Alegerea celui mai bun software de vânzător Amazon

Vă întrebați care va fi cel mai bun instrument de cercetare a produselor, de căutare a cuvintelor cheie, de optimizare a listelor și de analiză între Helium 10 și Jungle Scout? Citiți până la sfârșit pentru a obține un răspuns simplu!

În mijlocul ecosistemului dinamic al vânzărilor Amazon, selecția software-ului optim pentru vânzări Amazon vă ajută să înregistrați realizările maxime ca vânzător pe această platformă de comerț electronic.

Și, aici vine Helium 10 și Jungle Scout— doi titani ai industriei într-un concurs convingător pentru a împuternici pionierii comerțului electronic. În cadrul acestei comparații atotcuprinzătoare, voi explora cu atenție meritele, dezavantajele și caracteristicile distinctive ale fiecărei platforme.

Fie că ești un antreprenor aspirant care se angajează într-o expediție de vânzare Amazon sau un comerciant experimentat de tactici de rafinare, ai ajuns la locul potrivit! Alăturați-vă mie în această comparație directă între Helium 10 și Jungle Scout și găsiți care este perfect pentru afacerea dvs. de comerț electronic.

Ce este Heliul 10?

Helium 10 este o aplicație web pentru vânzătorii Amazon FBA. Dacă aplicația Amazon Seller Central nu este suficientă pentru a vă crește prezența online pe ecosistemul Amazon, aveți nevoie de un instrument avansat de asistență pentru vânzători. Acesta este Helium 10.

O puteți numi o colecție de peste 30 de instrumente Amazon Seller sub o singură umbrelă. Deci, puteți obține toate informațiile legate de afacerea dvs. de comerț electronic pe Amazon. Asta nu e tot; îl puteți folosi și pentru a estima cererea de produse, a optimiza lista de produse, a efectua cercetări de cuvinte cheie pentru descrierile produselor Amazon și așa mai departe.

Citește și: Helium 10: Soluție All-in-One pentru creșterea afacerii pentru vânzătorii Amazon

Unde și când să folosiți Helium 10?

Înainte de disponibilitatea software-ului avansat Amazon FBA Seller, vânzătorii ar ghici pur și simplu produsele pe care doresc să le vândă. Unii s-ar baza pe expertiza lor în produse de nișă. De exemplu, dacă au un magazin de electronice concrete, ar vinde același lucru pe Amazon.

Dar Helium 10 vă dă putere să vindeți orice și orice pe Amazon, cu condiția să fi planificat investițiile și să fiți dispus să vă extindeți afacerea. Vă permite să decideți folosind datele de pe platforma Amazon și să estimați ce produse ar genera cele mai multe venituri.

Vă oferă cifre clare cu privire la cât de des sunt căutate cuvinte cheie, produse care se vând des etc. De asemenea, dacă aveți nevoie de instrumente pentru a vă repara paginile de produse și chiar pentru a face reclame Amazon și a cere recenzii automat, utilizați Helium 10.

Importanța Helium 10 ca instrument de cercetare a produsului

 • Puteți face alegeri bazate pe date despre produsele pe care să le vindeți, sugerate de informații despre cerere, tendințe de vânzări și concurență.
 • Instrumentul oferă date despre volumele de căutare a cuvintelor cheie pentru produse, permițându-vă să selectați nume eficiente de produse pentru optimizarea listărilor de produse.
 • Helium 10 vă ajută, de asemenea, să identificați nișele de produse în tendințe, permițându-vă să valorificați preferințele actuale ale pieței.
 • Vă permite să analizați produsele concurenților, strategiile de prețuri și performanța vânzărilor pentru a vă rafina propriile strategii de vânzare.
 • Helium 10 ajută la planificarea strategiilor eficiente de lansare a produselor prin identificarea cuvintelor cheie și a tendințelor optime.
 • Pe măsură ce vă extindeți oferta de produse, Helium 10 vă ajută să identificați produse complementare și oportunități de creștere.
  Cum să găsiți numărul de model pe un laptop

Apoi, verificați beneficiile Helium 10.

Beneficiile Heliului 10

Avantajul principal al lui Helium 10 este acuratețea datelor. Conform propriilor afirmații, instrumentul poate prezice 38,2% din vânzările de produse. Alte beneficii majore sunt:

 • Un instrument atât pentru conturile de vânzare Amazon, cât și pentru Walmart.
 • Nu este nevoie de găzduire și configurare on-premise, deoarece aceasta este o aplicație online.
 • Market Tracker 360 pentru creșterea performanței PPC.
 • O vizualizare din tabloul de bord a tot ce se află în afacerea dvs. de vânzări Amazon și Walmart.

Vom discuta despre Jungle Scout, importanța sa, beneficiile și multe altele.

Ce este Jungle Scout?

Jungle Scout este un software Amazon Seller în tendințe pentru diverși antreprenori, de la vânzători pentru prima dată până la retaileri și mărci globale. De asemenea, vine cu fluxuri de lucru ghidate pentru a vă ajuta cu următoarele obiective de afaceri:

 • Lansarea unui nou produs pe Amazon.
 • Reutilizați datele contului dvs. Amazon Vânzător pentru a lua decizii de afaceri.
 • Optimizați toate paginile cu lista de produse.
 • Obțineți mai multe recenzii de la cumpărători.
 • Raționalizați afacerea generală a vânzătorului Amazon.

Citește și: JungleScout este cea mai bună soluție de publicitate Amazon disponibilă?

Unde și când să folosiți Jungle Scout?

Ar trebui să utilizați Jungle Scout pe Amazon dacă sunteți un vânzător Amazon înregistrat sau un vânzător abonat Amazon FBA.

Când aflați că afacerea dvs. de comerț electronic rămâne în urma concurenților dvs., ghiciți ce plus fac aceștia. Nu este un secret pentru nimeni că cei mai mulți vânzători de succes Amazon nu se bazează niciodată complet pe instrumentul Amazon Seller Central pentru a gestiona produsele, recenziile, inventarul, vânzările etc. Ei folosesc software avansat Amazon Seller, cum ar fi Jungle Scout.

De asemenea, vânzătorii Amazon nu mai folosesc instrumente online împrăștiate pentru a efectua cercetări de produse, cercetare de cuvinte cheie, optimizare a listelor de produse etc. Ei folosesc o aplicație web centrală care se ocupă de toate.

Deci, dacă sunteți dispus să deveniți și un vânzător Amazon de mare valoare, puteți începe să explorați Jungle Scout.

Importanța Jungle Scout ca instrument de cercetare a produsului

Baza de date de produse Jungle Scout cuprinde 475 de milioane de produse sincronizate de pe piața Amazon. De asemenea, instrumentul actualizează frecvent baza de date pentru a adăuga produse noi. Puteți utiliza această bază de date pentru a face următoarele:

 • Generați idei noi de vânzare a produselor.
 • Descoperiți articolele care urmează să fie vândute pe Amazon care corespund criteriilor dvs. de căutare.
 • Sortați și filtrați produsele după vânzări estimate, categorii, venituri, rangul vânzărilor etc.
 • Găsiți liste de produse care nu au performanțe bune.
 • Urmăriți costurile din taxele de servicii ale vânzătorului Amazon.

Apoi, verificați beneficiile Jungle Scout.

Beneficiile Jungle Scout

Potrivit unui studiu recent al Jungle Scout, acuratețea datelor lor este de 84,1%, cea mai bună de pe piață pentru software-ul Amazon Seller. Astfel, obții date exacte despre produse, cuvinte cheie etc., în care poți avea încredere. Găsiți mai jos alte beneficii ale acestui instrument:

 • Jungle Scout este foarte accesibil în comparație cu alte instrumente similare.
 • Are, de asemenea, cea mai mică marjă de eroare.
 • Are planuri de abonament diferite pentru vânzătorii Amazon noi, experimentați și globali.
 • Este o aplicație web, deci nu este nevoie să configurați sau să găzduiți.
 • Puteți începe parcurgând câteva resurse de învățare oferite gratuit de Jungle Scout.
  Cum se schimbă directorul în promptul de comandă (CMD)

Acum, vom compara Helium 10 Vs. Jungle Scout. Așadar, hai să pătrundem.

Heliu 10 vs. Jungle Scout: Caracteristici

Helium 10 Black Box vs. Baza de date de produse Jungle Scout

Cutia neagră a lui Helium 10 este instrumentul și baza de date de cercetare a produselor Amazon all-in-one. Conține performanță, prețuri, ASIN și alte informații pentru mai mult de 2 miliarde de produse vândute pe Amazon.

Cutia Neagră este, de asemenea, echipată cu instrumente suplimentare de cercetare a produselor ca file suplimentare, iar acestea sunt Fila Cuvinte cheie, Fila Concurenți, Fila Nișă, Fila Filtrare și multe altele.

Dimpotrivă, Jungle Scout oferă instrumente de bază de date de produse pentru cercetarea produselor. Vă permite să creați combinații de informații despre produse, cum ar fi cerere mare și concurență scăzută, cerere mare și marketing slab, cerere bună și produse de calitate slabă etc., astfel încât să puteți crea o idee de produs câștigătoare.

Include, de asemenea, funcții precum salvarea presetărilor de filtru, exportarea rezultatelor în CSV, clasarea produselor, căutarea pe piețe globale și așa mai departe.

Extensii Chrome pentru validarea produsului

Atât Helium 10, cât și Jungle Scout oferă extensii gratuite de browser web pentru a colecta date de validare a produselor. Acestea includ venitul mediu, clasamentul mediu al celor mai bine vânduți, vânzările lunare, numărul de vânzători etc.

Extensia Jungle Scout nu vă poate spune dacă datele de vânzări ale unui produs includ variații precum dimensiuni, culoare, volum, capacitate etc. În mod surprinzător, Helium 10 vă poate spune acest lucru în extensia sa de validare a produsului.

Baza de date furnizori

Extensia de browser a lui Helium 10 oferă link-uri direct către Alibaba, gigantul de aprovizionare a internetului. Deci, dacă vă place o idee de produs pe extensie, puteți vedea instantaneu ce furnizori sunt disponibili la ce preț pe Alibaba.

Dimpotrivă, Jungle Scout vine cu o bază de date dedicată furnizorilor. Accesul la această bază de date este limitat la 3 căutări pe zi pentru abonații Basic. Aici, puteți căuta furnizori după nume, marcă, produse, ASIN etc.

Tendințele categoriei Jungle Scout vă permite să căutați ce categorie de produse este potrivită pentru produsul pe care îl listați pe Amazon. Categoria de produse joacă un rol important în vizibilitatea produselor dvs.

Helium 10 nu are un instrument dedicat de căutare a categoriilor de produse. Puteți utiliza Trendster în baza de date Black Box.

Suport tehnic

Atât Helium 10, cât și Jungle Scout vin cu echipe de asistență tehnică expertă. Cu toate acestea, resursele de asistență și detaliile de contact ale Helium 10 sunt împrăștiate. Trebuie să vizitați Contactați-ne pentru a trimite un formular de solicitare și să vizitați Baza de cunoștințe pentru a găsi articole de asistență.

Jungle Scout are un Centru de ajutor dedicat. Puteți accesa îndrumări de configurare, Întrebări frecvente, Depanare și Trimiteți un formular de solicitare într-un singur portal. De asemenea, echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă 24 din 7 timp de 365 de zile.

  Cum să estompați fundalul întâlnirii la apelul Zoom

Prețuri

Helium 10 are caracteristici avansate, premium ale software-ului Amazon Seller, deci planurile sale de prețuri sunt puțin mai mari decât concurenții săi. Planul său Starter costă 39 USD/lună, Platinum este de 99 USD/lună și Diamond este de 279 USD/lună.

Planului său de pornire îi lipsește un tablou de bord Insights și are acces limitat la cercetare de produs, cercetare de cuvinte cheie, analiză etc.

Contrar, Prețurile Jungle Scout este mai ieftin decât Helium 10 dacă alegeți Suite (69 USD/lună) sau Professional (129 USD/lună). Cu toate acestea, planul său de bază este mai costisitor decât pachetul Starter de Helium, 49 USD/lună.

Pachetul de bază este mai costisitor, deoarece oferă acces complet la funcții standard, cum ar fi Extensia browser, Scorul de oportunitate, Descărcătorul de recenzii și multe altele.

Heliu 10 vs. Jungle Scout: Rezumat

CaracteristiciHelium 10Jungle ScoutCercetare de cuvinte cheie AmazonDisponibilDisponibilCercetare produs AmazonDisponibilDisponibil Monitorizarea clasamentului cuvintelor cheie AmazonDisponibilDisponibilSolicitați recenzii într-un clicDisponibilDisponibil Urmărire produse Amazon Avansat LimitatGăsirea de oportunități de vânzare a produselor noi AvansatFără oportunități de produse la nivel mondialAvansatFără o bază de date limitatăOportunități limitateAvansatOportunități limitateOportunități de furnizare disponibilServiciu pentru lansarea de produse noiDisponibil LimitatAutomatizare online a reclamelor cu plata-pe-clicNedisponibilAplicație mobilăNedisponibilDisponibilServiciul clienți 24×7LimitatTendințe istorice în categoriile de produseDisponibilNu disponibil

Cazuri de utilizare a heliului 10

Soluții Amazon FBA și FBM

Indiferent dacă externalizați procesul de onorare către Amazon (FBA) sau o faceți singur (FBM), Helium 10 vă ajută să gestionați ambele operațiuni. Puteți folosi funcționalitățile sale de operațiuni, cum ar fi Gestionarea inventarului, Refund Genie, Alerte, Asistent vânzător și Urmărire pentru a maximiza marja de profit din afacerile dvs. Amazon FBA și FBM.

Software-ul Amazon și Walmart PPC

Dacă sunteți o afacere mare de comerț electronic cu un buget stabilit pentru reclame online, puteți utiliza instrumentul Adtomic PPC de la Helium 10. Acesta oferă un instrument AI, astfel încât să puteți maximiza rentabilitatea investițiilor (ROI) din campaniile dvs. PPC. Adtomic vă permite, de asemenea, să personalizați campaniile PPC pentru a reduce costurile și a ajunge doar la publicul interesat.

Cazuri de utilizare a Jungle Scout

Obțineți o imagine de ochi a afacerii

Credit imagine: Jungle Scout

Tabloul de bord principal este destinația ta pentru a descoperi performanța afacerii tale de comerț electronic pe Amazon. Când conectați contul de vânzător Amazon potrivit cu Jungle Scout, obțineți vizualizări ale cardului cu următoarele valori de performanță:

 • Vanzari totale
 • Profit total
 • Unități vândute
 • ROI
 • Marja netă
 • Prețul mediu de vânzare
 • Cheltuieli publicitare totale
 • Total vânzări de anunțuri
 • TACoS (costul total al vânzării de publicitate)

De asemenea, puteți personaliza cardurile de valori în funcție de propriul model de afaceri.

Găsiți un produs cu potențial de vânzare mai bun

Puteți descoperi următorul dvs. cel mai bine vândut produs pe Amazon folosind o combinație de instrumente Jungle Scout: Baza de date de produse, Opportunity Finder și Extension. Instrumentul vă permite, de asemenea, să identificați produsele care sunt foarte solicitate cu concurență scăzută pe Amazon.

Cercetarea cuvintelor cheie și urmărirea clasamentului

Folosind Keyword Scout de la Jungle Scout, puteți descoperi cuvinte cheie pentru produse pe care clienții le caută cu adevărat pe Amazon. Puteți afla, de asemenea, pentru ce cuvinte cheie produsele concurenților dvs. se clasează pe primele locuri în paginile de căutare de produse Amazon.

Apoi, puteți utiliza instrumentul Rank Tracker pentru a monitoriza câteva cuvinte cheie cu volum mare de zile înainte de a lua decizia de a actualiza descrierea produsului.

Heliu 10 vs. Jungle Scout: Verdictul

Până acum, ar fi trebuit să descoperi dacă Helium 10 se potrivește afacerii tale de comerț electronic pe Amazon ca vânzător Amazon sau Jungle Scout.

Cu toate acestea, pentru a rezuma punctele, ar trebui să alegeți funcțiile avansate ale Helium 10 dacă sunteți un vânzător Amazon cu experiență. Te descurci bine de câțiva ani și vrei să te extinzi și să crești rapid afacerea. Modulul său automat de publicitate PPC și operațiuni va fi util.

Dacă sunteți un vânzător Amazon nou și doriți să accelerați lucrurile, dar nu aveți încă suficientă experiență în acest ecosistem, încercați Jungle Scout. Oferă o interfață ușor de utilizat, cu instrucțiuni clare pentru toate caracteristicile sale esențiale, în special pentru cei care încep cu planurile de abonament Basic sau Suite.

Apoi, verificați cele mai bune piețe angro B2B pentru a vă dezvolta afacerea de comerț electronic.