AcDisplay aduce afișajul activ al lui Moto X pe orice dispozitiv Android 4.4+

În ciuda faptului că nu are aceleași specificații ca și celelalte produse emblematice ale generației sale, cum ar fi HTC One și Galaxy S4, Moto X este un dispozitiv destul de remarcabil și poate cel mai apreciat smartphone Motorola de până acum. Pe lângă faptul că oferă opțiuni de personalizare pentru telefonul în sine, Moto X vine și cu câteva caracteristici software interesante, care îl diferențiază de restul. O astfel de caracteristică este Afișarea activă, care vă permite să vizualizați ora și cele mai recente notificări chiar și atunci când ecranul este oprit, fără a fi nevoie să mergeți la ecranul de blocare al telefonului. Funcția consumă puțină energie a bateriei, datorită ecranului AMOLED al dispozitivului. Dacă doriți utilitatea aceleiași caracteristici fără a fi nevoie să obțineți un dispozitiv Motorola, XDA Recognized Developer AChep are soluția pentru dvs. în AcDisplay, atâta timp cât rulați KitKat. Citiți mai departe pentru detalii.

Înainte de a începe să utilizați aplicația, trebuie să îi acordați acces la notificări din motive evidente, precum și să o setați ca administrator de dispozitiv pentru a-i permite blocarea ecranului. Aplicația vă oferă acces rapid la ambele setări în secțiunea de sus la prima lansare, așa că mergeți mai departe și atingeți ambele opțiuni una câte una și acordați-i permisiunile corespunzătoare.

Odată terminat, pur și simplu porniți comutatorul din partea de sus și sunteți gata. Orice notificări pe care le primiți de acum înainte în timp ce ecranul telefonului dvs. este oprit vor apărea automat într-o interfață în tonuri de gri minime. În cazul mai multor notificări, veți putea chiar să comutați între ele folosind pictogramele mici.

  Cum să utilizați camera cu clapetă Mutare în Android 7

Pentru a vizualiza sau activa o notificare, atingeți cercul de sub ceas și trageți-l în sus. De asemenea, îl puteți închide și debloca ecranul trăgând cercul în jos până la pictograma de deblocare care apare. Rețineți că acest lucru nu vă va permite să ocoliți nicio securitate a ecranului de blocare pe care ați setat-o. Dacă nu este deschisă sau respinsă manual, notificarea va dispărea automat după un timp stabilit, așa cum este indicat în jurul cercului.

Aplicația vă permite chiar să configurați anumite opțiuni, cum ar fi activarea funcției numai atunci când dispozitivul se încarcă, dacă să afișați notificări cu prioritate scăzută (cum ar fi cele de la Google Now), să alegeți timpul de somn și să ascundeți sau să afișați data.

Deși poate fi folosit și pe telefoanele cu ecrane LCD, AcDisplay poate fi cu adevărat uimitor pe dispozitivele cu ecrane AMOLED, ținând restul afișajului oprit și folosind doar puterea pentru informațiile care sunt afișate. Aplicația este în curs de dezvoltare activă, iar dezvoltatorul plănuiește să adauge mai multe funcții, cum ar fi un mod Pocket. Puteți urmări dezvoltarea AcDisplay la adresa sa fir XDA.

Instalați AcDisplay din Magazin Play