03/02/2024

Creați un cont de invitat pe iPhone-ul dvs. cu GuestMode

Funcția Kids Zone din Windows Phone 8 a arătat cu siguranță că există loc pe piață pentru platformele mobile care oferă mai multe conturi de utilizator, la fel ca dispozitivele desktop. În multe ocazii, poate fi nepoliticos să refuzi să dai cuiva smartphone-ul tău, dar pare și mai nepoliticos să încerci în mod constant să vezi ce face cu el. Singura modalitate de a vă relaxa în astfel de situații ar fi prin crearea unui fel de cont de invitat pe dispozitivul dvs. Pentru iOS, am acoperit anterior o modificare cu numele iPrivacy, care vă permite să limitați accesul la aplicațiile instalate pe iPhone. GuestMode este o nouă modificare pentru iOS 7 care se bazează pe același principiu, dar este mult mai intuitivă în utilizare. Nu veți fi derutat de o multitudine de opțiuni de configurare în timp ce încercați să o configurați, iar totul este gata să intre în acțiune imediat după ce alegeți aplicațiile și funcțiile pe care le considerați sigure pentru vizualizarea străinilor.

GuestMode oferă o mulțime de modalități de a activa contul de utilizator alternativ. Cele mai multe dintre aceste metode se bazează pe gesturi, motiv pentru care tweak-ul depinde de Activator (instalat automat cu GuestMode). Unele dintre modalitățile prin care GuestMode poate fi inițiat includ trecerea pe ecranul de introducere a parolei (cum ați face-o pe ecranul de blocare), adăugarea unui buton dedicat la ecranul de blocare pentru această modificare sau atribuirea unui gest Activator. Pentru a închide toate capetele în ceea ce privește confidențialitatea, modificarea vă permite să puneți o parolă în GuestMode, independent de codul de acces al ecranului de blocare.

  Cele mai bune 11 widget-uri interactive pentru iPhone și iPad

Pe lângă limitarea accesului la aplicații, GuestMode poate fi folosit pentru a decide și alte privilegii. Este posibil să blocați accesul la Centrul de notificare, Centrul de control, Comutator de aplicații, Siri, Chioșc de ziare și căutare Spotlight. Pentru a fi și mai amănunțit, GuestMode permite utilizatorilor să restricționeze funcții precum uciderea aplicațiilor, vizualizarea agendei de adrese de pe dialer și comenzile rapide din Centrul de control.

Toate aceste funcții au comutări proprii în meniul GuestMode care este adăugat la aplicația Setări. Pentru a selecta aplicațiile care ar trebui să rămână accesibile în modul Guest, parcurgeți pur și simplu secțiunea „Aplicații activate” care listează atât aplicațiile de sistem, cât și aplicațiile terță parte.

GuestMode nu încurcă aranjamentul pictogramelor de pe Springboard. Modificarea pur și simplu scoate în gri pictogramele și folderele care nu pot fi accesate în GuestMode, iar atingerea lor nu dă niciun rezultat. Pentru a ieși din GuestMode, pur și simplu blocați dispozitivul, apoi deblocați-l în modul obișnuit.

GuestMode este compatibil cu iOS 7, costă 0,99 USD și este disponibil în repo BigBoss al magazinului Cydia.

x