Popularul KMPlayer vine pe Android și iOS; Trecem hands-on

Când vine vorba de playere video pentru Windows care au capacitatea de a reda aproape orice format pe care le aruncați, KMPlayer este unul dintre primele nume care vă vin în minte, împreună cu VLC Player. Acest player autonom vine cu suport de codec încorporat pentru o multitudine de formate video fără a fi nevoie de codecuri externe și oferă mai multe opțiuni de personalizare decât ați ști cu ce să faceți. În timp ce Android și iOS au deja multe playere video excelente disponibile, nu strica niciodată să aveți mai multe opțiuni grozave la dispoziție. Dacă sunteți fan KMPlayer, veți fi bucuroși să aflați că dezvoltatorii săi l-au lansat atât pe Google Play Store, cât și pe iTunes App Store pentru dispozitivele dvs. Android și iOS. Alăturați-vă nouă în timp ce luăm versiunea pentru Android a aplicației.

Așa cum ne așteptam de la dezvoltatorii KMPlayer, aplicația are o interfață care este atât minunată, cât și funcțională. Vedeți o listă cu toate fișierele video găsite pe dispozitivul dvs. în ecranul principal, cu un sertar de navigare standard în care puteți glisa din marginea din stânga pentru a accesa diferite părți ale sistemului de fișiere pentru a căuta manual videoclipuri. Media disponibilă este afișată complet cu vizualizări în miniatură, informații despre dimensiunea fișierului și rezoluție și poate fi sortată după nume sau dimensiunea fișierului. Când vine vorba de foldere, câteva speciale precum KMP, folderul camerei și folderul Descărcare sunt disponibile ca comenzi rapide în secțiunea Media Library, în timp ce secțiunea Explorer vă permite să accesați fișiere din stocarea internă sau externă a dispozitivului.

  Cum să obțineți Google Pixel care se joacă acum pe orice dispozitiv Android

Când vine vorba de Explorer, vă arată o listă standard a folderelor din memoria selectată și le puteți sorta după nume, dimensiune sau dată. Din nou, veți vedea miniaturile convenabile ale oricăror fișiere video găsite în folderul deschis în prezent, iar atingerea oricărui astfel de fișier începe redarea lui direct.

Playerul video în sine arată destul de standard și funcționează exact așa cum v-ați aștepta. Există un buton de blocare în partea din stânga sus pentru a preveni atingerile accidentale și, de asemenea, pentru a bloca orientarea curentă în timpul redării. În partea de jos, aveți toate comenzile de redare, cum ar fi pauză/redare, înainte, derulare înapoi, fișierul următor și fișierul anterior, împreună cu o comutare de repetare. Folosind butonul din stânga din bara de jos, puteți încetini viteza de redare la jumătate sau o puteți crește de până la patru ori. Butonul din dreapta, pe de altă parte, vă permite să modificați manual dimensiunea și dimensiunile videoclipului între centru, potrivire optimă, potrivire orizontală sau verticală, umplere, 16:9 și 4:3.

O mare parte din redare nu trebuie controlată prin butoane; pur și simplu glisați degetul vertical pe jumătatea stângă a ecranului pentru a controla luminozitatea și pe jumătatea dreaptă pentru volum. În mod similar, glisările orizontale vă permit să mergeți înainte și înapoi și asta este aproape tot ce trebuie să controlați în timpul redării.

Doriți mai mult control asupra modului în care funcționează KMPlayer? Mergeți la Setări generale din sertarul de navigare, unde veți putea să specificați o orientare la alegere, să comutați între detectarea căștilor și controlul de la distanță, să modificați unele opțiuni de performanță de redare, să activați afișarea tuturor fișierelor, să specificați o schemă de codificare a subtitrarilor și să ștergeți baza de date media a jucătorului.

  Cum să activați Nu deranjați în timp ce conduceți în iOS 11

Deși nu am numi KMPlayer revoluționar în niciun fel pe niciuna dintre platforme, datorită opțiunilor excelente disponibile deja pentru ele (consultați listele noastre cu 8 cele mai bune playere video pentru Android și 11 cele mai bune playere video pentru iOS), este totuși un puternic concurent care își face treaba și arată grozav în timp ce lucrează. Puteți obține varianta adecvată a playerului pentru sistemul de operare dvs. prin linkurile de mai jos.

Instalați KMPlayer pe Android

Instalați KMPlayer pe iOS