CameraTweak 2 adaugă gesturi, temporizator și altele la aplicația pentru cameră iOS 7

Dacă sunteți deja un fan al unei aplicații Camera terță parte pentru iPhone, s-ar putea să nu vă lipsească prea mult CameraTweak după actualizarea la iOS 7. Cu toate acestea, oricine a experimentat anterior modificarea în trecut, cu siguranță va fi încântat de vestea că CameraTweak 2 tocmai a fost lansat pentru iOS 7. Versiunea actualizată a tweak-ului nu aduce doar compatibilitate cu cea mai recentă versiune iOS; oferă, de asemenea, o interfață de utilizare complet nouă și câteva modalități noi de a vă bucura de funcțiile suplimentare ale camerei. CameraTweak 2 funcționează atât în ​​modul foto, cât și în modul video, cu opțiuni precum Blocarea balansului de alb, cronometrul cu numărătoare inversă, un mod timelapse și multe altele adăugate la mix. Pentru a face CameraTweak 2 cu adevărat convenabil de utilizat și discret, dezvoltatorul i-a adăugat gesturi, care asigură că butoanele adăugate nu interferează cu operațiunile normale ale camerei.

Când lansați aplicația Camera de stoc pentru prima dată după instalarea modificării, pe vizor apare o figură animată, afișând modul de a închide și de a invoca butoanele suplimentare. Trebuie pur și simplu să glisați vertical pe ecran pentru a comuta vizibilitatea acestor butoane. Instrucțiunile legate de aceste gesturi se află și în interiorul meniului CameraTweak 2 Settings. Alte opțiuni din acest meniu includ comutări pentru a păstra setările salvate în aplicația Cameră și schimbarea modului în care funcționează „Modul avansat”.

În modul avansat, utilizatorii pot atinge ecranul pentru a schimba poziția blocării expunerii. Al doilea buton disponibil în bara adăugată de tweak vă permite să inițiați un mod time-lapse, în care trebuie doar să alegeți o perioadă de întârziere și să apăsați butonul de captură înainte ca Camera să se apuce de lucru. Cronometrul de numărătoare inversă este perfect pentru a face selfie-uri. În ambele moduri, cadranul pentru a schimba durata de timp are un design destul de îngrijit. Trebuie să rotiți degetul în jurul cadranului pentru a-i schimba setarea. Modul de balans de alb trebuie activat folosind ultimul buton din bara CameraTweak 2.

  Cum să remediați eroarea Face ID nu este disponibilă pe iOS

Pentru a schimba rezoluția imaginii înainte de a o captura, apăsați butonul de lângă obturator. Rezoluțiile disponibile variază de la 144p la 2448p, cu o descriere text pentru fiecare opțiune pentru a descrie scopul pentru care rezoluția este utilizată cel mai mult. În modul video, opțiunea de rezoluție este însoțită de un buton pentru a modifica valoarea FPS a camerei dvs. Blocarea balansului de alb este, de asemenea, funcțională în timpul înregistrării videoclipurilor. Dacă doriți să faceți fotografii în timp ce înregistrați un videoclip, apăsați pictograma camerei din bara CameraTweak 2.

CameraTweak 2 costă 0,99 USD dacă sunteți un utilizator existent al versiunii mai vechi a tweak-ului, dar oricine este nou la CameraTweak trebuie să plătească 1,49 USD pentru a o prelua. Dacă CameraTweak 2 sună ca un pachet care vă va îmbunătăți experiența iOS 7, încercați-l mergând la repo-ul BigBoss al magazinului de jailbreak.