09/26/2023

Cum să trimiteți cărți electronice și documente pe Kindle de pe un iPhone, iPad sau Mac

Kindle eReaders sunt extrem de populare printre cititorii pasionați. Aceste dispozitive au un magazin Kindle încorporat, ceea ce face să cumpărați cărți ușor și convenabil. Cu toate acestea, cititorii pot dori să-și transfere biblioteca digitală personală sau documentele pe dispozitivul lor Kindle.

Indiferent dacă acestea includ documente personale, de serviciu, școlare sau poate cărți electronice pe care le-ați descărcat de pe alte site-uri web, Amazon facilitează transferul conținutului și documentelor dvs. pe Kindle. Aici, vă vom ghida prin pașii pentru a vă transfera materialul de lectură pe dispozitivul Kindle.

Trimiterea de cărți electronice și documente pe Kindle

Înainte de a trimite conținut pe Kindle, rețineți că nu toate formatele de fișiere sunt acceptate de dispozitivele Kindle. Puteți găsi o listă completă a formatelor de fișiere acceptate pe site-ul Amazon. Dacă aveți un format greșit, puteți remedia acest lucru cu ușurință cu un convertor de fișiere online.

Odată ce cărțile și documentele tale sunt în formatul potrivit, iată cum să le trimiți pe Kindle de pe dispozitivul tău Apple.

Pe un Mac

Amazon oferă un serviciu bazat pe cloud numit Send to Kindle, pe care îl puteți descărca pe Mac, care vă permite să transferați fără probleme cărți și alte documente pe Kindle. Puteți încărca fișiere prin intermediul aplicației, care se sincronizează cu Kindle și apare în biblioteca dvs.

Transferul cărților și documentelor cu aplicația Trimitere pe Kindle este ușor. Pur și simplu urmați acești pași:

  Ce să faci dacă ai vărsat apă sau cafea pe laptop
 • Vizitați pagina Trimitere pe Kindle pe Amazon pentru a descărca aplicația Trimitere pe Kindle pentru Mac.
 • Odată ce descărcarea este completă, deschideți-o și finalizați procesul de instalare.
 • Conectați-vă folosind contul Amazon conectat la Kindle.
 • Acum, pur și simplu trageți și plasați fișierele în aplicație.
 • Selectați dispozitivul Kindle din Opțiuni de livrare și faceți clic pe Trimitere.
 • Alternativ, puteți găsi fișierul în Finder, faceți Control-clic pe el și selectați opțiunea Trimitere la Kindle din meniul contextual.

  Pe un iPhone sau iPad

  Serviciul Trimitere la Kindle este disponibil și pe iOS prin aplicația Kindle, ceea ce înseamnă că poți trimite cu ușurință cărți și alte documente către un Kindle de pe iPhone. Deși puteți descărca cu ușurință aplicația Kindle din App Store, aceasta nu este disponibilă pentru toate regiunile. Deci, în funcție de locul în care locuiți, poate fi necesar să vă schimbați mai întâi țara din App Store.

  După ce ați descărcat aplicația, urmați acești pași:

 • Deschideți aplicația Fișiere pe iPhone și localizați documentul pe care doriți să-l trimiteți.
 • Apăsați lung pe documentul pe care doriți să-l trimiteți și alegeți Partajare din meniul contextual.
 • Derulați prin opțiunile aplicației și selectați Kindle. Dacă nu găsiți aplicația Kindle, atingeți opțiunea Mai multe și selectați Kindle.
 • Documentul dvs. ar trebui să apară în Biblioteca dvs. Kindle în câteva minute.

  Luați-vă biblioteca digitală din mers

  Trimiterea documentelor pe Kindle este un proces simplu; cu acest ghid, ar trebui să aveți biblioteca digitală pe Kindle în cel mai scurt timp.

  Nu uitați să vă trimiteți documentele într-un format compatibil cu Kindle și asigurați-vă că vă conectați la serviciul Trimitere pe Kindle cu contul Amazon înregistrat pe Kindle.

    Toate cele mai bune comenzi rapide de la tastatură Google Sheets

  x