Iată cum să-l urmărim și ce ne așteptăm

Recomandări cheie

  • Evenimentul Apple WWDC 2024 va avea loc între 10 iunie și 14 iunie.
  • Puteți urmări prezentarea în direct pe canalul YouTube al Apple, pe site-ul web Apple sau în aplicația Apple TV.
  • Ne așteptăm la următoarele iterații majore ale iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS la eveniment.

Ne așteptam ca Apple să anunțe OLED iPad Pros în martie 2024, dar compania ne-a surprins dezvăluind în schimb datele evenimentului său anual WWDC 2024. Iată tot ce a dezvăluit Apple despre WWDC 2024 și ce așteptăm de la acesta.

Când are loc WWDC 2024 și cine poate participa la el?

Într-un Postare Apple Newsroomcompania a dezvăluit că va organiza evenimentul anual WWDC în perioada 10 iunie – 14 iunie 2024. Principalul eveniment principal va avea loc pe 10 iunie, urmat de o experiență personală pentru ca dezvoltatorii să se întâlnească cu echipa Apple și să participe la activitati speciale.

Pe lângă dezvoltatori, Apple va invita și cincizeci de câștigători distinși ai Swift Student Challenge (2024) pentru o experiență de trei zile. De asemenea, puteți trimite o cerere pe Pagina Apple a evenimentului special WWDC 2024 dacă sunteți interesat să participați la eveniment, cu condiția să fiți membru al unuia dintre aceste grupuri:

  • Membrii actuali ai programului Apple Developer sau Apple Developer Enterprise
  • Absolvenți ai Apple Entrepreneur Camp
  • Câștigători Swift Student Challenge (2022-2024)
  Preț și specificații pentru noul iPhone SE și iPad Pro de 9,7 inchi

Când și cum să urmăriți WWDC 2024 online

John Gress Media Inc/Shutterstock

Dacă sunteți ca majoritatea dintre noi, ați dori să urmăriți evenimentul WWDC al Apple din confortul casei dvs. Deși Apple nu a împărtășit încă niciun detaliu oficial, ar trebui să puteți urmări prezentarea în direct la WWDC. Canalul de YouTube al Apple pe 10 iunie la ora 10:00 PT dacă anii anteriori sunt vreun indicator.

De asemenea, ar trebui să puteți urmări evenimentul principal Site-ul Apple sau prin intermediul Aplicația Apple TV dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni.

Ce ne așteptăm la evenimentul Apple WWDC 2024

WWDC de la Apple a fost istoric un eveniment axat pe software, cu anunțuri hardware surpriză din când în când. De exemplu, Apple a anunțat mai multe produse la WWDC 2023, inclusiv căștile Vision Pro pe care le-am revizuit în februarie 2024.

De cele mai multe ori, totuși, prezentarea WWDC a Apple se concentrează pe următoarele iterații majore ale iOS, iPadOS, macOS, watchOS și tvOS. Cu Vision Pro acum disponibil, vă puteți aștepta și la următoarea iterație a visionOS la acest eveniment. La urma urmei, Apple a declarat următoarele în postarea de pe blog:

WWDC24 va pune în evidență cele mai recente progrese iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS.

Ceea ce este mai interesant pentru mine este modul în care Greg Joswiak, vicepreședintele senior al Apple Worldwide Marketing a anunțat evenimentul pe X (fostul Twitter). Am observat rapid cum a scris cu majuscule cuvintele „Absolut incredibil”.

Înseamnă asta că AI (inteligența artificială) ar fi un accent major la acest eveniment? Aș vrea să sper, dar doar timpul ne va spune.

  9 cele mai bune rețele de experți pe care să le folosiți pentru a lua decizii de afaceri informate

Oricum ar fi, există atât de multe motive pentru a fi entuziasmat de WWDC 2024. Dacă sunteți un utilizator de iPhone, puteți vedea ce are de oferit iOS 18. Sau, dacă dețineți un Mac, puteți aștepta cu nerăbdare să vedeți ce urmează pentru macOS. Și cine știe? Apple ar putea chiar să ne surprindă cu hardware nou. Așadar, rămâneți pe fază!