GBA4iOS 2.0 oferă suport iPad, sincronizare Dropbox și o nouă interfață de utilizare pentru iOS 7

Când am acoperit GBA4iOS anul trecut, era deja un emulator destul de îngrijit și bogat în funcții, dar a trecut destul de mult timp de atunci fără ca aplicația să sufere nicio modificare. După lansarea iOS 7, aproape toate aplicațiile majore au primit actualizări pentru a se potrivi cu noua interfață plată, așa că are sens ca și GBA4iOS să se alăture clubului, deși puțin târziu. GBA4iOS 2.0 vine cu o interfață reînnoită și câteva funcții noi extraordinare. Puteți salva starea jocurilor dvs. în Dropbox, iar ROM-urile pot fi, de asemenea, stocate în cloud pentru o gestionare mai ușoară. Pentru a spori noua interfață de utilizare, GBA4iOS 2.0 a adăugat și suport pentru skin-uri terțe pentru controlerul emulatorului. Dacă dețineți un iPad, GBA4iOS a fost în sfârșit optimizat pentru ecranul mai mare al tabletei dvs., permițând utilizatorilor să se bucure mai bine de jocurile lor preferate din copilărie.

Apple a privit întotdeauna emulatorii Game Boy Advance, motiv pentru care GBA4iOS nu a avut voie să rămână prea mult timp în App Store la ultima lansare. Acestea fiind spuse, există întotdeauna uși din spate și modalități alternative de a obține ceea ce doriți pe iPhone. În câteva zile de la eliminarea aplicației, dezvoltatorul din spatele GBA4iOS a făcut posibil ca utilizatorii să descarce emulatorul prin Safari. Această metodă încă funcționează pentru GBA4iOS 2.0.

Accesați secțiunea Generale din Setări și modificați data dispozitivului la 18 februarie 2014 (sau la orice dată mai veche).
Pe iDevice, accesați pagina principală GBA4iOS (link la sfârșitul acestei postări) și mergeți la secțiunea de descărcare.
Atingeți linkul de descărcare al emulatorului și apăsați opțiunea „Instalare” din fereastra pop-up rezultată.
Pe ecranul de pornire, vi se va cere confirmarea. Apăsați „Continuați” pentru a continua.
Odată ce aplicația a fost instalată și ați rulat-o cu succes pentru prima dată, data poate fi schimbată înapoi la starea sa actuală.

  Cum să controlați redarea YouTube Chromecast din Centrul de control în iOS

Noua și mai ordonată interfață de utilizare a lui GBA4iOS 2.0 este evidentă chiar de la început, meniurile și controalele având un aspect mult mai plat decât înainte. Setările aplicației sunt în mare parte neschimbate, dar există încă o adăugare semnificativă la amestec sub forma sincronizării Dropbox. Această sincronizare se aplică atât stărilor de joc, cât și ROM-urilor salvate în emulator.

Puteți adăuga în continuare noi ROM-uri pe care le dețineți la GBA4iOS 2.0 în mod vechi (prin iTunes), dar este, de asemenea, posibil să utilizați browserul încorporat al aplicației pentru a căuta jocurile preferate. GBA4iOS 2.0 arată un avertisment împotriva pirateriei înainte de a permite utilizatorilor să descarce orice joc. Ideea este de a oferi utilizatorilor un loc unde pot obține copii ale jocurilor pe care le dețin deja. Colecția de jocuri GBA4iOS 2.0 poate fi sortată după popularitate și de câte ori a fost descărcat fiecare ROM.

Odată cu trecerea timpului, suntem siguri că mai multe skin-uri de controler vor fi adăugate la secțiunea de descărcare GBA4iOS 2.0, dar deocamdată opțiunile sunt destul de limitate. Ca și înainte, jocurile pot fi jucate atât în ​​modul peisaj, cât și în modul portret, cu comenzi diferite în fiecare caz. Dacă utilizați aplicația pe un iPad, jocul în peisaj poate deveni puțin agitat, dar cu toate acestea, dezvoltatorul a optimizat controalele destul de bine.

Un lucru care a lipsit întotdeauna de la emulatoarele Game Boy Advance pe iOS este suportul pentru trucuri. GBA4iOS 2.0 abordează această problemă și acum puteți aplica orice coduri de cheat doriți la orice joc pe care îl jucați pe emulator. Acest lucru completează destul de mult experiența GBA și cu siguranță va fi o completare populară la emulator.

  Cum să sincronizați mesajele cu iCloud pe iOS și MacOS

GBA4iOS 2.0 este o aplicație gratuită și funcționează pe toate dispozitivele iDevice care rulează iOS 7 și versiuni ulterioare. Încercați accesând următorul link de pe iPhone, iPad sau iPod touch.

Descărcați GBA4iOS 2.0 pentru iOS