Reddit este în jos? Cum să verificați starea site-ului

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Verificați site-ul Reddit Status sau abonați-vă la e-mailurile lor pentru actualizări despre starea platformei. De asemenea, puteți urmări contul Reddit Status X (Twitter) pentru actualizări despre starea Reddit în timp ce navigați pe rețelele sociale.
  • Utilizați site-uri terțe, cum ar fi DownDetector, pentru a verifica dacă alții raportează probleme cu Reddit.
  • Dacă problema pare să fie doar de partea dvs., încercați câteva sfaturi generale de depanare pentru ca aplicația sau site-ul web să funcționeze din nou.

Dacă Reddit vă arată erori, există o modalitate de a verifica dacă platforma este inactivă pentru toată lumea sau doar pentru dvs.? Din fericire, există mai multe modalități de a verifica dacă Reddit este inactiv, precum și remedieri generale de depanare pe care le puteți încerca.

Cum să verificați dacă Reddit este în jos

Există trei modalități majore de a verifica starea Reddit: folosind site-ul oficial de stare Reddit, verificarea stării Reddit pe X și folosind un site web de stare terță parte, cum ar fi Downdetector.

1. Verificarea site-ului web de stare Reddit

Stare Reddit este un instrument afiliat Reddit care postează actualizări despre starea platformei. Acesta urmărește diverse sisteme Reddit, inclusiv site-ul principal Reddit și platforma de anunțuri, precum și infrastructura platformei și stocarea media.

  7 Instrumente de auto-protecție a aplicației de rulare (RASP) pentru aplicații moderne

De asemenea, puteți vedea incidentele trecute pe site, derulând în jos. Pentru a obține un rezumat al incidentelor din ultimele luni, accesați Istoricul incidentelor din partea de jos a paginii.

De asemenea, vă puteți abona la e-mailuri de pe site dacă doriți actualizări despre starea Reddit.

2. Urmărirea contului Reddit Status X (Twitter).

Reddit Status are un cont oficial X (Twitter). pe care le puteți urmări pentru a primi actualizări în feedul dvs. Urmând acest cont, puteți obține actualizări despre dacă Reddit este inactiv în timp ce navigați pe rețelele sociale.

Este deasemenea o Stare Reddit subreddit dacă preferați să urmăriți actualizările acolo, dar dacă Reddit nu este, este posibil să nu puteți accesa subreddit.

Aceste conturi sunt utile dacă doriți să automatizați oarecum actualizările despre starea platformei Reddit fără a fi nevoie să vă abonați prin e-mail.

3. Utilizarea site-urilor precum DownDetector

Ce se întâmplă dacă canalele oficiale nu afișează informații actualizate despre dacă Reddit nu este în prezent? În acest caz, puteți utiliza site-uri terțe, cum ar fi DownDetector.

Platforma este una dintre cele mai bune modalități de a verifica dacă un site web este offline. Vă permite să verificați rapoarte specifice regiunii dvs. Se bazează pe rapoartele utilizatorilor, astfel încât să puteți verifica dacă alții se confruntă cu probleme similare.

Uneori, urmărirea stării DownDetector depășește propriile platforme de urmărire ale unui site din cauza modului în care se bazează pe intrarea utilizatorului. Deci, dacă nu puteți vedea nimic în neregulă pe site-ul de stare al Reddit și pe contul X, asigurați-vă că verificați un instrument terță parte, cum ar fi DownDetector, care se bazează pe rapoartele utilizatorilor.

  ODCF8005E – Stratul P2P nu s-a putut lega la un port UDP din WebSphere 8.5

Ce să faci dacă Reddit nu este în jos

Dacă nu găsiți probleme raportate de Reddit Status sau de site-uri precum DownDetector, ar trebui să efectuați o depanare generală pentru a vedea dacă rezolvă problema de partea dvs.

Dacă Reddit vă dă erori, vă recomandăm să încercați următorii pași de depanare:

  • Reporniți dispozitivul: repornirea smartphone-ului poate ajuta uneori să remediați erorile pe care le întâlniți când utilizați aplicații.
  • Verificați-vă internetul: dacă primiți erori cu mai multe platforme online, eroarea se poate datora conexiunii dvs. la internet.
  • Verificați dacă Reddit trebuie actualizat: dacă utilizați aplicația Reddit, verificați dacă o actualizare trebuie să fie actualizată în Google Play Store sau App Store.
  • Ștergeți memoria cache a Reddit: în cazul în care fișierele dvs. cache au fost corupte, ștergeți memoria cache a aplicației pentru a remedia potențialele probleme.

Dacă aceste remedieri nu funcționează, încercați să așteptați problema. Dar dacă trec câteva ore și tot nu puteți accesa Reddit, atunci vă recomandăm să contactați asistența Reddit.

Puteți trimite un bilet de asistență pe Centrul de ajutor Reddit dacă întâmpinați probleme cu aplicația sau site-ul web și Reddit nu pare să fie în jos.