09/26/2023

13 Cel mai bun software de management al talentelor pentru managerii de resurse umane

Gestionarea totul devine dificilă pentru managerii de resurse umane, dar aceste instrumente de management al talentelor pot face cu siguranță munca mai ușoară.

Într-o lume a afacerilor atât de competitivă, lucrătorii sunt esențiali, fie că este vorba de a spori succesul sau de a face munca mai ușoară. Din această cauză, companiilor le este greu să găsească și să se ocupe de angajații potriviți.

Dar nu până când nu decid să folosească software pentru a-și gestiona talentul. Această nouă tehnologie este un instrument util pentru managerii de resurse umane. Software-ul pentru gestionarea talentelor facilitează urmărirea tuturor lucrurilor. Acest instrument vă ajută cu orice, de la găsirea de noi lucrători până la asigurarea celor pe care deja ați crescut.

Iată un rezumat rapid al celui mai bun software de management al talentelor despre care voi discuta mai jos.

de opt ori.ai

Informații despre performanță, dezvoltarea abilităților, construirea unui canal de talent.

ClearCompany

Urmărirea solicitanților, integrarea, implicarea angajaților, managementul performanței

Zi de lucru

Analiza abilităților bazată pe inteligență artificială, analiza performanței, recrutarea inteligentă

Talentreef

Management orar al fortei de munca, integrare social media, salarizare, angajare eficienta

Personio

Automatizarea resurselor umane, urmărirea ciclului de viață al angajaților, gestionarea solicitanților și a compensațiilor

Talentquest

Analiză îmbunătățită și urmărire a angajamentului, îmbunătățirea productivității echipei

Paychex

Managementul performanței, planificarea compensației,

Și anume

Urmărirea candidaților, salarizarea, evaluarea și managementul performanței

OameniFluent

Analiză în timp real, competență, managementul compensațiilor, planificarea succesiunii

Paylocity

Management modern al oamenilor, colaborare, onboarding, raportare în timp real

Symplr

Axat pe asistență medicală, metrici, integrări, recrutare, instrumente de dezvoltare

Paycom

Salarizare, achiziție de talente, bugetare de compensare, informații despre performanță, abilitarea angajaților.

Deltek

Management cuprinzător al talentelor, managementul performanței, managementul datelor angajaților

Acest articol vă va ajuta să aflați mai multe despre software-ul de management al talentelor. Mai târziu, vom discuta despre unele dintre cele mai bune software de management al talentelor pentru a vă ajuta HR.

Ce este software-ul de management al talentelor?

Software-ul de management al talentelor își propune să faciliteze gestionarea angajaților. Acest program îndeplinește cele patru părți principale ale managementului talentelor. Ei angajează oameni, gestionează performanța, învață despre creșterea profesională și gestionează salariile.

Multe funcții sunt integrate în instrumente pentru gestionarea talentului. Aceste sarcini ajută organizațiile să planifice într-un mod care funcționează bine. Aceste programe îi ajută pe managerii de resurse umane să dezvolte planuri de afaceri și modalități mai bune de a gestiona lucrurile.

În plus, toate modulele de resurse umane necesare pentru a găsi, angaja și instrui lucrători sunt integrate într-un TMS. Oamenii numesc adesea module individuale, cum ar fi recrutarea și managementul performanței, software de management al talentelor.

Cu toate acestea, modulele de sine stătătoare nu au multe caracteristici ale unui sistem cu adevărat integrat, care sprijină întregul ciclu de viață al talentului și procesele sale, de la găsirea candidaților până la planificarea următoarei generații de angajați.

Majoritatea instrumentelor de gestionare a talentelor rulează în cloud. O platformă cloud are mai multe beneficii, cum ar fi mai mult spațiu pentru stocarea datelor, securitate robustă și integrare mai ușoară cu alte aplicații, cum ar fi salarizare, programe de formare, planificare a carierei și alte sisteme. De asemenea, facilitează stocarea în siguranță a datelor angajaților, cum ar fi informații personale, date demografice și compensații.

Cum ajută software-ul de management al talentelor resursele umane?

Introducerea de noi lucrători este o parte integrantă a oricărei afaceri. Software-ul de management al talentelor ajută la aceleași tipuri de locuri de muncă. Acest program ajută HR și managerii să-și dea seama cum să-și organizeze munca. Îi ajută să-și alinieze pașii cu obiectivele generale de afaceri. HR se poate concentra pe cele patru părți critice ale managementului talentelor cu ajutorul instrumentelor pentru managementul talentelor. Iată care sunt acestea:

 • Recrutarea angajaților: software-ul Talent este folosit pentru a sorta aplicațiile atunci când angajați oameni. Găsește oameni care răspund nevoilor companiei. Deci, HR primește cei mai buni oameni și economisește timp.
 • Gestionarea performanței muncii: Acest software permite resurselor umane să urmărească cât de bine își fac angajații munca, astfel încât să poată face cu ușurință modificări pentru a îndeplini standardele companiei.
 • Programe de dezvoltare: HR poate urmări abilitățile și creșterea lucrătorilor cu ajutorul software-ului de management al talentelor, astfel încât aceștia să poată găsi goluri și să facă planuri pentru formare.
 • Gestionarea compensațiilor: HR poate ține evidența plăților cu ajutorul instrumentelor de management al talentelor. Acest software ține evidența tuturor, cum ar fi premii, salarii, bonusuri etc.
 •   Cum să dezactivați învățarea de cuvinte noi cu modul incognito al SwiftKey

  Beneficiile utilizării software-ului de management al talentelor pentru organizația dvs

  Organizațiile pot obține foarte mult din instrumentele de management al talentelor. Iată câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să utilizați software de management al talentelor.

  • O modalitate excelentă de a angaja oameni: după cum sa spus deja, instrumentele de gestionare a oamenilor fac angajarea mai rapidă. Simplifică lucruri precum adăugarea de joburi, verificarea aplicațiilor, sortarea acestora etc.
  • O pregătire mai bună: acest software ajută companiile să facă angajarea să meargă mai bine. Vă permite să configurați planuri de instruire, să gestionați documente și să oferiți sarcini. Așadar, noii angajați se apucă mai repede de lucru.
  • Managementul succesului: Cu comentarii, software-ul de management al talentelor facilitează urmărirea succesului. Acest lucru îi face pe angajați mai implicați și îi ajută să crească.
  • Planificarea succesiunii: implică utilizarea unui software pentru a găsi oameni cu multe capacități. Îi pregătește să fie lideri. Acest lucru facilitează schimbarea liderilor și construiește un flux constant de talent.
  • Perspective bazate pe date: acest software colectează și analizează informații despre succesul, păstrarea și implicarea lucrătorilor. Aceste informații ajută HR să facă alegeri și mai bune de strategie și să le folosească.

  Majoritatea treburilor sunt efectuate automat de un software de management al talentelor, astfel încât economisiți bani. Din această cauză, reduce cantitatea de muncă de birou umană și costurile de funcționare.

  Caracteristici critice ale software-ului de management al talentelor

  Există multe funcții inovatoare încorporate în instrumentele de management al talentelor. Cu aceste instrumente, companiile pot ajuta angajații să-și facă bine treaba și să conducă la succes. Iată câteva beneficii ale fiecărei funcții din software-ul de management al talentelor.

  • Recrutarea și urmărirea candidaților: Software-ul de management al talentelor ajută la întregul proces de angajare. Face orice, de la publicarea de anunțuri de angajare până la crearea de interviuri.
  • Managementul performanței: acest instrument vă permite să stabiliți obiective și să urmăriți modul în care lucrează oamenii și echipele. Din acest motiv, primești comentarii regulate și recenzii de performanță.
  • Învățare și dezvoltare: acest instrument ajută la realizarea și oferirea de materiale didactice. De asemenea, urmărește creșterea angajaților și analizează modul în care abilitățile acestora cresc.
  • Implicarea angajaților: Acest program vă permite să aflați cât de implicați sunt angajații dvs. și cum să-i faceți mai implicați.
  • Gestionarea compensațiilor: poate fi dificil să urmăriți sistemele de plată, recompense, bonusuri și avantaje. Dar software-ul de management al talentelor ușurează, deoarece asigură că toată lumea este plătită cu aceeași sumă.
  • Instrumente de colaborare: această funcție facilitează angajaților, echipelor și șefilor să vorbească între ei și să lucreze împreună, mai ales când se află în locuri diferite.
  • Integrare cu platformele de angajare: această funcție facilitează găsirea candidaților, deoarece funcționează cu forumuri de locuri de muncă, platforme de rețele sociale și companii de plasare.
  • Construirea mediului HR: Software-ul de management al talentelor poate fi conectat la alte instrumente HR. Se ocupă de salariu și de prezență pentru a crea un mediu de resurse umane care funcționează bine împreună.

  Managementul talentelor are mult mai mult de oferit decât aceste caracteristici esențiale. De exemplu, vizualizarea acestuia pe un dispozitiv mobil, gestionarea datelor personalului și multe altele este posibilă și cu aceste instrumente.

  Acum, să discutăm unele dintre cele mai bune software de management al talentelor pe care le puteți folosi pentru afacerea dvs.

  de opt ori.ai

  de opt ori.ai este un software de management al talentelor adaptat popular. Oferă caracteristici complete. Aceste caracteristici sporesc productivitatea și implicarea angajaților în afacerea dvs. pentru o îmbunătățire.

  Eightfold.ai merită să investească în software pentru companiile care doresc să-și dezvolte actualii angajați. Instrumentul vă oferă datele de performanță ale fiecărui angajat într-o singură vizualizare.

  Caracteristici cheie

  • Informații bazate pe date
  • Planificarea carierei
  • Dezvoltarea aptitudinilor
  • Planificarea succesiunii
  • Mobilitatea internă

  În general, Eightfold.ai este un software de management al talentelor ideal pentru organizații. Vă ajută să construiți un canal de talente și tranziții ușoare ale liderilor.

  ClearCompany

  ClearCompany ajută organizațiile în procesul de angajare. Acest instrument face recrutarea și integrarea simplă și accesibilă. Astfel, organizațiile îl folosesc pe scară largă datorită vitezei și facilităților sale.

  ClearCompany automatizează sarcinile zilnice de recrutare. Include urmărirea aplicațiilor. În plus, acest software folosește tehnologia text, video și de programare pentru a crea o experiență mai bună pentru candidat.

  Caracteristici cheie

  • Sistem de urmărire a solicitantului
  • La imbarcare
  • Implicarea angajaților
  • Managementul performantei

  ClearCompany este un software de management al talentelor ușor de utilizat și puternic. Puteți adapta acest software pentru a obține informații bazate pe date despre orice, de la procesul de angajare până la performanța organizațională a angajatului.

    Cum să înveți marketingul digital online?

  Zi de lucru

  Zi de lucru este un software ideal de management al talentelor pe care orice organizație îl poate avea vreodată cu o bază de inteligență a competențelor bazată pe AI și ML. Instrumentul vă va ajuta să analizați ce abilități aveți astăzi și ce vor fi necesare pentru mâine în organizația dvs.

  Workday oferă unul dintre cele mai perspicace tablouri de bord pentru HR. Acest instrument oferă rapoarte vizuale și analize pentru fiecare angajat și performanța acestuia. Ca rezultat, HR poate lua decizii mai înțelepte în toate aspectele în mai puțin timp.

  Caracteristici cheie

  • Achiziția de talent
  • Optimizarea talentelor
  • Analiza performanței
  • Recrutare inteligentă

  Workday îi ajută pe HR să construiască cu ușurință echipe diverse și să cultive o cultură de apartenență. Acest software joacă un rol vital în a face angajații mai productivi și mai angajați. Ajută HR în tranzițiile liderilor și în construirea de echipe solide.

  Talentreef

  Talentreef este o soluție pentru managementul orar al forței de muncă. Acest software întrerupe mai multe sarcini de angajare a managerilor prin funcțiile sale avansate. Talentreef oferă un proces de angajare fără probleme pentru HR.

  Talentreef îi ajută pe recrutori și manageri să posteze locuri de muncă pe scară largă. Include campanii de e-mail, social media etc. Funcțiile avansate de pe Talentreef, cum ar fi managementul evaluării, urmărirea solicitanților etc., accelerează procesul de angajare.

  Caracteristici cheie

  • Managementul instruirii
  • Integrarea rețelelor sociale
  • Gestionarea salariilor
  • La imbarcare
  • Managementul aplicațiilor

  Talentreef se potrivește tuturor industriilor, indiferent de dimensiune. Este o opțiune eficientă pentru a reduce forța de muncă administrativă și costurile de marketing. În plus, acest software permite integrarea rețelelor sociale, făcându-l mai eficient.

  Personio

  Personio este un software de management al talentelor care automatizează sarcinile de resurse umane. Ține evidența întregului ciclu de viață al angajaților. Această abordare ajută HR în luarea deciziilor. În plus, caracteristicile avansate îmbunătățesc managementul angajaților.

  Fie că este vorba despre urmărirea solicitanților sau despre gestionarea prezenței, Personio face totul. În plus, se integrează cu alte instrumente pentru îmbunătățire, gestionarea timpului și experiență.

  Caracteristici cheie

  • Urmărirea solicitantului
  • Un raspuns contructiv
  • Managementul instruirii
  • Gestionarea prezenței
  • Managementul compensațiilor

  Personio este, fără îndoială, un software productiv de management al talentelor. Cu toate acestea, este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii. Acest software oferă o probă gratuită. Astfel, puteți lua decizii înțelepte după ce ați încercat instrumentul.

  Talentquest

  Talentquest oferă aceleași caracteristici ca și alte programe similare. Cu toate acestea, se remarcă în continuare datorită funcționalităților suplimentare și experienței îmbunătățite. Acest software este conceput pentru a gestiona și crește productivitatea angajaților.

  Talentquest este integrat cu funcții avansate pentru a ajuta managerii să analizeze îndeaproape angajații. Aceste analize includ personalitatea membrilor echipei și stilul lor de lucru. În plus, HR primește și sugestii în consecință. Ca rezultat, managerii pot face îmbunătățiri și programe de formare cu înțelepciune.

  Caracteristici cheie

  • Managementul compensațiilor
  • Urmărirea activității
  • Urmărirea implicării
  • Stabilirea/urmărirea obiectivelor
  • Managementul analizei performanței

  Talentquest este mai mult decât cel mai bun prieten al HR. Este un team builder care găsește cele mai bune talente și multiplică productivitatea. În plus, Talentquest este potrivit pentru toate industriile și dimensiunile.

  Paychex

  Paychex este un software popular de management al talentelor pentru care optează diverse companii. Acest software este potrivit pentru toate industriile. Include startup-uri, companii mici și companii mari. Paychex Flex oferă o gamă completă de servicii.

  În ceea ce privește funcționalitățile, Paychex are tot ce ar căuta orice companie. Acest instrument gestionează integrarea și gestionarea performanței. De asemenea, gestionează sarcinile zilnice de resurse umane, cum ar fi plata angajaților.

  Caracteristici cheie

  • Recrutarea în sistemul de urmărire a solicitanților de onboarding
  • Managementul performantei
  • Planificarea compensației
  • Calea carierei
  • Managementul învățării digitale

  Paychex Flex simplifică comunicarea dintre personal și conducere. Acest lucru îi ține pe angajați la curent cu feedback și îmbunătățiri regulate. Instrumentul de carieră îi ajută pe manageri să identifice potențialii angajați.

  Și anume

  Și anume este un software de management al talentelor de dimensiuni medii, care este conceput pentru a ajuta HR-urile și pentru a le face sarcinile complicate ușoare și rapide. Prin urmare, Namely este ca o soluție de resurse umane all-in-one cu tehnologie modernă.

  Și anume oferă toate caracteristicile esențiale de care ar avea nevoie orice HR. Fie că este vorba de salarizare sau de integrare a angajaților, și anume acoperă totul. Acest software la îndemână eficientizează toate sarcinile de resurse umane și creează un mediu de lucru flexibil.

  Caracteristici cheie

  • Urmărirea prezenței
  • Urmărirea candidaților
  • Managementul compensațiilor
  • Verificați pentru a imprima
  • Gestionarea salariilor

  Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, și anume are multe alte funcții unice. De exemplu, evaluarea colegilor, evaluarea performanței, managementul instruirii etc. Aceste caracteristici mențin angajații implicați și au un impact pozitiv asupra afacerii.

    Introducere în Amazon EMR (Elastic MapReduce) pentru începători

  OameniFluent

  OameniFluent este un software all-in-one de management al talentelor integrat cu diverse produse PeopleFluent. Acest software de management al talentelor ajută HR și managerii să îmbunătățească fluxul de lucru și să gestioneze obiectivele, abilitățile și performanța.

  PeopleFluent ajută HR să alinieze sarcinile angajaților, oferind date și analize în timp real. Această caracteristică ajută la luarea multor alte decizii vitale. Acest software ajută la luarea deciziilor vitale, cum ar fi tranzițiile liderului. În plus, acest software este integrat cu 26 de funcții avansate pentru o experiență mai bună.

  Caracteristici cheie

  • Managementul competențelor
  • Managementul compensațiilor
  • Urmărirea progresului
  • Planificarea succesiunii
  • Analiză în timp real

  Tabloul de bord PeopleFluent menține echipa de resurse umane și managerii la curent cu grafică vizuală. În plus, este ideal pentru companiile mari datorită caracterului practic și caracteristicilor sale complete.

  Paylocity

  Paylocity este un software de ultimă oră pentru gestionarea oamenilor în lumea modernă. Îi face mai ușor pentru angajați să lucreze împreună și să comunice în locuri diferite. Folosește idei unice pentru a-ți scoate afacerea în evidență.

  Paylocity ajută HR în mai multe sarcini diferite. Aceste sarcini includ angajarea, instruirea, gestionarea performanței și multe altele. De asemenea, vă oferă funcții de contabilitate pentru a vă facilita plata lucrătorilor.

  Caracteristici cheie

  • Managementul compensațiilor
  • Managementul angajatilor
  • Integrarea angajaților
  • Învățare și dezvoltare
  • Raportare în timp real

  Cea mai bună funcționalitate a Paylocity este gestionarea bazei de date a angajaților și urmărirea prezenței. Aceste funcții simplifică fluxul de lucru și întrerup sarcinile administrative.

  Symplr

  Symplr este un instrument cheie pentru gestionarea talentului. Alte instrumente din această listă au funcții mai avansate decât aceasta. Dar a reușit să fie pe această listă datorită interfeței sale ușor de utilizat. Symplr are tot ce are nevoie o afacere nouă pentru a începe.

  Symplr este un instrument de angajare a persoanelor care are o metodă de urmărire a solicitanților. Acest program este cel mai bun pentru companiile din domeniul sănătății. Symplr are oferte de muncă și instrumente de căutare care sunt ușor de utilizat.

  Caracteristici cheie

  • Valori și raportare
  • Integrari cu terte parti
  • Marketing de recrutare
  • Instrumente de dezvoltare

  În general, Symplr este un instrument pe care instituțiile de sănătate ar trebui să-l încerce. Acest instrument are o aplicație mobilă și poate gestiona datele cu mai multă acuratețe. Symplr este excelent pentru a obține noi lucrători, dar trebuie să îmbunătățească modul în care angajează oameni.

  Paycom

  Paycom iese în evidență ca un software avansat și creativ pe această listă. Dă putere resurselor umane și angajaților să simplifice managementul organizației. Acest software cuprinzător permite cu ușurință angajatorilor să gestioneze datele angajaților, inclusiv salariile și performanța.

  Acest lucru ușurează volumul de muncă de HR. Această abordare oferă HR timp să se concentreze pe alte sarcini esențiale, cum ar fi construirea unei culturi de top pentru echipă. HR-urilor le va fi chiar ușor să păstreze cei mai performanti cu ajutorul informațiilor și datelor Paycom.

  Caracteristici cheie

  În plus, Paycom are multe instrumente care ajută companiile să construiască un management care funcționează bine împreună. Unele dintre lucrurile pe care le puteți face cu aceste instrumente sunt să stabiliți și să urmăriți obiective, să faceți rute de locuri de muncă, să gestionați roluri și multe altele.

  Deltek

  Deltek este un software care ajută HR cu orice, de la găsirea de noi angajați până la plata acestora. Acest program are cele mai bune funcții într-un singur loc. Aceste trăsături pot ajuta toate cele patru părți ale managementului talentelor. Deltek vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rapid biroul fără prea multe dureri de cap și efort.

  În ceea ce privește funcțiile, Deltek ajută cel mai mult HR atunci când găsește noi lucrători. Deltek menține motorul de achiziții în funcțiune cu ajutorul managementului relațiilor cu talent. Această strategie ajută compania dvs. să obțină cei mai buni candidați.

  Caracteristici cheie

  • Achiziția de talent
  • Managementul compensațiilor
  • Învăţare
  • Managementul performantei
  • Gestionați datele angajaților

  În general, performanța și creșterea sunt principalele obiective ale software-ului Deltek. Din acest motiv, are mai multe caracteristici avansate pentru suport. Aceste caracteristici ajută și mai mult la pregătirea lucrătorilor pentru îmbunătățire și la găsirea celor mai bune.

  Concluzie

  Pe scurt, software-ul de management al talentelor este acum folosit de toate companiile, indiferent de ceea ce fac. Din această cauză, poate fi dificil să alegeți platforma potrivită. Acest articol a compilat o listă de instrumente pentru gestionarea persoanelor în care poți avea încredere. Înainte de a face o alegere finală, luați în considerare veniturile, dimensiunea și nevoile organizației dvs.

  Puteți explora, de asemenea, unele dintre cele mai bune software-uri de management al capitalului uman de care departamentul dumneavoastră de resurse umane are nevoie.

  x