Revizuirea presei de căldură pentru pahar automat HTVront: rezultate mixte

Recomandări cheie

  • Presa automată pentru pahare HTVront poate manipula obiecte mai mari, cum ar fi pahare de 30 oz.
  • Rezultatele inițiale pot fi inconsecvente și va trebui să experimentați pentru a găsi cea mai bună calitate.
  • Presa este rapidă pentru a începe și ușor de utilizat, dar poate fi greu de profitat la maximum.

Indiferent dacă sunteți un vânzător profesionist de Etsy sau o mamă de fotbal, abilitatea de a face căni, pahare și pahare personalizate este ceva ce ați dori să adăugați la arsenalul dvs. Cu o mașină de tăiat artizanală și presa automată pentru pahare HTVRont, vă puteți crea propriile pahare sublimate și presate la căldură cu aspect profesional, sigure pentru mașina de spălat vase.

Dar obținerea acestor rezultate bune necesită planificare și experiență și nu este chiar experiența automată care pretinde că este.

Apăsare auto Tumbler HTVront

Presa automată de căldură pentru pahar poate manipula obiecte mai mari cu diametrul de până la 8,5 cm, cum ar fi pahare de 30 oz, dar trebuie să setați manual timpul și temperatura, iar rezultatele pot fi inconsecvente.

Marca HTVront

Culoare Alb sau albastru pal

Greutate 4,3 kg

Capacitate 7,5-8,5 cm cilindri diametru (2,95-3,35 inchi diametru)

Dimensiuni 13 x 11 x 6,3 inchi (328 x 278 x 160 mm)

Materiale Compatibil cu ceramică, metale și unele materiale plastice

Pachetul include mănuși și bandă rezistentă la căldură

Pro

  • Funcționează cu cilindri mai mari și mai lungi, cum ar fi pahare de 30 oz și pahare
  • Rapid de încălzit și simplu de utilizat

Contra

  • Nu închide complet cănile de mâner (chiar în cadrul specificațiilor specificate)
  • Rezultate inconsecvente

James Bruce / MakeUseOf

În interiorul cutiei, veți găsi presa de căldură în sine, niște bandă rezistentă la căldură pentru a vă lipi desenele și niște mănuși roz rezistente la căldură pentru a vă manipula și inspecta capodopera fierbinte de la presă.

În mod esențial, nu sunt incluse consumabile pentru pornire, așa că va trebui să mergeți la Amazon sau la magazinul local de hobby pentru a găsi semifabricate de sublimare și alte consumabile. Așa este, veți avea nevoie de „spaturi de sublimare” speciale. Deși ați putea folosi vinil obișnuit de transfer termic și să-l aruncați pe orice căni albe vechi, nu se va lipi neapărat și nu va fi durabil.

  Cum să redimensionezi o imagine la un tapet de pe desktop

Presa auto Tumbler HTVront nu este o mașină mică, măsoară 12,9 x 10,9 x 6,3 inchi și cântărește 4,3 kg (9,5 lbs).

Ce este sublimarea și de ce aveți nevoie pentru a vă decora cănile?

Sublimarea este un proces de transfer de cerneluri speciale infuzibile pe un substrat de sublimare. Acest lucru produce modele durabile, care sunt sigure pentru alimente și lavabile. Deși puteți transfera la căldură niște vinil obișnuit pe o cană sau alt obiect cilindric, nu este recomandat și nu există nicio garanție că se va lipi.

Deci, pe ce poți sublima? Pe scurt, orice cu un strat de sublimare poate fi sublimat. În mod obișnuit, aceasta înseamnă cumpărarea de semifabricate de sublimare gata făcute (căni, pahare, căni pentru sorbire etc.). Acestea au deja un strat special pe care cernelurile infuzibile se pot transfera. Există și modalități de a aplica singur acest strat cu un spray sau o pensulă, dar nu am explorat acest lucru.

Dar cum faci un design de sublimare? Ai câteva opțiuni acolo. Primul este să folosiți foi gata făcute de modele de cerneală sublimată, pe care apoi să le tăiați designul personalizat pe Cricut sau Xtool M1, așa cum ați proceda cu vinilul obișnuit. Vine cu o foaie de suport în același mod și va trebui să inversați designul.

Alternativ, vă puteți imprima propriile modele, deși aceasta nu este o opțiune ieftină. Aveți nevoie de o imprimantă care vă permite să vă umpleți propriile cerneluri, cum ar fi Epson Ecotank, iar acea imprimantă va fi apoi dedicată sarcinii. Este posibil să vă imprimați designul de către altcineva, deși, desigur, în funcție de câte ori faceți asta, ar putea fi mai ieftin să investiți într-o imprimantă și cerneluri pentru dvs.

De la design la cană: simplu și ușor de utilizat

În mod enervant, presa de căldură automată a paharului HTVRont este compatibilă doar cu obiecte cilindrice cu diametrul cuprins între 7,5 și 8,5 cm (2,9-3,35 inci), dar trebuie să te aprofundezi în manual pentru a afla asta. În practică, aceasta înseamnă pahare de la 10 oz la 30 oz.

Aș prefera mult dacă acest lucru ar fi scris pe mașină undeva – sau chiar mai bine, un cerc în partea de sus pentru dimensiunea minimă compatibilă pe care ați putea plasa obiectul pentru a-l testa. Maximul este ușor de spus, desigur, pentru că nu se va încadra în gaură, dar nu ai cunoaște minimul până la apăsarea start, când găsești că este slăbit sau nu atinge părțile laterale.

  6 cursuri de desen online pentru a deveni artist

Acestea fiind spuse, nu este sfârșitul lumii dacă obiectul tău este doar mai puțin de minim. Puteți achiziționa foi groase de silicon care vă mențin obiectul confortabil și transferă căldura. Va trebui să măriți puțin timpul de încălzire pentru a ține seama de acest lucru.

Utilizarea presei automate de încălzire cu pahar: nu atât de „automat”

James Bruce / MakeUseOf

Partea „auto” a numelui nu se referă la setarea temperaturii și timpilor, care trebuie făcută manual. Este destul de ușor, dar va trebui să consultați manualul pentru setările recomandate – și, uneori, acestea pot varia atât de mult încât rezultatele sunt oriunde de la semi-coapte la supra-coapte. La fel ca majoritatea mașinilor de artizanat, va trebui să experimentați mult și să notați ce setări funcționează cel mai bine pentru materialele dvs. de fiecare dată.

În schimb, partea auto a numelui vine din capacitatea sa de a se adapta la diferite obiecte, strângându-se în jurul circumferinței după cum este necesar.

Apăsați butonul de pornire din extrema stângă pentru a începe. Reglați temperatura și timpul necesar și așteptați până când butonul din dreapta devine verde, ceea ce înseamnă că este la temperatură și este gata de funcționare. Poate ajunge până la 200C (390F) în trei minute. Apoi, purtând mănușile, împingeți obiectul și apăsați butonul verde pentru a începe numărătoarea inversă.

James Bruce / MakeUseOf

Prima mea oprire a fost o cană și un design pe care le-am tăiat negativ dintr-o foaie de cerneală infuzabilă Cricut. Rezultatele au fost mediocre, dar de așteptat, având în vedere că a fost prima mea încercare. În cea mai mare parte, a funcționat OK, dar a evidențiat câteva deficiențe cheie în proces.

James Bruce / MakeUseOf

În primul rând, deși se afla în limita diametrului de 85 mm, a fost destul de strâns, iar presa de căldură nu s-a închis complet în jurul cănii, așa că cerneala infuzibilă de la mâner nu a funcționat corect. În al doilea rând, puțin din cerneală s-a scurs în presa de căldură. Lecția învățată: folosiți niște hârtie de pergament pentru a preveni acest lucru în viitor. De asemenea, hârtia de pergament ar fi ajutat-o ​​să alunece și mai mult, reducând frecarea dintre cană și suprafața încălzită.

James Bruce / MakeUseOf

Următoarea mea oprire a fost să încerc niște foi de cerneală generice mai ieftine împreună cu un balon mai înalt și de data aceasta să decupez un design direct din ele (fără a folosi spațiul negativ).

  Cum șterg istoricul din aplicația Reddit

James Bruce / MakeUseOf

Am realizat designul folosind trei foi diferite și le-am lipit pe toate pentru a fi presate la cald împreună. De data aceasta, balonul a fost suficient de mic în diametru încât presa îl acopere complet. Cu toate acestea, din nou, a evidențiat unele defecte în procesul meu și în mașină.

James Bruce / MakeUseOf

Din orice motiv, mai aproape de îmbinări, desenele nu s-au transferat atât de bine pe cât ar fi putut. Bănuiesc că asta s-a datorat unei înregistrări slabe. Trebuie să vă asigurați că designul este cât mai plat posibil pe suprafață. Modelele mai mari sunt mai greu de corectat.

James Bruce / MakeUseOf

Am putut vedea, de asemenea, rezultate destul de pete și modele dezordonate din spațiul liber. A trebuit să scot o parte din designul care a fost decupat inițial, deoarece piesele erau prea mici și nu au rămas pe foaia de transfer; s-ar putea ca câteva dintre acestea să fi fost tăiate greșit și să lase o cantitate mică de cerneală pe transfer. În ceea ce privește celelalte zone în general dezordonate, care sunt clar vizibile ca pete întunecate în jurul marginii, acest lucru s-ar putea datora materialelor ieftine. Inevitabil, unele dintre lipitori de cerneală se îndreaptă pe foaia de transfer, ceea ce este mai evident cu cernelurile mai închise.

James Bruce / MakeUseOf

În schimb, ștampila roșie a numelui fiului meu a ieșit frumos.

Ar trebui să cumpărați presa auto Tumbler HTVront?

Principalul punct de vânzare al presei auto Tumbler HTVront în comparație cu principalul concurent – Cricut Mug Press – este dimensiunea. Modelul Cricut poate manipula doar cani, nu pahare; deși cu software-ul conectat, procesul este în mare parte automat. În timp ce presa auto Tumbler HTVront poate gestiona o gamă mai largă de obiecte mai mari, am avut rezultate mixte. Totuși, este dificil să identifici problemele. A fost lipsă de experiență, materiale slabe sau încălzire și presiune inconsecventă din partea presei? Sau toate cele de mai sus?

Dacă doriți doar să presați căni, vă sugerez să rămâneți cu o presă pentru căni dedicată. Dar dacă doriți să vă extindeți crafting-ul la obiecte cilindrice mai mari, HTVront Auto Tumbler Press ar putea fi cea potrivită pentru dvs. La 160 USD cu cuponul Amazon pe pagină, presa HTVront este cu doar 10 USD mai mult decât Cricut. Pentru flexibilitatea pe care o oferă, pare a fi foarte mare, dar nu este un proces prietenos pentru începători și va necesita multă experimentare.

Apăsare auto Tumbler HTVront

Presa automată de căldură pentru pahar poate manipula obiecte mai mari cu diametrul de până la 8,5 cm, cum ar fi pahare de 30 oz, dar trebuie să setați manual timpul și temperatura, iar rezultatele pot fi inconsecvente.