Transmiteți fotografii de pe Android pe televizorul dvs. cu Photowall pentru Chromecast

Dongle-ul Chromecast a fost un succes masiv pentru Google, cimentat de faptul că o mulțime de dezvoltatori creează acum aplicații pentru acest mic gadget de streaming. Deși, nu este doar suportul incredibil de la terți, firma de tehnologie bazată pe Mountain View în sine este, de asemenea, destul de activă în încurajarea dezvoltării dispozitivului. Fresh out of Mountain View Headquarters este o aplicație pentru iOS și Android numită Photowall pentru Chromecast, care permite unui grup de persoane să transmită fotografii de pe dispozitivele lor Android sau iOS către un televizor conectat la Chromecast, permițându-le să-și vadă imaginile pe ecrane mai mari. Detalii de urmat.

Aplicația are un aspect foarte simplu, prezintă aceeași interfață pe ambele platforme acceptate și are câteva caracteristici distractive, cum ar fi permiterea utilizatorilor să creeze doodle-uri pe imagini și să scrie note pe ele pentru a păstra amintirile unei anumite ocazii sau eveniment, să spunem, o petrecere de naștere, nunta unui prieten sau prima ta excursie la Paris. În plus, aplicația poate genera și un montaj YouTube din fotografii, transformându-le într-un videoclip care poate fi apoi partajat altora.

Elementele de colaborare ale aplicației o fac ideală, în special pentru adunările de familie în care utilizatorii ar putea dori să partajeze instantaneu fotografii cu alții, așa cum în cazul Photowall, ei pot face acest lucru fără a intra online. Partea interesantă este că oricine nu are aplicația instalată poate vizualiza Photowall-ul care a fost partajat cu ei.

Utilizarea aplicației este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați dispozitivul și Chromecastul la aceeași rețea WiFi. Odată ce aplicația este lansată, atingeți pictograma Chromecast din aplicație și vă va solicita imediat când s-a realizat o conexiune cu succes între ambele dispozitive. După aceea, va trebui să vă conectați la contul dvs. Google.

  iToolab UnlockGo Android – Instrument ușor de deblocare FRP Samsung

Ambele aplicații pentru Android și iOS sunt gratuite, dar sunt disponibile numai în anumite țări la momentul scrierii acestui articol.

Instalați Photowall pentru Chrome pe Android

Instalați Photowall pentru Chromecast pe iOS