Personalizați Centrul de notificare iOS 7 după bunul plac cu BetterNC7

Centrul de notificare din iOS a fost unul dintre primii pași către un sistem general de gestionare a notificărilor mai bun, iar de atunci, lucrurile au continuat să se îmbunătățească pentru sistemul de operare al companiei Cupertino pentru smartphone-uri și tablete. Pe parcursul ultimelor două iterații majore ale iOS, centrul de notificări s-a îmbunătățit considerabil, mai ales când vine vorba de revizuirea designului pe care a adus-o iOS 7. Cu toate acestea, în ciuda îmbunătățirilor vizuale, există o provocare omniprezentă ca iOS să nu permită controlul detaliat al nivelului oricărui element de interfață, ceea ce este probabil ceea ce a determinat lansarea lui BetterNC7 – o modificare Cydia pentru iPhone-urile cu jailbreak, menită în special să îmbunătățească (sau să schimbe) iOS. 7 Experiența Centrului de notificare.

Disponibil gratuit prin depozitul BigBoss, modificarea permite modificarea diferitelor fațete ale Centrului de notificare. De exemplu, nu toată lumea ar dori să fie întâmpinată de vizualizarea Today în NC. Nicio problemă, poți schimba asta? Yahoo! logo-ul la final nu-ți place? Poți ascunde asta. Notificările ratate afișează ceva ce nu îți pasă cu adevărat? Îți va fi mai bine să ascunzi asta. Asta și multe altele este ceea ce promite și oferă BetterNC7.

Gama completă de funcții pe care le oferă BetterNC7 este destul de extinsă, unele dintre cele notabile fiind capacitatea de a ascunde separatoarele dintre filele de antet și notificările în sine, schimbând „x” pentru ștergerea notificărilor pentru a spune de fapt „Șterge”, ascunde opțiunea de a șterge complet, a ascunde oricare dintre cele trei file din Centrul de notificări, folosind fundal transparent/neclar, a face bannere să se lipească în NC, a ascunde grabber-urile etc, precum și a decide câte linii de previzualizare să ofere per notificare. Dacă asta nu este tot, puteți chiar să dezactivați întregul Centru de notificare folosind BetterNC7. Toate configurațiile sunt realizate prin rândul pe care această modificare îl adaugă la aplicația nativă Setări a iOS.

  Înregistrați, editați, randați și încărcați videoclipuri de pe un dispozitiv iOS

Capturile de ecran de mai jos oferă o comparație ușoară a modificărilor pe care le-am aplicat, cea din dreapta arătând vizualizarea „după”.

Tweak-uri precum BetterNC7 rămân unul dintre factorii primari (sau motivatorii) din spatele oamenilor care optează pentru soluții de jailbreak. Sincer, nu e ca și cum nu ai ratat ceva cu „incapacitatea” stoc de a face astfel de modificări, ci doar având această libertate de a decide ce vreau să văd pe dispozitivul meu și unde și cum, este ceea ce mă face simți-te mai bine și în control. Apoi, Apple, de asemenea, a luat indicii din ajustările Cydia din trecut cu privire la ceea ce își doresc oamenii și, poate, pe măsură ce vedem mai multe iterații și evoluții ale ecosistemului iOS, Apple va începe să introducă astfel de controale de la sine. Până atunci, BetterNC7 este o modificare utilă pe care să o ai pe iPhone, iPod touch sau iPad cu jailbreak, mai ales că nu te va costa nimic să-l încerci.