Un partener frumos pentru a fi sănătos și în formă

Recomandări cheie

 • Withings Body Smart este un cântar inteligent care urmărește greutatea, IMC, ritmul cardiac, compoziția corporală și rata metabolică bazală.
 • Cântarul poate fi personalizat cu diferite moduri, inclusiv cu ochii închiși, care ascunde greutatea curentă pe ecran.
 • Aplicația însoțitoare se concentrează pe tendințe și nu doar pe date și se poate sincroniza cu Apple Health și Google Fit.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea și starea fizică, există o mulțime de tehnologie pe piață care vă ajută să faceți călătoria puțin mai ușoară. Withings Body Smart este un cântar care vă ajută să urmăriți nu numai greutatea, ci și valorile cheie precum IMC și ritmul cardiac. Este ieftin și ușor de utilizat, în timp ce aplicația însoțitoare vă ajută să înțelegeți mai bine toate informațiile urmărite.

Withings Body Smart

Withings Body Smart este o modalitate excelentă de a vă monitoriza greutatea și multe altele. Ca o scală inteligentă, toate informațiile sunt sincronizate cu smartphone-ul tău Android sau iOS. Poate urmări greutatea, IMC, ritmul cardiac, compoziția corpului și rata metabolică bazală. Cântarul acceptă utilizatorii cu o greutate de până la 440 de lire sterline (200 kg) și poate fi folosit de până la opt membri ai unei familii. Există mai multe moduri diferite pentru a personaliza cântarul, inclusiv modul Ochi închiși, care nu va afișa greutatea curentă pe ecran, dar va transfera în continuare datele în aplicație.

Gama de greutate Până la 440 de lire sterline (200 kg)

Compozitia corpului Analiza Impedanta Bioelectrica (BIA) Multifrecventa

Unități de compoziție corporală % grăsime corporală, % apă corporală totală, masă musculară, masă osoasă, indice de grăsime viscerală, rata metabolică bazală

Utilizatori Până la 8 utilizatori

Conectivitate Wi-Fi și Bluetooth

Cerințe pentru aplicație Android sau iOS

Putere 4 x AAA

Dimensiuni 12,8 x 12,8 x 1,1 inci (‎32,26 x 32,26 x 2,54 cm)

Pro

 • Urmărește o mare varietate de informații despre sănătate, împreună cu greutatea
 • Compatibil cu Apple Health și Google Fit
 • Aplicația însoțitoare bine concepută se concentrează pe tendințe și nu doar pe date
 • Modul Ochi închiși ajută la ușurarea pasului pe cântar
 • Poate vizualiza alte informații la scară, cum ar fi vremea și calitatea aerului

Contra

 • Scump comparativ cu modelele neinteligente
 • Aplicația necesită abonament pentru a debloca toate funcțiile
 • Suprafața de sticlă se murdărește rapid

Ce este Withings Body Smart?

Brent Dirks / MakeUseOf

  Cum să adăugați comentarii în Google Docs

Probabil cunoașteți cântarul umil și clasic. Urcă, vezi greutatea ta actuală și apoi coboară. Este un element de bază al majorității băilor.

Dar, ca și alte dispozitive din casă, cântarul a primit o actualizare inteligentă și modernă. Withings a fost pionierul cântarului inteligent, iar Body Smart oferă o opțiune ieftină de valorificare a tehnologiei de sănătate. Urmărirea greutății este doar o parte a ecuației.

Urcă-te pe cântar fără șosete și poate urmări, de asemenea, valori familiare utile, cum ar fi ritmul cardiac și IMC. Dar, de asemenea, va analiza mai atent sănătatea dumneavoastră luând alte măsurători, inclusiv compoziția corpului dintre mușchi, grăsime și oase, împreună cu un indice de grăsime viscerală. De asemenea, urmărește rata metabolică bazală, care arată câte calorii arde corpul tău în repaus.

Grăsimea viscerală estimează grăsimea stocată în jurul organelor tale. Un număr mai mare poate indica un risc mai mare de apariție a unor afecțiuni cronice. Am găsit compoziția corporală deosebit de utilă pentru că poți vedea cât de mult din corpul tău este mușchi sau grăsime.

Cântarul în sine este disponibil în alb sau negru și arată grozav. Măsurând aproximativ 12 inchi (32 cm) pătrați, este proiectat să fie ultra subțire și să fie plasat aproape oriunde. O platformă din sticlă călită este puternică, robustă și mare, proiectată pentru a rezista utilizatorilor până la 440 de lire sterline (200 kg). Partea inferioară a cântarului inteligent este acoperită cu un plastic rezistent, fără vopsea.

Brent Dirks / MakeUseOf

Aproape de partea de sus a scalei este un ecran color de 2,8 inchi. Deși eram îngrijorat că ecranul ar putea fi greu de văzut, mai ales fără ochelarii mei în baie, am putut citi tot ce era afișat, chiar și în cea mai strălucitoare lumină. Întregul lucru este alimentat de patru baterii AAA care asigură o medie de până la 15 luni de utilizare înainte de a fi nevoie să fie oprite.

În timp ce cântarul este făcut pentru suprafețe dure, cum ar fi o baie, Withings include și picioare pentru covor, dacă este necesar.

Configurarea cântarului inteligent durează doar câteva minute. Va trebui să descărcați aplicația însoțitoare Withings Health Mate pentru iOS sau Android. Acolo vor fi sincronizate și datele de sănătate colectate de cântar, fie prin Wi-Fi, fie prin Bluetooth.

După ce ai introdus câteva informații despre tine, poți începe. Ca un plus uriaș, aplicația se sincronizează cu Apple Health și Google Health. Deoarece majoritatea informațiilor mele se aflau deja în Apple Health, acestea au fost transferate în aplicația Withings fără efort.

  6 moduri creative de a crea șabloane de e-mail

Scara este, de asemenea, foarte precisă. Aveam două cântare vechi despre care știu că sunt precise, iar Body Smart mi-a înregistrat greutatea la 0,1 kilograme de acestea.

Modul Ochi închiși are sens

Brent Dirks / MakeUseOf

Body Smart este mai mult decât un dispozitiv pentru o singură persoană. Până la opt membri ai familiei dumneavoastră pot fi recunoscuți după cântar. După ce o persoană nouă folosește cântarul, te vei îndrepta către aplicație pentru a introduce puțin mai multe informații despre ea, apoi și datele lor pot fi urmărite. Atât fiica mea, cât și soția mea s-au bucurat să poată folosi și personaliza cântarul după bunul plac.

O mare varietate de moduri diferite sunt, de asemenea, un punct culminant al scalei inteligente. Modul Atlet ajustează algoritmii de măsurare pentru a lucra mai bine cu compoziția corpului. În modul Sarcină, vă puteți înscrie pentru a vă urmări progresul pe parcursul sarcinii și pentru a vedea sfaturi în aplicație. Odată ce s-au născut, modul Baby vă permite să le luați greutatea doar stând pe cântar și ținându-i.

Dar, de departe, opțiunea mea preferată a fost Eyes Closed Mode. Ajută la atenuarea unei probleme veche în timp ce încercați să vă puneți în formă – văzând numerele de pe scară. În acest mod, când pășiți pe cântar, în loc de greutatea dvs., veți vedea un ecran motivațional și alte informații precum prognoza meteo și indicele de calitate a aerului. Toate informațiile sunt încă înregistrate în aplicație pentru a le vizualiza mai târziu.

Acesta a fost cel mai mare ajutor și motivație pentru mine când folosesc Body Smart. Slăbirea este ceva ce știu că trebuie să fac după mai multe eșecuri de sănătate, care au inclus o intervenție chirurgicală majoră și un proces complicat de recuperare. Toți medicii mei au spus că pierderea în greutate mi-ar ajuta sănătatea pe termen lung, mai ales cu stilul meu de viață sedentar.

Am făcut primii pași de a urmări ceea ce mănânc și de a face mult mai mult exerciții, dar este grozav să îmi pot urmări greutatea zilnic, fără teama de a vedea acele rezultate de fiecare dată. Când sunt gata să-mi văd progresul, poate deschide aplicația. Uneori nu a fost grozav, dar este foarte frumos să fac asta în propriile mele condiții.

Aplicația este un alt punct culminant al ecosistemului. Am folosit întotdeauna Apple Health pentru a înregistra și a vizualiza informații despre sănătate, dar aplicația Withings este la fel de bine concepută și ușor de utilizat. În fila Acasă, puteți vedea toate cele mai recente măsurători efectuate de cântar și importate din Apple Health.

  Cum să împiedicați supraîncălzirea Mac-ului dvs

Dacă purtați un Apple Watch, puteți vedea antrenamente și alte informații. Iar aplicația este concepută pentru a se concentra pe tendințe în loc de doar pe datele dure – despre care oricine încearcă să slăbească știe că poate fi dificil de gestionat. Datele mele privind greutatea sunt încă acolo, dar este mai motivant să văd tendințele pentru săptămână, lună, trimestru și an pentru a înțelege mai bine cum m-am îmbunătățit.

O altă caracteristică frumoasă a aplicației este că include câteva articole scurte pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cântarul inteligent și diverse subiecte de fitness, cum ar fi de ce este esențial să fiți activ.

Din păcate, pentru a profita la maximum de aplicație, veți avea nevoie de încă un abonament. Pentru 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD pe an, puteți debloca nivelul Withings+. Caracteristica principală este Scorul de îmbunătățire a sănătății, care vă arată starea generală de sănătate.

Abonamentul oferă, de asemenea, acces la mai mult conținut legat de sănătate, cum ar fi videoclipuri de antrenament și rețete, dar este întotdeauna dezamăgitor să vezi un abonament pentru funcții suplimentare ale unui produs hardware. Dacă conținutul de nivel suplimentar ar fi inclus cu achiziția Body Smart, ar face din acesta un ecosistem și mai bine rotunjit.

Withings Body Smart: Ajutându-vă într-o călătorie de fitness

Să recunoaștem: îmbunătățirea sănătății și a fitness-ului nu este ușor. Este nevoie de multă muncă și angajament. Withings Body Smart nu vă poate forța să faceți munca grea, dar ceea ce face este cu adevărat util. Puteți vedea date precum greutatea și multe altele, inclusiv IMC și ritmul cardiac.

Și cu modul Ochii închiși, vă puteți reduce anxietatea de a păși pe cântar. Indiferent de modul în care îl personalizați, cântarul inteligent vă poate ajuta să vă arătați că toată munca dvs. dă roade. Și asta îl face să merite fiecare bănuț.

Withings Body Smart

Withings Body Smart este o modalitate excelentă de a vă monitoriza greutatea și multe altele. Ca o scală inteligentă, toate informațiile sunt sincronizate cu smartphone-ul tău Android sau iOS. Poate urmări greutatea, IMC, ritmul cardiac, compoziția corpului și rata metabolică bazală. Cântarul acceptă utilizatorii cu o greutate de până la 440 de lire sterline (200 kg) și poate fi folosit de până la opt membri ai unei familii. Există mai multe moduri diferite pentru a personaliza cântarul, inclusiv modul Ochi închiși, care nu va afișa greutatea curentă pe ecran, dar va transfera în continuare datele în aplicație.