Căști plăcute pentru buget, cu câteva probleme

Recomandări cheie

  • JLab JBuds ANC 3 oferă un sunet bun, ANC decent și o viață excelentă a bateriei pentru preț.
  • Carcasa compactă are un cablu USB-C încorporat pentru o încărcare ușoară.
  • Aplicația JLab ajută la atenuarea problemelor de control și oferă setări eficiente de EQ.

Căștile bugetare erau ceva cu care te-ai mulțumit, nu un produs pe care l-ai căuta. Vremurile s-au schimbat și în zilele noastre există o mulțime de motive grozave pentru a nu cheltui niciodată mai mult de 100 USD pe căști. JLab JBuds ANC 3 se vând la aproape jumătate din acest preț și sunt o afacere solidă, atâta timp cât știi ce cauți.

JLab Jbuds ANC 3

JLab JBuds ANC 3 sunt un chilipir atunci când vine vorba de căști wireless, oferindu-vă un sunet surprinzător de bun, o potrivire plăcută și chiar anulare utilă a zgomotului. Doar nu le cumpărați dacă intenționați să le folosiți în principal pentru preluarea și efectuarea apelurilor.

Pro

  • Sună surprinzător de bun pentru preț
  • Durată excelentă a bateriei
  • ANC este mai bine decât se aștepta
  • Multipoint Bluetooth este plăcut să aveți

Contra

  • Calitatea microfonului este slabă
  • Comenzile nu răspund întotdeauna bine
  • Cablul USB-C încorporat poate fi oarecum limitativ

Pret si Disponibilitate

JLab JBuds ANC 3 sunt disponibile doar pe negru și se vând cu amănuntul la 59,99 USD. Chiar dacă acesta este un model mai nou, este posibil să îl găsiți deja la reducere la diverși comercianți cu amănuntul.

Privind la concurență, cea mai mare ar putea fi căștile EarFun Air Pro 3, care se vând cu doar 10 USD în plus la 69,99 USD. Sunt căști destul de diferite din multe puncte de vedere, dar au codecuri audio de rezoluție mai mare, o durată de viață a bateriei puțin mai mare și microfoane mai bune pentru apeluri.

Specificații

Durată de viață a bateriei 42 de ore

Carcasa de incarcare inclusa? da

Microfoane 3 MEMS -42dB+/-3dB

Marca JLab

Codecuri acceptate SBC

Bluetooth Bluetooth 5.2

Clasament IP IP55

Tip de încărcare USB-C

Culori Negru

Port de încărcare USB-C încorporat

Anularea zgomotului ANC

Profiluri Bluetooth HSP / HFP / A2DP /AVRCP

Raspuns in frecventa 20Hz – 20kHz

  6 brokeri de mesaje de top pentru aplicații moderne

Impedanta 32 ohmi

Timp de încărcare 1,5 ore (căști), 2 ore (carcasă)

Design standard cu câteva atingeri distractive

Jerome Thomas / MakeUseOf

JBuds ANC 3 sunt oarecum dihotomice, deoarece carcasa este impresionant de compactă în comparație cu mulți dintre concurenții acestor muguri, dar căștile în sine par ușor supradimensionate. Vestea bună este că aceasta este doar o problemă estetică, deoarece căștile nu sunt deosebit de grele și nici nu se simt supradimensionate în timp ce le porți.

Nu am avut deloc probleme cu potrivirea. De obicei iau un vârf de ureche mediu și asta mi se potrivește perfect cu JBuds. O atingere plăcută este că, în timp ce vârfurile de urechi suplimentare sunt adesea ascunse într-o pungă de plastic, aici sunt prezentate imediat ce deschideți cutia, permițându-vă să le schimbați imediat dacă știți dimensiunea preferată.

Acestea nu sunt promovate ca căști impermeabile – și nu ar trebui să fie – dar sunt rezistente la apă și praf. Au un rating IP55, ceea ce înseamnă că sunt moderat rezistenți la praf și murdărie. Puteți să le duceți la alergare printr-un duș scurt de ploaie, dar asigurați-vă că nu le scăpați în apă.

Am mentionat ca carcasa era compacta, si este si usoara. Singura problemă este că este, de asemenea, un sentiment oarecum slab. De asemenea, merită remarcat faptul că ratingul IP55 se aplică doar căștilor, nu și carcasei.

În cele din urmă, carcasa are un cablu USB-C încorporat în locul unui port USB-C. Este scurt, așa cum v-ați aștepta, dar este o includere distractivă.

Comenzi scazute salvate de o aplicație grozavă

Jerome Thomas / MakeUseOf

Așa cum este cazul multor căști wireless din această gamă de preț, comenzile de la bord sunt nesigure în cel mai bun caz și complet aleatorii în cel mai rău caz. De asemenea, este ușor să le activați accidental în timp ce reglați căștile din urechi. Din fericire, dacă doriți, puteți dezactiva complet controalele folosind aplicația JLab pentru iPhone sau Android.

Pe lângă dezactivarea completă a comenzilor tactile, această aplicație vă permite și să comutați între modurile pentru Filme sau Muzică, care sunt independente de EQ-ul încorporat. De asemenea, aveți trei benzi de EQ presetate: JLab Signature, Balanced sau Bass Boost. O a patra opțiune de EQ vă permite să formați propria curbă de EQ personalizată.

Aplicația vă permite, de asemenea, să comutați cu ușurință între modurile ANC și Be Aware, pe care le vom analiza mai târziu în recenzie. Desigur, puteți actualiza firmware-ul căștilor dvs. prin intermediul aplicației, dacă este necesar.

  Cele mai bune 12 microfoane Lavalier fără fir pentru vlogging

Calitate bună a sunetului, dar păstrați EQ-ul la îndemână

Jerome Thomas / MakeUseOf

JBuds ANC 3 nu face nimic elegant în ceea ce privește aspectul driverului, folosind o simplă pereche de drivere dinamice de 10 mm. Nici sunetul Bluetooth nu este deloc elegant, respectând codecul SBC de bază. Destul de interesant, acestea au Bluetooth multipunct, permițându-vă să vă conectați și să comutați ușor între două dispozitive simultan.

Una dintre primele piese pe care le-am ascultat, Mary Timony „Fără treimi”, a tradus surprinzător de bine pe aceste căști. Au fost o mulțime de zgomot în tobă și zumzet joase de la bas, în timp ce frecvențele mai înalte, cum ar fi loviturile de clopoțel ride și chitara acustică, au strălucit la fel de bine. A existat o senzație de spațiu pe care nu o găsesc adesea în căștile cu prețuri mai mici.

Acest lucru, împreună cu alte câteva piese pe care le-am ascultat, mi-au dat o impresie generală bună inițial. Acestea fiind spuse, „Aviz de evacuare” de The Bronx este o melodie cu un sunet mai agresiv și, deși nu a sunat nimic rău, JBuds ANC 3 nu părea să ofere puterea melodiei pe deplin. Am trecut de la JLab Signature la presetarea Bass Boost EQ, iar acest lucru a oferit melodiei mai multă prezență în gama joasă, readucând punch-ul în detrimentul unui bas ușor exagerat.

Ascultarea podcast-urilor sau a cărților audio este o experiență plăcută și pe JBuds, atâta timp cât țineți EQ-ul oprit din presetarea Bass Boost. Acest lucru a adus un nivel puțin prea scăzut pentru voci, dar celelalte moduri EQ au sunat bine.

ANC surprinzător de bun, microfoane surprinzător de dodgy

Jerome Thomas / MakeUseOf

O mulțime de căști cu prețuri mai mici „au” ANC, dar în multe cazuri, nu face nimic cu adevărat. În acest scop, am fost surprins când am activat ANC în aplicația JLab și am realizat că totul în jurul meu a devenit de fapt mai liniștit. Nu a fost diferența uriașă pe care o obțineți de la cele mai bune căști supraear cu ANC, dar a făcut o schimbare notabilă.

Modul Fii conștient – ​​adesea cunoscut sub numele de modul transparență – a fost o altă poveste. Funcționează, prin faptul că vă permite să auzi mai ușor tot ce se întâmplă în jurul tău. Totuși, este nefiresc și te face să simți că auzi o întârziere atât de ușoară între sunetul „real” și sunetul pompat prin driverele căștilor.

  8 moduri în care ChatGPT vă poate îmbunătăți experiența de joc

Este posibil ca aceasta să fi fost unitatea mea de revizuire, dar microfoanele încorporate de aici par să fie o idee ulterioară. Făcând o înregistrare de test în interior, am fost surprins să constat că JBuds abia mi-au captat vocea. Aducându-i afară într-o zi cu vânt, multe dintre cuvintele mele erau aproape inaudibile.

Acestea nu sunt căștile pe care să le cumpărați pentru cineva care sună toată ziua.

Capacitate considerabilă a bateriei și încărcare nouă

Jerome Thomas / MakeUseOf

Deși nu este cea mai mare durată de viață a bateriei pe care am văzut-o, chiar și în căștile wireless de buget redus, JBuds ANC3 au o durată de viață solidă a bateriei. Căștile oferă peste nouă ore de redare cu o singură încărcare, iar carcasa le va încărca complet de aproape încă patru ori pentru un total de până la 42 de ore de redare.

Când sunteți gata să le încărcați din nou, căștile se încarcă în carcasă în aproximativ o oră și jumătate. Între timp, carcasa durează aproximativ două ore pentru a se încărca folosind cablul USB-C încorporat.

Este posibil ca cablul încorporat să nu fie caracteristica la îndemână care pare să fie. Cu portul USB-C standard în majoritatea cazurilor, tot ce aveți nevoie este un capăt al cablului. Cu acest cablu USB-C scurt, încorporat, trebuie să găsiți un port USB-C adecvat. Dacă trebuie să încărcați de la orice alt tip de port, veți avea nevoie de un adaptor.

Ar trebui să cumpărați JLab JBuds ANC 3?

Semnătura sonoră a JLab JBuds ANC 3 cu siguranță nu o va reduce pentru audiofili, dar sunt un set de căști care sună distractiv de ascultat. Faptul că ANC este la fel de bun la prețul acesta este puțin ridicol. Nici acea autonomie de 42 de ore a bateriei nu este nimic de redus.

Pe de altă parte, nu totul este grozav. Microfoanele încorporate par aproape inutilizabile pentru apeluri, modul transparent Be Aware amplifică totul într-un mod inconfortabil, iar acel cablu USB-C încorporat în carcasă nu este o soluție perfectă. De asemenea, puteți indica controalele tactile nesigure, dar cel puțin le puteți dezactiva.

Chiar și cu aceste dezavantaje, JBuds ANC 3 sunt căști cu buget solide și, având în vedere tot ceea ce împachetează la un preț destul de mic, este o achiziție pe care probabil că nu o vei regreta.

JLab Jbuds ANC 3

JLab JBuds ANC 3 sunt un chilipir atunci când vine vorba de căști wireless, oferindu-vă un sunet surprinzător de bun, o potrivire plăcută și chiar anulare utilă a zgomotului. Doar nu le cumpărați dacă intenționați să le folosiți în principal pentru preluarea și efectuarea apelurilor.