Răspunsul Wordle de astăzi și indicii (26 martie 2024)

Wordle este puzzle-ul zilnic care continuă să ofere. În ciuda faptului că Wordle merge de ani de zile, mulți dintre noi încă încercăm să-l învingă în fiecare zi. Din fericire, suntem aici cu răspunsul la Wordle #1011, plus câteva indicii în cazul în care rămâneți blocat și nu doriți să vă pierdeți seria.

SPOILER AHEAD (INDICII)

Wordle de astăzi (Puzzle #1011) Indicii de bază

Dacă doriți doar răspunsul la puzzle-ul Wordle pentru 26 martie 2024, derulați în jos dincolo de indicii și de următorul avertisment de spoiler. În caz contrar, iată un set de indicii care să te ajute să rezolvi Wordle-ul de astăzi oarecum pe cont propriu.

 • Wordle de astăzi conține trei consoane și două vocale.
 • Nicio literă nu se repetă de două ori.
 • Prima literă este M.
 • Ultima literă este R.
 • Wordle de azi (Puzzle #1011) Mare indiciu

  Principalul indiciu pentru Wordle de astăzi este: „Acest cuvânt denotă o poziție politică pe care o veți găsi adesea în orașele mari și orașe”.

  SPOILERS AHEAD (RĂSPUNS)

  Răspunsul Wordle de astăzi pentru 26 martie 2024

  Dacă încă nu ați învins Wordle-ul de astăzi chiar și cu indiciile furnizate mai sus, răspunsul este mai jos…

  Răspunsul la Wordle de astăzi este „PRIMAR”.

  Cuvântul „primar” înseamnă principalul responsabil al unei municipalități. Un primar este de obicei ales de public și rămâne în funcție pentru o perioadă determinată de timp.

    Verificați Nodejs, Ansible, Ubuntu, PostgreSQL, Java, Python, Wildfly și multe altele... Versiunea [2022]

  Conform Dicționarul de etimologie online, „primar” își are originile în secolul al XIII-lea și provine din vechiul cuvânt francez „maire”. Aceasta însemna șeful unui oraș sau al guvernului orașului. Rădăcina cuvântului se întinde mai departe, cu latinescul „maior”, care ne-a dat și „major”. Toate denotă că ceva este grozav, puternic sau important.

  Sfaturile noastre de top Wordle (pentru a le bate în fiecare zi)

 • Alegeți un cuvânt bun de început. Există o mulțime din care să alegeți, așa că alegeți unul din lista noastră cu cele mai bune cuvinte de început Wordle.
 • Încercați să eliminați toate cele cinci vocale devreme. Deoarece există doar o mână de vocale, cel mai bine este să le folosiți pe toate în primele 2-3 presupuneri.
 • Folosiți devreme litere populare. Pe lângă vocale, litere precum T, S, N, R, H, C, D și L apar cel mai frecvent în cuvintele englezești.
 • Fă-ți timp peste presupunerile tale. Wordle nu este cronometrat, așa că nu e nicio grabă să-l completezi. Puteți chiar ghici mai întâi pe hârtie.
 • Amintiți-vă că literele pot apărea de două ori (și adesea apar). Țineți cont de acest lucru când ghiciți, deoarece uitarea vă poate duce la încurcătură.
 • Acum că ați terminat puzzle-ul Wordle de astăzi (cu puțin ajutor de la prietenii dvs. de la MUO), ar trebui să verificați câteva dintre celelalte jocuri gratuite de la New York Times.

  Connections este un joc distractiv care te provoacă să găsești asocierile dintre 16 cuvinte, împărțindu-le în patru grupuri de câte patru. Pentru a ajuta la combaterea naturii provocatoare a jocului, consultați sfaturile și trucurile noastre pentru a vă ajuta să învingeți Connections.

    Cum să ștergeți un cont Gmail, complet: Ghid pas cu pas

  Există, de asemenea, Strands, cea mai nouă adăugare la lista de jocuri în plină dezvoltare a New York Times. La fel ca Connections, este extrem de provocator, dar într-un mod unic șir-litere-împreună. Vă recomandăm să consultați cele mai bune sfaturi ale noastre pentru a învinge Strands pentru a vă oferi un avans în provocarea zilnică.

  Sau, dacă sunteți un purist Wordle și doriți mai mult din același lucru, vă recomandăm să încercați aceste alternative minunate Wordle.