Obțineți imagini de fundal animate de vreme pe iPhone-ul dvs. cu Weatherboard

Cu doar câteva zile în urmă, am abordat iDynamic, o modificare Cydia care se adaugă colecției de imagini de fundal dinamice iOS 7. Weatherboard este oarecum similar cu acea versiune, dar aderă la o singură temă: vremea. Modificări precum WeatherIcon le-au oferit deja utilizatorilor un gust al frumuseții animațiilor legate de vreme pe care le pot adăuga la iOS. Cu Weatherboard, animațiile nu se limitează doar la o pictogramă de aplicație, deoarece oferă fundalurile animate din aplicația de stoc Weather ca imagini de fundal dinamice pentru ecranul de pornire și de blocare. Weatherboard nu setează automat imaginea de fundal în funcție de vremea curentă (o caracteristică pentru versiunile viitoare, poate), așa că puteți selecta oricare dintre cele peste 80 de fundaluri animate disponibile, unde fiecare este disponibil în două variante; unul pentru zi si unul pentru noapte.

Weatherboard funcționează într-un mod foarte simplu. Meniul pe care îl adaugă la aplicația Setări stoc vine cu un set cuprinzător de instrucțiuni scrise sub fiecare opțiune. Pentru a activa sau dezactiva modificarea, utilizați comutatorul din partea de sus a meniului.

Când modificarea este activată, își dezvăluie depozitul de imagini de fundal împărțit în variante de zi și de noapte. Utilizatorii pot alege dintr-o varietate uimitor de mare de opțiuni – totul, de la condiții însorite până la zăpadă și furtună, formând un total de peste 40 de imagini de fundal per meniu.

Ar fi fost perfect dacă modificarea ar fi fost accesată în aplicația Stock Weather pentru a schimba automat imaginea de fundal în funcție de condițiile meteo actuale. Acestea fiind spuse, modul actual de manipulare al tweak-ului vă asigură că nu rămâneți niciodată blocat cu un anumit fundal pentru prea mult timp.

  13 Instrumente SMTP pentru a diagnostica și a testa securitatea e-mailului

Weatherboard oferă o previzualizare a fiecărui tapet înainte de a-l aplica. Ca și în cazul setării oricărei imagini ca fundal, puteți alege să aplicați fundaluri diferite ecranelor de pornire și de blocare. Prima dată când aplicați un tapet după activarea Weatherboard, acesta nu se afișează până când nu reactivați dispozitivul. În mod ciudat, opțiunea de respring nu este prezentă în meniul Setări al tweak-ului.

Weatherboard este o idee simplă, dar minunată. Ne-ar plăcea să vedem opțiunea de a activa comutarea automată a fundalurilor în funcție de vremea actuală, dar chiar și așa cum este acum, nu ne putem plânge. Puteți pune mâna pe Weatherboard pentru iOS 7 de la BigBoss repo al magazinului Cydia pentru un mic 1,49 USD.