TimePIN Schimbă automat codul PIN al ecranului de blocare Android în funcție de ora curentă

Telefoanele sunt mai mult decât simple dispozitive de comunicare. Pentru unii, sunt un refugiu sigur pentru momente și amintiri personale și cineva face tot ce se poate pentru a le proteja de ochii nedoriți. Există soluții pentru a securiza anumite funcții din telefon, cum ar fi AppLock sau pentru a restricționa conectivitatea prin Internet Lock, lista poate continua. Nou în această listă este TimePIN, o aplicație gratuită de securitate a dispozitivului care utilizează blocarea PIN într-un mod unic.

Ca majoritatea ideilor bune, TimePIN provine din simplitate. Utilizează caracteristica nativă de blocare PIN Android cu o răsucire la backend pentru a asigura securitatea dispozitivului dvs., totul fără acces la root. PIN-ul dvs. devine ora curentă afișată. Deci, dacă vă deblocați dispozitivul la 8:45, PIN-ul dvs. devine 0845, sau dacă utilizați formatul de ceas de 24 de ore, 20:45 va deveni 2045. Deci nu trebuie să vă amintiți codul PIN, deoarece va fi scris. chiar acolo, în timp ce oricine încearcă să intre nu va ști de unde să înceapă.

De asemenea, dacă trebuie să le spui vreodată prietenilor tăi PIN-ul actual, nu va trebui să-l schimbi singur ulterior.

Când lansați aplicația pentru prima dată, vă va cere drepturi de administrator și apoi un PIN implicit. Acesta din urmă va servi ca un dispozitiv de siguranță în cazul în care tu însuți nu poți debloca dispozitivul și pentru a proteja aplicația în sine împotriva accesului sau dezinstalării de către altcineva. De fiecare dată când reporniți dispozitivul, vi se va solicita codul PIN implicit. Odată ce este făcut, TimePIN începe.

  Cum să blocați/dezactivați reclamele pe Android (3 moduri) - 2023

Dacă doriți să modificați setările pentru TimePIN, va trebui să introduceți codul PIN implicit.

Aplicația trece la un nivel superior prin adăugarea unor modificatori cu un tutorial rapid la îndemână despre cum să le folosești. Puteți selecta mai mult de un modificator dacă doriți; acestea vor fi executate în ordinea în care sunt listate în aplicație.

Primul dintre modificatori este PIN-ul de compensare, care adaugă un număr la alegerea dvs. la TimePIN-ul curent, adică dacă offset-ul este 10, PIN-ul dvs. 2045 va deveni 2055. Asigurați-vă că nu utilizați un offset complicat decât dacă nu faceți. Nu vă deranjează că trebuie să utilizați un calculator de fiecare dată când trebuie să vă deblocați telefonul.

O altă opțiune este Double Pin, care vă solicită să introduceți același PIN de două ori (2045 devine 20452045). PIN-ul oglindă necesită să scrieți codul PIN original și apoi inversul acestuia (2045 devine 20455402). În cele din urmă, există Reverse PIN, care vă cere să introduceți PIN-ul invers (2045 devine 5402). Doar ultimul este disponibil în versiunea gratuită. În rest, va trebui să faceți o singură achiziție în aplicație.

Cineva care încearcă să obțină acces neautorizat la dispozitivul dvs. va primi 5 încercări de a introduce parola, după care dispozitivul va restricționa accesul timp de 30 de secunde – suficient timp pentru a-i determina pe intrușii nedoriți să se gândească de două ori.

Una peste alta, este o soluție inovatoare. Dacă securitatea telefonului dvs. este preocuparea dvs. principală, aceasta este cu siguranță calea de urmat, deoarece chiar dacă cineva vă vede introduceți codul PIN, nu va mai fi la fel mai târziu.

  Cum să obțineți locația dvs. actuală când apelați pentru ajutor [Android]

Instalați TimePIN din Play Store