Cele mai bune 13 instrumente pentru îndepărtarea fundalului video pentru filmări impecabile

Nu sunteți mulțumit de fundalul videoclipului pe care tocmai l-ați înregistrat după ore de efort? Utilizați aplicații de eliminare a fundalului video pentru a crea un videoclip impresionant.

Aceasta este o eră a rețelelor sociale cu o cerere mare de conținut video. În 2023, oamenii consumă în medie 17 ore de conținut video pe săptămână. Odată cu scăderea gradului de atenție a oamenilor, trebuie să distribui videoclipuri care pot atrage imediat atenția publicului.

De asemenea, videoclipurile trebuie să fie excepționale pentru a avea potențialul de a deveni virale. Nu trebuie să vă înregistrați întotdeauna videoclipurile cu un fundal de ecran verde. În schimb, puteți folosi instrumentele disponibile pentru a elimina fundalul unui videoclip.

Ce este Video Background Remover?

Este un software sau un instrument care elimină fundalul unui videoclip. Funcția sa este de a identifica subiectul unui videoclip și de a șterge fundalul acestuia. Uneori, dispozitivul de eliminare a fundalului video poate elimina și persoanele nedorite, animalele sau orice alte elemente din videoclip.

Unele instrumente de îndepărtare a BG alimentate de AI pot detecta și elimina automat fundalul. Cu toate acestea, alte aplicații necesită să selectați manual pixelii sau culorile pentru a masca subiectul.

Beneficiile utilizării Video Background Remover

  • Când aveți un dispozitiv de îndepărtare a fundalului video cu dvs., nu este nevoie să filmați în fața unui ecran verde.
  • Vă oferă libertatea de a înregistra videoclipul oriunde și de a elimina toate obiectele nedorite din acesta.
  • Instrumentul le permite creatorilor de conținut să fie creativi cu videoclipuri, permițându-le să adauge fundalurile la alegere.
  • Vă ajută să reduceți costul de producție al instalării studioului și să angajați echipaj și echipamente.
  • Aplicația este, de asemenea, utilă pentru reutilizarea aceluiași videoclip folosind fundaluri diferite.

Dacă sunteți, de asemenea, interesat să utilizați software-ul, iată o listă de instrumente de eliminare a fundalului video cu caracteristici excelente:

Anulează ecranul

Dacă încă folosiți tehnici complexe, cum ar fi ecranul verde și chroma keying, este timpul să treceți la Unscreen. Acum, vă puteți înregistra videoclipurile oriunde și puteți utiliza acest instrument pentru a scăpa automat de fundal.

  Ce este Top Text Bottom Text Meme Generator?

Nu este nevoie să selectați pixeli sau culori, deoarece Unscreen poate analiza întregul videoclip pentru a elimina fundalul. Puteți fie să încărcați videoclipul de pe computer, fie să lipiți adresa URL a videoclipului. Instrumentul online acceptă formatele de fișiere MP4, WEBM, OGG, OGV, MOV și GIF.

Filmora

Filmora vine cu tehnologia AI Smart Cutout care vă permite să selectați și să eliminați fundalul unui clip video. Indiferent dacă este o persoană, un articol, o pictogramă sau o marfă, acest instrument le poate elimina cu o precizie ridicată.

Dacă doriți mai multă precizie, puteți rafina manual decupajul cadru cu cadru. Modul avansat al Filmora poate ajusta și direcția de urmărire. Oferă patru moduri de previzualizare pentru a verifica dacă zonele selectate necesită mai multe modificări.

Pistă de decolare

Indiferent dacă ești un regizor de film sau un influenț al rețelelor sociale, poți crea conținut unic folosind instrumentele creative ale Runway, cum ar fi eliminarea fundalului. Puteți trage fișierul video în interfața software-ului sau îl puteți încărca din locația sistemului local. Vă permite să utilizați funcțiile de mască și panou pentru eliminarea fundalului.

Pe lângă opțiunile de mărire, micșorare, anulare și refacere, software-ul acceptă partajarea fișierului cu colaboratorii dvs. Runway oferă și alte funcții legate de fundal, cum ar fi estomparea fundalului, înlocuirea fundalului și adăugarea unui fundal verde.

VEED

Cu VEED, este nevoie de un singur clic pentru a elimina fundalul videoclipului. Apoi, puteți utiliza culoarea și imaginea preferate ca fundal. Pe lângă crearea unui fundal virtual, vă permite să utilizați un alt videoclip ca fundal pentru clip.

VEED oferă, de asemenea, o funcție de înregistrare webcam pe care o puteți utiliza pentru a înregistra videoclipuri cu ecran verde din browser. Mai mult, puteți adăuga animație și efecte video-ului dvs. folosind acest instrument.

Depositphotos

Depositphotos folosește un instrument alimentat de AI pentru a scăpa de fundaluri. Funcționează pe orice tip de videoclip pentru a elimina cu succes oameni, animale, obiecte și elemente grafice. Utilizatorii pot folosi această platformă atât în ​​scopuri personale, cât și comerciale.

  Cum să trimiți e-mailuri prin Gmail în Python?

Acest instrument online acceptă videoclipuri de 2 GB și o lungime de 60 de secunde. Economisește nu numai banii, ci și timpul prețios prin livrarea unui videoclip cu fundal transparent în câteva secunde.

Media.io vă permite să izolați oamenii de fundalul videoclipurilor în care sunt prezenți. Acest instrument facilitează procesul atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei experimentați. Nici măcar nu trebuie să descărcați niciun software, deoarece este o aplicație bazată pe web.

În timp ce eliminarea BG este doar o chestiune de câteva clicuri, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea video chiar și după procesare. Platforma este lipsită de reclame și spam și permite AI să facă treaba în locul dvs.

Keevi

Keevi vă ajută să faceți o impresie de durată asupra publicului dvs. eliminând BG plictisitor din videoclipuri. Permițându-vă să schimbați fundalul video, acesta transformă videoclipurile unice și profesionale.

Prin înlocuirea distragerii videoclipului cu elemente importante, Keevi vă permite să vă subliniați mesajul. Există, de asemenea, opțiuni pentru a adăuga efecte vizuale și pentru a folosi filtre pentru a stabili un mediu perfect în funcție de subiectul video.

Software-ul acceptă o serie de formate de fișiere, inclusiv MP4, MOV, AVI, WEBM și FLV. După eliminarea BG, videoclipul poate fi partajat direct pe rețelele sociale sau descărcat în sistemul local.

Canva Pro

Dacă alegeți să utilizați Canva Pro, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înregistrarea videoclipurilor în fața ecranului verde. Acest software vă permite să scăpați de fundalul oricărui videoclip cu un singur clic. De asemenea, garantează rezultate de înaltă calitate fără niciun efort manual.

Chiar dacă utilizați acest software pentru prima dată, acest instrument vă permite să schimbați cu ușurință fundalul pentru a crea un videoclip profesional. Puteți fie să lucrați cu pânza goală, fie să utilizați oricare dintre miile de șabloane video din Canva.

AVClabs

AVCLabs oferă o gamă largă de instrumente bazate pe inteligență artificială, inclusiv unul pentru eliminarea fundalurilor video. Vă scutește de descărcarea oricărei aplicații grele de pe computer, permițându-vă să efectuați întregul proces de eliminare de pe web.

Puteți încărca videoclipuri în formate MP4, WEBM, MOV și OGG, iar tehnologia AI a acestei platforme va detecta automat fundalul pentru a-l elimina cu precizie.

  Cum să anulez abonamentele la contul meu Roku

Vakago

Vakago oferă o extensie pentru eliminarea fundalului video AI pentru Adobe Premiere Pro. Folosește tehnologia AI pentru a detecta automat persoanele dintr-un videoclip și a le masca. Extensia folosește, de asemenea, rețele neuronale artificiale pentru a vă analiza videoclipul și pentru a-și schimba fundalul cu un singur clic.

Pe măsură ce editați un videoclip pe Adobe Premier Pro, această extensie vă va permite, de asemenea, să estompați fundalul și să evidențiați primul plan.

Video

Wideo este un instrument online gratuit pentru eliminarea fundalului din videoclipuri, care vine cu o interfață minimă. Este nevoie de doar un clic pentru a încărca videoclipul pe acest software. Vă permite să încărcați videoclipuri în formate MP4, MOV, WEBM, M4V și 3gp.

După eliminare, puteți chiar să verificați previzualizarea pentru a vedea cum a funcționat instrumentul. În cele din urmă, puteți descărca videoclipul în format MP4 pe computer și îl puteți utiliza oriunde doriți.

Cutout.Pro

Cutout.Pro este un instrument online 100% automat pentru a elimina fundalurile video cu un singur clic. Puteți încărca fără probleme orice videoclip de pe computer pe această platformă și puteți elimina fundalurile video din scene reale. După procesare, puteți vedea o previzualizare gratuită de cinci secunde la rezoluție 360p.

Pe Cutout.Pro, puteți încărca fișiere MP4, WEBM, MOV și GIF cu o dimensiune a fișierului de 2 GB. De asemenea, acceptă o rezoluție video maximă de 4K. Puteți partaja imediat videoclipurile editate pe YouTube, TikTok și Vimeo.

Editare-Video-Online

Edit-Video-Online este o altă platformă web de unde puteți elimina fundalul curent al unui videoclip. Chiar dacă videoclipul nu are ecran verde, software-ul AI poate detecta fundalul și îl poate elimina.

Pentru încărcare video, acceptă MP4, AVI, MOV, WMV și FLV. După eliminare, vă permite să alegeți formatul de destinație și rezoluția pentru a exporta fișierul video.

Încheierea

Indiferent care este motivul creării unui videoclip, doriți ca acesta să arate atractiv și impresionant. Un fundal video aglomerat sau jenant este suficient pentru a vă distruge eforturile.

Folosind aceste instrumente de eliminare a fundalului video, puteți scăpa cu ușurință de fundalul existent și puteți adăuga unul nou videoclipului dvs. De asemenea, poate doriți să citiți despre instrumentele de decupare video și editorii video open-source.