10 aplicații și resurse care vă vor ajuta să creați o placă de spirit pozitivă

Dacă cauți o modalitate simplă de a-ți oferi o explozie de pozitivitate, nu există o soluție mai bună decât să petreci câteva momente creând un moodboard. Indiciul se află în nume: puteți pune toate lucrurile preferate într-un singur loc, apoi le puteți accesa rapid pentru a vă stimula starea de spirit dintr-o privire.

Desigur, există mai mult decât atât. Crearea unui moodboard pentru a-ți vizualiza ideile pozitive este un aspect cheie al manifestării, practica de a-ți contura aspirațiile și apoi de a lua măsuri concrete pas cu pas pentru a le face realitate. Iată o listă de aplicații și resurse pentru a-ți crea tabloul de spirit pozitiv.

Moodboard-urile sunt cunoscute și sub numele de panouri de viziune, deoarece totul începe cu acea viziune pozitivă. Primul pas în manifestarea obiectivelor tale este să le articulezi. Iată de ce este o idee bună să folosiți panouri de viziune pentru a ajuta acest proces.

Dacă doriți să creați moodboardul perfect pentru a vă articula obiectivele de bunăstare, puternica platformă de design grafic Canva este un loc minunat de început.

Introduceți „tablou de viziune” sau „tablou de dispoziție” pentru a accesa șabloane pe care le puteți completa rapid cu conținutul ales. Canva are un catalog atât de bogat de conținut, încât probabil veți găsi tot ce vă puteți imagina în meniurile sale. Cu toate acestea, este ușor să încărcați propriile imagini. Iată cum să creați un panou de viziune folosind Canva.

Aplicația Pinterest de rețele sociale de lungă durată este o altă modalitate simplă de a vă crea moodboard. Acționează ca o placă gigantică de viziune digitală, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă configurați placa. Apoi puteți „fix” imaginile pe care le încărcați sau le găsiți pe site-uri web sau pe alte panouri Pinterest. Veți găsi inspirație peste tot.

Deoarece multe site-uri web conțin widget-uri Pinterest, puteți adăuga imagini și idei pe măsură ce le găsiți în timp ce navigați pe internet. Așadar, puteți să revizuiți și să adăugați în mod constant tabloul de dispoziție pe măsură ce vă dezvoltați viziunea.

  Ar trebui să angajați sau nu un dezvoltator la distanță?

Cel mai bine, aspectul social al Pinterest înseamnă că îți poți partaja moodboard-ul cu alții dacă vrei ca acesta să ajungă la un public mai larg.

O alternativă la Pinterest este Go Moodboard, un site web care vă permite să vă creați moodboard pornind de la o pânză goală sau o gamă largă de șabloane. Trageți și plasați imagini, adăugați descrieri, apoi apăsați Salvați și publicați, iar tabloul dvs. de spirit este gata de partajat.

Deși Go Moodboard are o funcție mai limitată decât Canva, Pinterest și multe altele din această listă, s-ar putea să-l alegeți deoarece nu necesită crearea unui cont. Pentru crearea gratuită și ușoară de moodboard, merită cu siguranță marcat. Există o gamă largă de alte site-uri pentru creatori de panouri de dispoziție pe care le puteți alege pentru a vă ajuta să vă vizualizați brainstormingurile.

4. Formă liberă

Persoanele care folosesc dispozitive Apple care rulează cel puțin iOS 16, iPadOS 16 sau macOS Ventura pot folosi aplicația Freeform încorporată care vă permite să completați o pânză goală cu imagini, note, linkuri, videoclipuri și fișiere. De asemenea, puteți adăuga note lipicioase, text și desene. Posibilitățile de a-ți crea moodboard-ul perfect pentru starea de bine sunt nesfârșite.

Deoarece Freeform este actualizat în timp real, puteți construi o placă de spirit colaborativă, partajând-o cu oricine are un dispozitiv Apple potrivit. Aflați mai multe despre cum să utilizați aplicația Freeform de la Apple și luați în considerare dacă Freeform sau Pinterest sunt mai bune pentru a crea panouri de dispoziție pentru dvs.

5. Aplicația Moodboard

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații terțe dedicate pentru a vă exprima viziunea, utilizatorii Apple ar putea lua în considerare și Moodboard. Această aplicație gratuită și elegantă vă permite să creați colaje frumoase din fotografiile dvs. și să vă construiți o placă de stare de bine din propriile imagini.

  3 tipuri de liste HTML și cum să le folosiți

Puteți adăuga text și schimba fonturile și schemele de culori pentru a crea viziuni unice și nu există limite pentru numărul de panouri pe care le puteți proiecta. Totul este gratuit, în afară de unele efecte de imagine suplimentare pe care le puteți achiziționa în aplicația Moodboard.

Descărcați: Moodboard pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

6. Aplicația Jux

Jux promite „plăci de dispoziție uimitoare în câteva secunde”. Deși se ridică la nivelul promisiunii într-o anumită măsură, realizând colaje foto instantanee din biblioteca dvs. de fotografii și imaginile Unsplash, nu este o experiență înălțătoare.

Acest lucru se datorează faptului că versiunea gratuită a Jux este atât de limitată încât crearea unui panou de viziune înseamnă să fii în mod constant solicitat să faci upgrade la Jux Premium. Cu toate acestea, dacă faceți upgrade, veți avea acces nelimitat la câteva aspecte frumoase, opțiuni de personalizare și imagini Google pe care să le utilizați pe panourile de pozitivitate.

Descărcați: Jux pentru iOS (gratuit, abonament disponibil)

7. Vision Board – Aplicația Aesthetic Quote

Vision Board – Aesthetic Quote este o aplicație gratuită care vă permite să creați un tablou de viziune combinând imagini cu afirmații pentru a vă manifesta visele. Puteți crea apoi widget-uri pe care să le adăugați la ecranul de pornire sau de blocare pentru o mică explozie de pozitivitate ori de câte ori ridicați dispozitivul.

În mod ironic, obțineți acces complet la citate și afirmații doar prin trecerea la versiunea plătită. Fără ele, aplicația este practic doar un creator de colaje foto.

Descărcați: Vision Board – Citat estetic pentru iOS (gratuit, abonament disponibil)

8. Aplicația Vision Board Perfectly Happy

Vision Board Perfectly Happy este o aplicație gratuită care are mai multe caracteristici decât aplicațiile anterioare din această listă. Conține tutoriale pentru a vă ghida prin combinarea fotografiilor, imaginilor și afirmațiilor pozitive. Puteți chiar să adăugați muzică înălțătoare la moodboard. Configurarea unei panouri de viziune personalizată durează doar câteva minute.

Aplicația vă încurajează să vizualizați în mod repetat panoul de dispoziție, trimițând chiar și notificări pentru a vă solicita să o accesați la o oră stabilită în fiecare zi. Astfel, vei rămâne concentrat asupra obiectivelor tale. Există o versiune de încercare gratuită disponibilă, dar va trebui să plătiți pentru a face upgrade la programul cu funcții complete.

  Ce să faci când Chromebookul tău ajunge la sfârșitul duratei de viață

Descărcați: Vision Board Perfectly Happy for iOS | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

9. Aplicația Horizons

Horizons: Vision Board Maker de la Tree Betty este o aplicație trei în unu. Acesta combină un creator de panouri de viziune cu un instrument de urmărire a acțiunilor pentru a vă permite să enumerați acțiunile de întreprins pe măsură ce vă îndepliniți obiectivul și un jurnal pentru a vă salva gândurile pe măsură ce progresați.

Horizons nu numai că face procesul de manifestare a obiectivelor tale simplu și frumos, dar designerii au furnizat instrumente care vă permit să urmăriți modul în care progresați spre ele. Și din moment ce niciun vis nu se realizează fără multe suișuri și coborâșuri, este grozav să ai capacitatea de a înregistra micile câștiguri pe parcurs.

Descărcați: Horizons: Vision Board Maker pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

10. Aplicația Sparkello

Sparkello este o aplicație unică pentru panoul de viziune. Puteți construi un moodboard de la zero, dar asta este doar o parte a poveștii. Bucuria vine în răsfoirea a sute de viziuni, alegerea propriilor „scântei” pe care să le adaugi la lista de visuri și conectarea cu oameni din întreaga lume care îți împărtășesc obiectivele.

De asemenea, puteți ține un jurnal de recunoștință pentru a nota ceea ce este pozitiv în viața ta și poate că poți lua în considerare aceste tehnici eficiente pe care să le folosești în jurnalul digital de recunoștință.

Descărcați: Sparkello pentru iOS | Android (Gratuit)

Valorificați puterea gândirii pozitive folosind o placă de dispoziție pozitivă

Oricine poate crea un moodboard folosind unul dintre instrumentele din această listă. Chiar dacă credeți că vă lipsește creativitatea, elementele de design din majoritatea acestor aplicații și site-uri web vă pot ajuta să vă organizați gândurile.

Mult mai importantă decât designul este viziunea pe care o manifestați pentru cea mai bună versiune a vieții tale, iar stabilirea asta pe o placă de dispoziție ar putea fi doar punctul de plecare de care ai nevoie pentru a face pași pozitivi în direcția atingerii obiectivelor tale.