Snapdragon Glance este o aplicație pentru ecran de blocare care ține cont de utilizare pentru Android

Android este de neegalat în ceea ce privește personalizarea. Uitați de ROM-uri și lansatoare, doar ecranul de blocare poate fi personalizat cu ecrane de blocare precum Cover și Galaxy S4 sau Note 3 portate. În acest sens, un alt utilitar pentru ecranul de blocare ar putea să nu pară inovator. Cu toate acestea, sursa face diferența. După Snapdragon Battery Guru de anul trecut, Xiam de la Qualcomm a apărut anul acesta cu Snapdragon Glance, un înlocuitor gratuit și inteligent al ecranului de blocare pentru dispozitivele alimentate cu Snapdragon, care vă oferă acces instantaneu la notificări, informații esențiale și aplicațiile pe care le utilizați cel mai mult.

Declarația oficială promite că, cu această aplicație, „dintr-o privire poți vedea rapid ce este nou de când te-ai uitat ultima dată pe dispozitivul tău: vezi notificări importante, vezi când este următoarea ta programare, verifică vremea, lansează aplicații relevante și contactează mai multe persoane. repede.”

Glance necesită să aveți instalat Snapdragon’s Battery Guru, deoarece utilizează statisticile de utilizare ale aplicației pentru a vă optimiza experiența. Battery Guru este o aplicație grozavă în sine. Dacă nu l-ați instalat încă, vă recomandăm să îl încercați. Este nevoie de puțin peste trei zile pentru a afla comportamentul dvs. de utilizare și pentru a se configura în consecință.

Când lansați aplicația, vă conduce printr-un tutorial rapid (și superb) despre cum să o utilizați cel mai bine, după care afișează ecranul de configurare. Glance apare de fiecare dată când apăsați butonul de pornire pentru a activa ecranul și puteți ieși pur și simplu apăsând tasta Acasă sau Înapoi. Dacă ați folosit vreodată Symbian Touch seria 60 (precum Nokia N8), veți recunoaște imediat aspectul ecranului de blocare Glance. Notificările sunt vizibile chiar în mijlocul ecranului. Orice SMS, e-mailuri, evenimente din calendar sau alerte de rețele sociale vor apărea aici.

  Cum să verificați dacă smartphone-ul dvs. Android are RCS

Pe lângă acestea, Glance afișează ora, alarmele și informațiile meteo adecvate, toate chiar înainte de a debloca ecranul. Este firesc să ai cele mai importante actualizări la o atingere distanță; cu siguranță ne scutește de problemele de a trece prin mai multe aplicații. Dacă doriți să închideți notificările, pur și simplu glisați peste ele individual sau atingeți „X” de mai sus pentru a șterge toate odată.

După ce ați învățat tiparele dvs. de utilizare de la Battery Guru, Glance va cunoaște aplicațiile pe care le utilizați și contactele cu care interacționați cel mai mult la un anumit moment al zilei și va afișa automat comenzile rapide în partea de jos a ecranului. Acestea nu sunt însă puse în piatră; puteți adăuga propriile comenzi rapide în această zonă.

Glisând în sus pe bara de comenzi rapide dezvăluie o zonă suplimentară „preferate” pentru aplicații personalizate și comenzi rapide pentru apeluri/mesaje specifice contactului. Puteți, de asemenea, să țineți apăsat pe o sugestie de aplicație de către aplicație și să o excludeți din sugestiile viitoare sau să o adăugați în zona de favorite.

Dacă ești îngrijorat de securitate, nu fi. În mod implicit, Glance ocolește ecranul de blocare și parola acestuia, dar puteți dezactiva această funcție din ecranul de setări. Odată ce este făcut, Glance va ieși la ecranul de blocare implicit în loc de ecranul de pornire.

Deoarece este încă în stadii beta, există câteva cute de rezolvat, una dintre acestea fiind că uneori, ecranul de blocare implicit apare înaintea Glance atunci când ecranul este pornit. În mare parte, este nevoie de o secundă pentru ca Glance să ia locul ecranului de blocare implicit în astfel de cazuri.

  Cele mai bune 8 alternative ale magazinului Google Play pentru a descărca aplicații Android

Chiar și în fazele sale beta, Snapdragon Glance a început excelent, singura limitare fiind că este conceput special pentru dispozitivele Qualcomm. Odată ce va fi la maximum, ne imaginăm că va fi o soluție foarte elegantă. Aștept cu nerăbdare să-l.

Instalați Snapdragon Glance din Magazinul Play