Îmbinați Centrul de control iOS 7 și comutatorul de aplicații cu Vertex

Centrul de control și comutatorul de aplicații reînnoit sunt două dintre cele mai majore modificări oferite de iOS 7. Pentru a face aceste modificări și mai pronunțate, mulți dezvoltatori din magazinul Cydia au venit cu modificări pentru a modifica și spori aceste două părți ale sistemului de operare. Am acoperit CControls și FullScreenPreviews, ambele schimbând centrul de control și comutatorul de aplicații destul de dramatic. Vertex nu aparține aceleiași categorii de ajustări, deoarece face un pas mai departe și permite utilizatorilor să acceseze Centrul de control și comutatorul de aplicații într-un singur loc. Această combinație a celor două are un aspect distinct și vine și cu câteva opțiuni utile de personalizare.

Meniul Vertex din aplicația Setări stoc permite utilizatorilor să activeze/dezactiveze modificarea. În afară de această opțiune de bază, există și comutatoare pentru controlul gesturilor și schimbarea aspectului tweak-ului. Dacă doriți să păstrați aspectul implicit al comutatorului de aplicații, mențineți opțiunea „Icoane comutator” activată, deoarece, altfel, doar cardurile de previzualizare ale aplicațiilor care rulează apar în jumătatea superioară a ecranului.

Pentru a lansa Vertex, puteți fie să glisați în sus din partea de jos a ecranului (opțional), fie să atingeți de două ori butonul Acasă. Pentru a personaliza lista de comutatoare care sunt afișate cu Vertex, există un meniu care poate fi folosit pentru a le schimba aranjamentul după bunul plac. O altă opțiune din meniul Vertex permite utilizatorilor să comute între orientarea orizontală și verticală pentru modificare.

Dezvoltatorul din spatele Vertex a acordat atenție fiecărui detaliu. Deoarece există mai multe pagini pentru comutare, puteți configura Vertex să revină la pagina principală de fiecare dată când modificarea este relansată. Singurul lucru care trebuie îmbunătățit este modul în care aplicațiile trebuie să fie eliminate în Vertex. Trebuie să glisați în sus pe carduri, exact așa cum funcționează comutatorul de aplicații implicit. Cu toate acestea, în practică, acest lucru se dovedește a fi puțin problematic uneori, deoarece doar cardul de previzualizare din mijlocul ecranului răspunde la glisări.

  Cum să vă înscrieți la Microsoft Edge Preview pentru iOS și Android

Vertex nu acceptă comenzile rapide pentru aplicații, așa că dacă sunteți un utilizator frecvent al comutatorului de lanternă din Centrul de control sau al comenzii rapide pentru calculator, această modificare nu este pentru dvs. De asemenea, gesturile de lansare necesită ceva obișnuire. Modificarea este disponibilă în repo BigBoss al magazinului Cydia și costă 1,49 USD – un preț rezonabil având în vedere ceea ce oferă.