08/18/2022

Cum să nu mai urmăriți pe cineva pe TikTok

Având mai mulți urmăritori pe TikTok, o astfel de platformă media în tendințe poate face pe oricine să se simtă ca o celebritate. Este posibil să aveți sute, mii sau chiar milioane de urmăritori. Dar, la un moment dat, va trebui să-ți filtrezi urmăritorii pentru a-i elimina pe cei prea înfiorați care încalcă regulile de a fi pe rețelele sociale. Dacă sunteți cineva care caută ajutor pentru a anula urmărirea pe cineva pe TikTok sau pentru a anula urmărirea în masă pe TikTok, continuați să citiți acest articol. Veți învăța cum să nu mai urmăriți pe cineva pe TikTok și chiar limita de a nu urmări pe TikTok în detaliu.

Cum să nu mai urmăriți pe cineva pe TikTok

Poți să nu urmărești pe oricine pe TikTok din următoarea listă a profilului tău. Citiți articolul până la sfârșit pentru a afla pașii pentru a face exact acest lucru pas, cu limita de a nu urmări pe TikTok.

Ce este TikTok și care sunt caracteristicile sale?

TikTok este o aplicație scurtă, de partajare a videoclipurilor, care permite utilizatorilor să vizioneze și să creeze videoclipuri într-un format vertical. Un utilizator poate viziona și crea videoclipuri oriunde și oricând. Un videoclip TikTok de 3 minute poate fi o grămadă de fotografii împreună cu niște muzică în fundal sau un videoclip de dans sau un videoclip de pictură sau poate fi de orice tip. Dacă ești un creator și ai vrut să-ți arăți abilitățile lumii, trebuie doar să înregistrezi un videoclip cu munca ta, să-l editezi așa cum vrei și să-l încarci pe TikTok. Caracteristicile cheie ale TikTok sunt:

 • Adăugarea de filtre și efecte la videoclip
 • Lasă un comentariu și da like unui videoclip
 • Adăugarea de hashtag-uri la un videoclip
 • Editare video
 • Sincronizare buzelor sau dans cu sunetul în fundal, această caracteristică se numește
 • Scanere de coduri QR pentru a vă abona la utilizator
 • Streaming video live
 • Analiza în timp real a videoclipului pe baza datelor sub formă de grafic
  Cum să etichetezi pe cineva în TikTok

De ce unii oameni primesc atât de mulți urmăritori pe TikTok?

Unii oameni obțin o mulțime de urmăritori pe TikTok într-un timp foarte scurt. Motivul din spatele acestui lucru poate fi popularitatea acestei aplicații sau conținutul creatorului. Unii creatori se concentrează pe aceste lucruri pentru a obține mai mulți adepți.

 • Țintește-le publicul
 • Utilizați hashtag-uri pentru a ajunge la videoclip la mai mulți utilizatori
 • Participați la provocările TikTok
 • Postează în mod constant videoclipuri de înaltă calitate
 • Partajarea videoclipului TikTok pe alte platforme
 • Urmați tendința
 • Faceți videoclipuri cu alți creatori celebri

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care unii oameni obțin atât de mulți adepți pe TikTok.

Cum să nu mai urmărești pe cineva pe TikTok?

Dacă nu doriți să vedeți videoclipuri cu o anumită persoană pe TikTok, oricare ar fi motivul. Puteți să nu urmăriți persoana oricând. A nu mai urmări pe cineva pe TikTok este foarte ușor. Doar urmați acești pași:

Notă: Acești pași sunt pentru utilizatorii de Android și iOS.

1. Deschideți aplicația TikTok pe dispozitivele dvs. mobile Android sau iOS.

2. Atingeți pictograma Eu din colțul din dreapta jos.

3. Apăsați pe Urmăriți.

4. Din lista de profiluri, selectați profilul dorit pe care doriți să îl anulați.

5. Apăsați pe Urmăriți pentru a anula urmărirea.

Poți vedea profilul cuiva chiar și după ce nu-l urmărești?

Da, vei putea vedea profilul persoanei după ce ai anulat-o. Veți vedea profilul persoanei în lista de urmăritori doar dacă vă urmăresc sau în lista de căutare atunci când căutați persoana pe TikTok. În următoarea listă, persoana nu va apărea dacă nu o urmăriți. Odată ce nu mai urmăriți pe cineva pe TikTok, nu veți mai vedea videoclipurile persoanei respective. Dar puteți obține o recomandare de a urmări persoana din nou.

Utilizatorul va fi anunțat dacă nu îl urmăriți?

Nu, utilizatorul nu va primi notificări dacă nu îl urmăriți. Dacă nu vă place conținutul persoanei sau dacă nu doriți să mai vizionați videoclipurile acesteia, puteți să o anulați urmărirea fără ca aceasta să fie notificată. Dar îi poți urmări oricând vrei. Singurul mod în care utilizatorul poate verifica este verificând lista de urmăritori ai acestuia sau verificând următoarea listă din profil dacă încă îi urmărești.

  Cum să remediați eroarea TikTok „Vizitezi prea des” – Soluții sugerate

Ce este Mass Unfollowing pe TikTok?

Anularea în masă înseamnă a nu urmări mai multe profiluri simultan. Nu există nicio funcție specifică pentru anularea urmăririi în masă pe TikTok. Trebuie doar să urmați metoda manuală de anulare a urmăririi. Din fericire, acum știi cum să nu mai urmărești pe cineva pe TikTok cu ajutorul pașilor menționați mai sus în acest articol. La maximum, puteți să nu urmăriți 200 de profiluri în fiecare zi. Dar dacă doriți să nu urmăriți mai mult de 200 de profiluri, puteți utiliza o aplicație terță parte pentru aceasta.

Cum să nu-i mai urmărești pe toți în același timp?

Puteți folosi metoda manuală pentru a anula urmărirea sau metodele multiple de selecție a profilului, dar aceste metode necesită timp. Dacă doriți să anulați urmărirea tuturor în același timp, puteți utiliza și unele aplicații terță parte. Dar modalitatea legală și sigură de a face acest lucru va fi să contactați echipa de asistență TikTok și să le solicitați să nu mai urmărească toată lumea din contul dvs. Iată cum o poți face:

1. Deschideți TikTok pe dispozitivul dvs.

2. Apăsați pe Eu din bara de jos pentru a deschide secțiunea Profil.

3. Atingeți pictograma Hamburger din colțul din dreapta sus.

4. Apăsați pe Confidențialitate și setări > opțiunea Raportați o problemă sub SUPORT.

5. Selectați și atingeți o problemă legată de interzicerea contului din secțiunea Popular.

6. În secțiunea de jos, apăsați pe Nu la întrebarea care spune Problema dvs. este rezolvată?

7. Introduceți următorul mesaj în câmpul Spuneți-ne feedbackul și apăsați pe Raportare.

Vreau să anulez urmărirea tuturor de pe profilul meu TikTok. Va rog sa ma ajutati cu aceasta cerere. Mulțumiri.

Durata normală de răspuns de la TikTok este de 1-5 zile. Trebuie să așteptați deocamdată și să continuați ca răspuns la răspunsul dat de aceștia. Alternativ, același lucru poate fi făcut și informal. Dacă utilizatorul nu este mulțumit de răspunsul la contestație, trimiteți un e-mail pe TikTok Business. În continuare, să aflăm despre limita pentru anularea urmăririi pe TikTok.

Există o limită pentru a nu urmări?

Da, există o limită pentru a nu urmări pe TikTok. La maximum, puteți urmări și anula urmărirea a 200 de profiluri în fiecare zi. După 200, nu veți mai putea urmări sau nu urmări pe cineva pe TikTok pentru tot restul zilei. Puteți utiliza aplicații terță parte pentru anularea urmăririi în masă pe TikTok sau puteți raporta echipei de asistență TikTok cu solicitarea.

  Cum să deblochezi pe cineva pe TikTok

Puteți folosi un bot TikTok Unfollow?

Da. Cu siguranță poți folosi un bot TikTok unfollow. Economisește mult timp și lucrul este realizat în doar câteva secunde. Acești roboți pot chiar urmări aprecierile, neaprecierea și comentariile contului. Acești roboți pot urmări și anula urmărirea în vrac și pot, de asemenea, să-și placă videoclipurile și, de asemenea, puteți programa timpul de încărcare a videoclipului pentru a-l încărca automat pe TikTok. Dacă aveți sute, mii sau chiar milioane de urmăritori, atunci acești roboți vă pot economisi mult timp și, de asemenea, pot păstra legătura cu urmăritorii dvs.

Ar trebui să utilizați aplicații de la terți pentru a renunța la urmărire?

A avea sute de urmăritori se poate simți destul de bine, dar gestionarea acestora nu este o glumă și necesită mult timp și muncă. În schimb, puteți utiliza doar aplicații terță parte pentru a urmări/anumăra, acest lucru vă va economisi timp și muncă. Puteți folosi aplicații terțe care sunt sigure și de încredere și vă pot scuti de problemele contului dvs. TikTok. Puteți încerca să utilizați aceste aplicații:

1. FuelTok

FuelTok este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru conturile follow-unfollow pe TikTok. Este sigur și nu încalcă algoritmul TikTok, astfel încât contul dvs. nu va avea niciun fel de probleme. Această aplicație vă permite să vă programați sesiunile de urmărire și anulare urmărire și apoi automat urmărirea și anularea urmăririi utilizatorilor vizați.

2. Jarvee

Jarvee este un software de automatizare a rețelelor sociale folosit pentru a urmări și a nu urmări mai mulți utilizatori simultan într-un anumit interval de timp. Această aplicație oferă și servicii pentru alte aplicații de social media precum Twitter, Facebook și Instagram.

3. Socialpire

Socialpire este, de asemenea, o aplicație de automatizare care vă permite să urmăriți, să nu urmăriți, să apreciați și chiar să automatizați emularea comportamentului uman. Cu toate acestea, nu este gratuit, trebuie să plătiți o taxă pentru a obține serviciul.

***

Sperăm că ați primit toate răspunsurile despre cum să nu mai urmăriți pe cineva pe TikTok și limita de a nu urmări pe TikTok. Spune-ne despre experiența ta citind acest articol. Și dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.