Populara aplicație de transfer de conținut Android Pushbullet vine pe Windows

Dispozitivele mobile au devenit o parte esențială a vieții noastre. Ele reduc încet timpul pe care îl petrecem pe computerele tradiționale pentru a naviga pe internet, a verifica e-mailurile, a viziona filme sau a juca jocuri video. Cu toate acestea, computerele tradiționale există încă și de multe ori ne trezim să facem schimb de informații între dispozitivele noastre mobile și computere pentru a păstra datele de rezervă sau sincronizate. Pushbullet, o aplicație genială pentru Android care permite utilizatorilor să trimită aproape orice de la telefon la computer și invers, a luat recent capătul unei variante complet noi de Windows. Pushbullet pentru Windows le permite utilizatorilor să trimită și să primească rapid fișiere, linkuri, note și text etc. către și de la alte computere sau dispozitive prin WiFi.

Am acoperit Pushbullet încă din ianuarie 2013, dar de atunci, serviciul s-a autodepășit cu siguranță, adăugând multe caracteristici suplimentare la arsenalul său, împreună cu o aplicație Windows care ar trebui să facă partajarea din ce în ce mai convenabilă.

Instrumentul Windows Pushbullet, care este o versiune beta publică la momentul scrierii, are un pachet de instalare de 7,4 MB, integrare în meniul contextual sportiv (permite trimiterea de fișiere din meniurile de clic dreapta), capacitatea de a împinge linkuri, note și fișiere de până la 25 MB. in marime. Dezvoltatorii promit dimensiuni mai mari pentru transferul de fișiere și mai multe funcții în versiunile viitoare.

După ce îl lansați pentru prima dată, trebuie să vă conectați la contul dvs. Pushbullet. Utilizatorii noi își pot folosi și conturile Google pentru a accelera lucrurile. Interfața de utilizare a aplicației este extrem de simplă. Meniul drop-down din partea de sus vă permite să selectați computerul sau dispozitivul Windows țintă. Cele cinci butoane din partea de jos vă permit să alegeți tipul de element pe care trebuie să îl partajați, și anume mesaj, link, atașament, listă sau informații de contact.

  Cum să faci capturi de ecran în Recuperare și AROMA pe Android

Pentru mesajele text simple, puteți introduce subiectul împreună cu corpul propriu-zis al mesajului, în timp ce listele sunt utile pentru a crea elemente de făcut.

Fișierele pot fi trimise făcând clic pe butonul mare care apare în mijloc după selectarea opțiunii de transfer de fișiere (pictograma atașamentului) din partea de jos, prin drag and drop sau din meniul contextual cu clic dreapta al fișierului dorit.

Odată ce sunteți gata, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „Apăsați-l!” pentru a trimite articolul pe drum.

De asemenea, afișează notificări de pe desktop la trimiterea și primirea fișierelor. O caracteristică mică, dar totuși la îndemână.

Pushbullet pentru Windows funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8. Rețineți că aplicația este în prezent în versiune beta. După cum am menționat mai devreme, au fost promise mai multe funcții în actualizările viitoare.

Descărcați Pushbullet pentru Windows