietenul tău obișnuia să verifice frecvent povestea ta, observă dacă o mai văd. Dacă nu mai sunt spectatori ai poveștilor tale, probabil că te-au dezamăgit.

Ce vede cealaltă persoană când o blochezi pe Snapchat? Ce conținut postez după ce sunt blocați?

Când blochezi pe cineva pe Snapchat, nu vei mai putea accesa profilul tău. Ei nu vor putea să trimită mesaje, să te localizeze pe Snapchat sau să te detecteze în fila de căutare. Puteți posta orice doriți după ce omologul dvs. este blocat. Nu există nicio posibilitate ca ei să vadă direct ceea ce postați.

Poate cineva să-ți vadă în continuare snaps-urile dacă îți anulezi prietenia?

Nu, persoana respectivă nu poate vedea fotografiile sau farmecele tale private, dar poate vedea în mod deschis poveștile și postările tale publice atunci când îți anulezi prietenia pe Snapchat.

Puteți primi instantanee de la cineva pe care ați șters-o?

Nu, nu veți primi instantanee de la persoanele pe care le-ați șters.

Ce este mai rău: anularea prieteniei sau blocarea? Este mai bine să-ți anulezi prietenia sau să blochezi?

Anularea prieteniei este o măsură pentru a atenua nivelul de disconfort pe care îl simțiți în timp ce interacționați cu cineva. Este folosit în principal pentru a modera interacțiunea online cu o persoană și lasă deschise o mulțime de căi de reconciliere. Blocarea simbolizează încetarea unei relații cu cineva sau evitarea iritanților și a persoanelor ostile.

Puteți utiliza opțiunile în funcție de amploarea dezgustului dvs. Este recomandat să blochezi persoanele care te lipsesc de respect și să propagă conținut jignitor. Anularea prieteniei este utilă în atenuarea conexiunii cu persoanele cu care doriți să minimizați comunicarea fără a le elimina.

Ce se întâmplă dacă eliminați pe cineva de pe Snapchat și îl adăugați înapoi?

Totul va reveni la normal. Dar istoricul conversațiilor tale va reapărea, făcându-te să continui de unde ai plecat.

***

Sperăm că acest articol a fost util și că ați învățat să anulați prietenia cu cineva de pe Snapchat. Furnizați comentariile dvs. valoroase mai jos și rămâneți pe site-ul nostru pentru mai multe conținuturi interesante. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.