Flint aduce pe Chrome partajarea rapidă a rețelelor sociale și programarea postărilor

Dacă sunteți un agent de marketing în rețelele sociale, abilitatea de a vă transmite actualizările către publicul potrivit la momentul potrivit vă menține în fruntea jocului. Din fericire, servicii precum Google Alerts și HootSuit sunt extrem de utile atunci când vine vorba de monitorizarea progresului online al mărcii dvs. și a factorului său viral pe internet. S-ar putea să fi auzit și de Viralheat, un serviciu similar care ajută la gestionarea mai multor rețele sociale sub un singur acoperiș pentru a monitoriza și analiza conținutul creat de consumatori, feedback-ul și discuțiile despre produsul sau serviciul dvs., urmărind numărul de mențiuni pe care le primește online, într-un mod similar cu Twitter. În plus, permite publicarea și partajarea de link-uri, imagini și alt conținut pe mai multe profiluri de social media. Dacă doriți să vă publicați postările Viralheat în cel mai simplu mod, încercați Flint de Viralheat. Este o extensie oficială Chrome de la Viralheat, care vă face destul de ușor să vă publicați postările pe Facebook, Twitter, LinkedIn etc. într-un mod rapid.

Folosirea Flint este foarte simplă; după ce v-ați conectat la contul Viralheat, faceți clic pe pictograma Flint din bara de adrese URL a Chrome și va apărea o fereastră pop-up, permițându-vă să publicați instantaneu orice doriți în conturile de rețele sociale care sunt conectate la profilul dvs. Viralheat.

Pilonul evident al Flint este să permită utilizatorilor să-și compună cu ușurință mesajele Viralheat fără a naviga mai întâi la tabloul de bord bazat pe web și face o treabă impecabilă în îndeplinirea acestei sarcini. Din fereastra de scriere a mesajului, puteți selecta conturile în care doriți să publicați actualizarea curentă. Există suport pentru toate rețelele sociale majore, inclusiv Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn și Tumblr.

  Găsiți care diapozitiv din prezentarea dvs. PowerPoint are cea mai mare dimensiune

De asemenea, puteți obține o previzualizare a postării dvs. înainte de a o publica și puteți chiar să programați mesajul curent pentru a fi postat ulterior. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Programare și apoi specificați data și ora preferate. Disponibilitatea altor opțiuni poate depinde de planul dvs. Viralheat abonat în prezent. De exemplu, opțiunea de a selecta diferite șabloane de publicare este disponibilă numai pentru utilizatorii Viralheat de întreprindere. Link-uri sau fotografii suplimentare pot fi atașate postării dvs. folosind butoanele aferente acestora.

Flint este disponibil gratuit în magazinul web Chrome. Funcționează pe toate versiunile Chrome actuale; testarea noastră a fost efectuată pe Chrome 32 care rulează pe Windows 8.

Instalați Flint by Viralheat din Chrome Web Store