Salvați, adnotați și partajați fragmente web pe Android cu Nimbus Clipper

Am folosit întotdeauna Evernote Web Clipper pentru a salva fragmente de conținut pe care le întâlnesc atunci când navighez pe web. Dacă sunteți în căutarea unor soluții similare, există Nimbus Web Clipper pentru Chrome, care funcționează aproximativ în același mod. De când l-am acoperit ultima dată, Nimbus Clipper a evoluat destul de mult și oferă acum o aplicație Android cu același nume. Aplicația permite utilizatorilor să capteze rapid fragmente de pagini web, să facă capturi de ecran, să le adnoteze cu un editor puternic încorporat și să aibă totul sincronizat cu contul dvs. Nimbus din mers.

Nimbus Clipper are o interfață decentă și ușor de utilizat. Când urcați pentru prima dată, vi se cere să vă conectați la contul dvs. Nimbus. Conectarea vă permite să vă sincronizați fragmentele cu cloud, dar dacă doriți doar să salvați conținutul offline, îl puteți sări peste el. Ecranul de start are trei butoane: Faceți fotografie, Din galerie și Web Clipper.

Pentru a începe să salvați conținut dintr-o pagină web, va trebui apoi să navigați la secțiunea „Web Clipper”, unde puteți naviga pe site-uri web prin browserul integrat Nimbus. După ce găsiți ceva util, îl puteți salva într-o multitudine de moduri. Cele trei butoane din partea de jos vă permit să salvați întreaga pagină web, doar articolul din interior sau o captură de ecran a zonei vizibile. În afară de asta, puteți, de asemenea, să decupați doar o porțiune de pagină – o imagine sau un paragraf de text, de exemplu – atingând și ținând apăsat pe ea.

  Nokia lansează Groundbreaking Z Launcher pentru Android

Pe lângă tăierea conținutului, Nimbus oferă un utilitar decent de adnotare a imaginii cu forme, text și desen cu mâna liberă. Pe lângă conținutul salvat cu Web Clipper, instrumentul de adnotare vă permite să capturați fotografii noi sau să încărcați imagini existente din galeria dvs. Toate adnotările pot fi repoziționate și redimensionate din mers. Când ați terminat, puteți decupa rezultatul după cum este necesar, apoi îl puteți sincroniza cu cloud-ul Nimbus sau îl puteți salva offline.

Odată ce este încărcată, aplicația vă permite să-i copiați adresa URL în clipboard și să o partajați prin alte aplicații.

Nimbus Clipper ar putea fi nou în Magazinul Play, dar este deja, în cărțile mele, una dintre cele mai bune modalități de a captura și adnota rapid fragmente web pe Android. Îl puteți descărca gratuit pe dispozitivul dvs. prin linkul de mai jos.

Instalați Nimbus Clipper din Play Store