09/25/2022

7 Cele mai bune soluții Secure Web Gateway (SWG) pentru întreprinderi mici și mari

Secure Web Gateway (SWG) este o abordare excelentă pentru a vă proteja datele și pentru a vă implementa politicile de securitate.

Pe măsură ce atacurile cibernetice cresc, multe soluții de securitate par să eșueze împotriva lor. Nu numai întreprinderile mari, ci și întreprinderile mici și mijlocii sunt afectate din cauza unor astfel de riscuri.

Încălcări de date, atacuri malware și alte amenințări cibernetice mortale prezintă riscuri mai mari atât pentru companii, cât și pentru consumatori.

Prin urmare, este importantă implementarea unei soluții mai bune, avansate, care să combată astfel de probleme și să le evite.

Gateway-urile web securizate sunt una dintre aceste tehnologii.

În acest articol, vom înțelege ce este SWG, capacitățile sale și unele dintre cele mai bune soluții SWG la care puteți căuta.

Ce este un Secure Web Gateway (SWG)?

Un Secure Web Gateway (SWG) este o soluție de securitate cibernetică care protejează sistemele și datele și ajută la aplicarea politicilor de securitate într-o companie. Filtrează programele malware și conținutul dăunător din traficul de internet pentru a opri încălcarea datelor și atacurile cibernetice și blochează utilizatorii neautorizați.

Un SWG asigură accesul utilizatorilor numai pe site-uri aprobate și securizate în timp ce blochează restul. Vine cu capabilități avansate de securitate pentru a detecta și a restricționa traficul rău intenționat. Unele SWG sofisticate pot proteja, de asemenea, datele sensibile ale unei organizații, cum ar fi informațiile personale, documentele confidențiale, proprietatea intelectuală etc.

Caracteristicile SWG

Soluțiile de gateway web securizate conțin de obicei tehnologii și caracteristici precum:

 • filtrare URL
 • Controlul aplicațiilor
 • Scanare și blocare anti-malware
 • Filtrarea conținutului
 • Prevenirea pierderii datelor (DLP)
 • Inspecție SSL
 • Prevenirea rețelelor sociale
 • Suport pentru mai multe protocoale
 • Integrare cu soluții de securitate precum soluții zero-day, software anti-malware, instrumente de monitorizare etc.

Cum funcționează un gateway web securizat?

Soluțiile de gateway web securizate sunt instalate ca dispozitiv hardware sau componentă software la punctele terminale ale utilizatorilor sau la marginea rețelei. Soluțiile SWG pot fi de diferite tipuri:

 • SWG bazat pe software: rulează în cloud ca o aplicație bazată pe SaaS sau în sediul unei organizații.
 • SWG care rulează pe un server proxy: poate fi o mașină virtuală (VM) care rulează în cloud sau un server fizic situat într-un loc
 • SWG rulează ca dispozitive on-premise: poate fi un sistem hardware conectat la infrastructura IT a unei organizații.

Indiferent de modul în care sunt implementate sau rulate, fiecare tip de SWG funcționează într-un mod similar. Acesta acționează ca un gatekeeper și monitorizează traficul web pentru riscuri, conținut rău intenționat, URL-uri etc. Și tot traficul web de intrare și de ieșire trebuie să treacă prin acest gateway.

Pentru a diferenția traficul rău de cel bun, menține o listă de site-uri aprobate și cunoscute și permite traficul de pe acele site-uri în timp ce blochează toate celelalte. Această listă este securizată în baza de date a soluției SWG și aplică filtrele atunci când traficul web încearcă să intre sau să părăsească rețeaua unei organizații.

De exemplu, atunci când un utilizator încearcă să acceseze un site, această solicitare merge mai întâi către SWG în loc să ajungă direct la site-ul vizat. În acest moment, gateway-ul sau soluția SWG inspectează această solicitare verificând-o cu lista acceptată și politicile de securitate. SWG trece cererea numai dacă aceasta se încadrează în listă și nu încalcă nicio regulă de securitate.

Pentru traficul de ieșire, se urmează un model similar. Când cineva încearcă să acceseze rețeaua sau site-ul dvs., SWG-ul utilizat va inspecta această solicitare în raport cu setul său de reguli de securitate și lista permisă. Dacă cererea pare legitimă, SWG va permite trecerea traficului; în caz contrar, îl blochează chiar acolo, astfel încât să nu atingă rețeaua sau sistemele dvs. și să nu vă infiltreze datele. În acest fel, SWG vă ajută să vă protejați datele, sistemele, rețeaua și alte active digitale.

De ce companiile au nevoie de SWG?

Întreprinderile mari și mici au nevoie de un gateway web securizat datorită capabilităților sale avansate de securitate.

  Cum să utilizați noua funcție de conectare profundă a Google Chrome

În mod tradițional, întreprinderile obișnuiau să ruleze numai sisteme on-premise folosind doar rețeaua internă. Astăzi, scenariul de afaceri este schimbat. Acum, oamenii lucrează de oriunde folosind orice dispozitiv, sistem și rețea. De asemenea, companiile se bazează mult pe calculul în cloud pentru servicii și soluții care pot ajuta companiile să automatizeze sarcinile și să crească flexibilitatea, productivitatea și viteza.

Deși aceste tehnologii au sporit confortul și au oferit o mulțime de beneficii, riscurile de securitate cibernetică s-au extins și mai mult. Atacatorii cibernetici găsesc modalități noi și îmbunătățite de a vă infiltra sistemele și de a fura date și de a vă deteriora reputația și încrederea clienților.

Prin urmare, tehnologii precum SWG sunt extrem de utile pentru fiecare tip de afacere, deoarece nimeni nu este în siguranță în zilele noastre, indiferent de dimensiunea afacerii. SWG poate fi implementat și rulat oriunde și oferă securitate peste tot. Iată diferitele beneficii pe care le poate oferi companiilor:

Detectarea și prevenirea amenințărilor cibernetice

Traficul web poate ocoli soluțiile de securitate, cum ar fi firewall-urile.

Dar o soluție SWG are capabilități de a detecta potențiale amenințări, cod rău intenționat, date vulnerabile etc., care sunt ușor încorporate în conținutul web. Un SWG prin intermediul unui poxy poate monitoriza sesiunile complete cu atenție pentru a găsi încălcări și agenți dăunători.

SWG poate include semnături de atac în evoluție în mod dinamic pentru a crește capacitatea sa de detectare. De asemenea, poate oferi cea mai recentă inteligență web care se corelează cu punctele finale, e-mailurile, înregistrările, fișierele etc., pentru a crea profiluri de amenințări. În acest fel, poate oferi protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice.

Expunerea traficului criptat dăunător

Traficul web bazat pe Secure Sockets Layer (SSL) este în creștere și o mare parte din aceste date nu sunt, în general, analizate pentru amenințări și încălcări ale politicii. Cu toate acestea, atacatorii pot folosi criptarea pentru a ascunde programele malware și a implementa intenția lor dăunătoare.

Soluțiile SWG vin cu o funcție de inspecție SSL pentru a monitoriza și bloca codul dăunător criptat în traficul web. În acest fel, veți obține o protecție superioară.

Control mai bun de securitate

Vă puteți vizualiza și controla mai bine traficul folosind o soluție SWG, deoarece are capabilități avansate. Poate înregistra evenimente în mod continuu și poate monitoriza toată activitatea care se întâmplă în rețeaua dvs.

Acest lucru vă ajută să obțineți control și protecție superioare asupra rețelei dvs. În plus, dacă aveți o forță de muncă de la distanță cu angajați și contractori care lucrează din orice parte a lumii, SWG va fi benefic, deoarece îl puteți implementa oriunde.

Menținerea conformității

Confidențialitatea datelor este o mare îngrijorare din cauza problemelor crescute de securitate cibernetică, cum ar fi încălcările datelor. Există, de asemenea, oameni care vând informații personale în mod ilegitim altor părți pentru câștigurile lor financiare. Toate acestea au un impact dăunător asupra întreprinderilor și oamenilor din cauza datelor expuse. Folosind SWG, vă puteți proteja datele deoarece monitorizează traficul web 24/7 și previne riscurile.

Maximizarea rentabilității investiției în securitate

Puteți integra soluțiile SWG cu alte soluții de securitate, cum ar fi instrumente de monitorizare, software anti-malware etc. De asemenea, se extinde în medii de la on-premise la cloud. Prin urmare, puteți utiliza instrumentele de securitate actuale în combinație cu o soluție SWG. Vă va ajuta să vă maximizați investițiile în securitate.

Deci, dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții securizate de gateway web, iată câteva dintre recomandările noastre.

Perimetrul 81

Implementează cu ușurință gateway-ul web securizat pentru afacerea ta Perimetrul 81 și protejați-vă resursele critice și angajații de amenințările bazate pe web. Vă ajută să preveniți umbra IT, filtrarea site-urilor rău intenționate, urmărirea activităților web și definirea regulilor de ocolire.

Pe măsură ce încălcările maxime de securitate apar din cauza erorilor umane, Perimetrul 81 monitorizează traficul de rețea pentru a asigura respectarea și activitățile rău intenționate cu reglementările de confidențialitate pentru a securiza erorile umane.

Utilizarea Perimetrului 81 vă ajută să vă asigurați că fiecare angajat folosește numai site-uri autorizate în scopuri legate de muncă. Puteți chiar să controlați activitățile lor de accesare a anumitor conținuturi cu reguli personalizate de filtrare a adreselor URL. În plus, această soluție este ușor de implementat și gestionat.

Preveniți problemele de securitate prin definirea unor limitări și limite în rețea. Puteți beneficia de logare și monitorizare pentru a obține o perspectivă completă asupra activității utilizatorilor. În plus, utilizați tabloul de bord de monitorizare al lui Perimeter 81 pentru a filtra rapoartele către anumite site-uri, categorii web sau angajați.

  Cum să ștergeți, arhivați, editați un canal Slack (tutorial complet)

Preveniți atacurile bazate pe web astăzi prin implementarea celui mai bun gateway web securizat, Perimeter 81, pentru organizația dvs.

Zscaler

Obțineți securitate bazată pe inteligență artificială pentru fiecare aplicație, utilizator și locație Zscaler gateway web securizat. Oferă o soluție de securitate bazată pe SaaS, cu internet rapid și acces sigur cu cea mai populară platformă Security Service Edge (SSE) nativă în cloud din lume.

Experimentați o abordare superioară a securității rețelei cu Zscaler și începeți să o utilizați de acum pentru a vă asigura gateway-ul. Permiteți politicilor dvs. de securitate să călătorească peste tot împreună cu utilizatorii, mutându-vă securitatea în cloud. Acest lucru vă va proteja toate aplicațiile, locațiile, dispozitivele și utilizatorii 24/7.

Zscaler asigură o experiență de utilizator fără întreruperi și rapidă prin eliminarea backhauling-ului, simplificarea administrării rețelei, îmbunătățirea performanței și multe altele. În plus, efectuează o inspecție în linie a fiecărui trafic de internet, cum ar fi decriptarea SSL pentru a opri atacurile avansate, malware-ul zero-day și ransomware.

Angajații tăi vor avea acces sigur și rapid la aplicații de oriunde de pe tot globul. De asemenea, vă va ajuta să vă mutați securitatea de la o rețea moștenită la o arhitectură de încredere zero pentru a vă proteja afacerea de amenințările cibernetice.

Zscaler este dornic să ofere cea mai holistică soluție de protecție a informațiilor. În plus, vă va ajuta să vă modernizați securitatea infrastructurii pentru a rămâne în top. Este disponibil în ediții simple special planificate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Zscaler poate elimina mișcarea laterală și poate reduce suprafețele de atac cu protecție superioară a datelor și amenințărilor cibernetice. Implementați serviciul cloud împreună cu infrastructura zero pentru a începe să utilizați securitatea în 24 de ore.

Umbrela Cisco

Experimentați gateway-ul web securizat bazat pe cloud, cu o mai bună vizibilitate pentru afacerea dvs. și obțineți protecție avansată Umbrela Cisco. Potrivit Radicati Market Quadrants, Cisco este un jucător de top pentru securitatea web.

Umbrella SWG de la Cisco oferă o mai bună transparență, protecție și control asupra securității dvs. și este excelent pentru organizațiile care caută o soluție de securitate mai eficientă și cu mai multe utilizări. Obțineți capabilități de proxy pentru a îmbunătăți performanța, minimizând în același timp riscurile prin controlul, inspectarea și înregistrarea traficului web.

Umbrella oferă o gamă largă de funcții de securitate web într-un singur loc, fără a necesita soluții separate pentru fiecare. Oferă vizibilitate completă asupra fiecărui antivirus, protecție împotriva programelor malware, trafic web, decriptare, control al conținutului, controale granulare ale activității aplicației și sandbox într-o interfață de utilizator fără efort.

În plus, veți obține o protecție bazată pe cloud flexibilă, eficientă și consecventă pentru fiecare locație, simplificând managementul, investigarea incidentelor și multe altele dintr-o singură consolă. Acest lucru vă va economisi timp și bani.

Punct de forță

Faceți web-ul un loc sigur pentru ca utilizatorii să-l acceseze de oriunde prin intermediul Gateway Web Securizat de la Forcepoint. Poate opri amenințările avansate care sunt ascunse în conținutul dvs. web dinamic. Cu scanarea de securitate în linie și inspecția completă a conținutului, ajută la reducerea riscurilor și la protejarea web-ului împotriva programelor malware.

Facepoint oferă CASB, NGFW, DLP cu redirecționare și conectivitate flexibile. Direct Connect permite comutarea între modul de aplicare proxy în linie, modul de aplicare secundar, modul de aplicare local și implicit. Veți obține arhitecturi cloud, hibride și on-premise, astfel încât să o puteți implementa oriunde în propriul ritm.

Forcepoint Secure Web Gateway vă poate proteja utilizatorii de amenințări rău intenționate, cum ar fi amenințările zero-day, cu izolarea de la distanță a browserului, inspecția profundă a conținutului și informații despre amenințări. Modulul său Web DLP oferă motorului DLP pentru a securiza exfiltrarea datelor pe web.

Toate politicile de securitate pot fi aplicate în mod consecvent pentru fiecare utilizator în orice moment, fie la serviciu, în călătorie sau acasă. Colaborează cu rețelele de nivel 1 pentru o conectivitate mai bună și mai rapidă. Veți avea, de asemenea, flexibilitatea de a implementa această soluție când, unde și oricum doriți.

Explorați moe-ul său securizat de gateway web și trimiteți o solicitare pentru a obține o încercare GRATUITĂ.

McAfee

Obțineți gateway-ul web securizat de ultimă generație pentru afacerea dvs McAfee. Este o soluție de securitate web nativă în cloud care oferă securitate și vă conectează forța de muncă cu orice aplicație și dispozitiv de oriunde.

  Wi-Fi vs. ZigBee și Z-Wave: care este mai bun?

McAfee oferă o experiență unică de forță de muncă distribuită și productivitate. Veți obține cea mai avansată protecție împotriva celor mai recente date și amenințări din cloud. De asemenea, vine la un preț accesibil pentru a vă ajuta să îmbunătățiți securitatea cu scalabilitate și fiabilitate, dar fără a cheltui o avere.

Păstrați-vă forța de muncă să lucreze de la distanță, fără complicații, cu ajutorul McAfee Hyperscale Service Edge, care rulează pe un sistem cloud și garantează un timp de funcționare de 99,999%. Conectați-vă utilizatorii la marginea serviciului și stabiliți o bază pentru o arhitectură SASE.

Nu va exista niciun risc de pierdere a datelor, deoarece McAfee intră în acțiune. Acum, nu trebuie să vă faceți griji când utilizatorii vizitează aplicații cloud sau site-uri web. McAfee introduce securitate pe mai multe straturi pentru a preveni amenințările zero-day. Acesta va împiedica codul rău intenționat să ajungă la dispozitivul dvs. prin utilizarea tehnologiei RBI.

McAfee SWG este cuplat cu SD-WAN pentru a oferi cea mai bună protecție din lume și pentru a oferi cea mai rapidă cale către implementările SASE. Faceți următorul pas cu McAfee acum și asigurați-vă întreprinderea.

Avast

Nu permiteți niciunei amenințări web să vă atace rețeaua; blocați-le înainte de a putea intra în rețeaua dvs Avast Secure Web Gateway. Face securitatea traficului de rețea simplă și ușoară, fără dispozitive locale și servere proxy suplimentare.

Protejați-vă afacerea și clienții de inundațiile de amenințări prin filtrarea constantă a traficului web și eliminarea programelor malware. Este ușor de implementat și vă permite să gestionați soluția în mai multe locații.

Avast direcționează automat toate dispozitivele către cele mai apropiate centre de date pentru conexiuni ultra-rapide. Acesta acționează ca un agent de securitate vigilent, raportând, procesând și observând multe cereri în fiecare zi. În momentul în care detectează o adresă neautorizată, începe instantaneu să inspecteze amenințările.

Poate clasifica amenințările în funcție de factorul de risc în zeci de opțiuni, astfel încât să puteți obține actualizări constante ale întregii rețele de securitate. Avast vă prezintă CloudCare, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință serviciile de securitate cibernetică. Poate monitoriza toate amenințările dintr-un singur tablou de bord și poate rezolva problemele de la distanță de pe orice dispozitiv cu instrumentul de asistență gratuit.

Kaspersky

Securizează-ți rețeaua organizației împotriva atacurilor web nedorite cu Kaspersky Security. În timp ce toată lumea depinde de internet pentru munca lor și preferă să lucreze de la distanță, acesta vă ajută să vă securizați aplicațiile, datele și rețeaua, astfel încât toată lumea să poată lucra în siguranță, de la local la distanță.

Kaspersky oferă protecție împotriva aproape tuturor amenințărilor web, cum ar fi ransomware, mineri, phishing și malware. Ajută la reducerea riscurilor și la creșterea productivității prin gestionarea utilizării internetului. Kaspersky oferă, de asemenea, protecție multistrat împotriva amenințărilor, care combină învățarea automată și analiza cu inteligența globală a amenințărilor pentru a bloca amenințările și a preveni atacurile.

Kaspersky poate reduce riscul de phishing prin învățare profundă și date reputaționale pe tot globul. Restricționează anumite site-uri și categorii și blochează accesul la trafic din unele aplicații pentru a reduce riscul distragerii atenției utilizatorilor. Veți obține, de asemenea, un aparat all-in-one sau de sine stătător, gata de utilizare, pentru o implementare rapidă și fără probleme.

În plus, blochează transmiterea unei anumite conținuturi pentru a elimina riscurile de infecție și pentru a menține securitatea datelor. Indiferent dacă sunteți o companie, telecomunicații, retail, guvern, gaz, petrol sau energie, Kaspersky este gata să vă servească bine.

Concluzie 👩‍🏫

Secure web gateway (SWG) este un instrument avansat de securitate pentru companiile moderne pentru a se proteja împotriva atacurilor cibernetice. Puteți utiliza o soluție SWG bună din lista de mai sus pentru a vă asigura că rețeaua, datele și sistemele sunt sigure.

Urmărește mai jos versiunea video a acestui articol.
Dă Like și abonează-te la Canalul de Youtube tipstrick.ro.

x