55 de cele mai bune aplicații Mac OS X din 2021

2013 a fost un an bun pentru sistemul de operare desktop Apple și pentru utilizatorii săi. Odată cu lansarea celei de-a 9-a iterații majore în octombrie, OS X a devenit gratuit pentru descărcare pentru toți. Deși 10.9 Mavericks nu a fost un upgrade care a schimbat jocul în ceea ce privește noile funcții, decizia gigantului din Cupertino de a-l face gratuit și-a propulsat cota de piață peste toate iterațiile mai vechi de OS X în doar o lună. Astfel de rate de creștere înseamnă vești bune pentru dezvoltatori și, la rândul lor, pentru utilizatorii finali. Cu cât o platformă crește mai repede cu fiecare actualizare, cu atât mai bogat devine depozitul său de software. Am încheiat anul trecut cu o mulțime impresionantă de aplicații utile din Mac App Store și depozite terțe și, așa cum este de obicei, am decis să întocmim o listă cu cele mai bune pentru cititorii noștri minunați.

Rețineți că această listă include aplicațiile care au fost acoperite aici pe AddicitveTips în 2013 și, având în vedere numărul de articole, nu au fost aranjate într-o anumită ordine. De asemenea, multe dintre aplicațiile incluse aici sunt disponibile pe mai multe platforme, așa că s-ar putea să întâlniți destul de multe capturi de ecran non-OS X.

1. Airmail (client de e-mail cu o interfață uimitoare care acceptă mai multe conturi Gmail, Yahoo, AOL și iCloud, sincronizează atașamentele cu contul tău Dropbox și are o funcție excelentă de filtrare a e-mailului)

2. Obțineți aplicații pentru Mac (vă permite să descărcați și să instalați cu ușurință aplicații populare OS X, cum face Ninite pentru Windows; util în special pentru Mac-uri noi sau instalări noi OS X)

3. Sincronizare BitTorrent (sincronizare nelimitată și sigură a fișierelor P2P în două sensuri de la cei din spatele BitTorrent)

4. FileDesk (Manager de fișiere cu navigare cu file și suport pentru marcaje; are atât versiuni gratuite, cât și versiuni plătite)

5. HyperSwitch (Aduce o experiență de comutare a aplicației, ca Windows, concentrată pe previzualizare la OS X)

6. Reditr (un client Reddit bogat în funcții, cu o interfață de utilizare minunată asemănătoare TweetDeck și sincronizare pe mai multe platforme între Mac, Windows și web)

7. Screenhero (Vă permite să partajați tot ce este pe ecran cu un alt Mac în timp real cu mai mulți utilizatori și să colaborați unul lângă altul prin mesagerie instantanee)

8. OnAir Player (Vă permite să transmiteți muzică de la distanță între web, Windows, Mac, Linux, Android, Amazon Kindle, Google TV și chiar OUYA)

  Cele mai bune 10 găzduire de server Terraria pentru toată lumea

9. X-Mirage (aplicație cu plată; oglindiți și înregistrați ecranul iPhone, iPod touch sau iPad pe Mac)

10. Autotracker (Înregistrează automat un istoric al tuturor acțiunilor care au loc pe Mac)

11. WidgetRunner (Vă permite să utilizați widget-urile OS X Dashboard pe desktop)

12. iBrowse (Vă permite să răsfoiți copiile de siguranță ale iPhone, iPad și iPod touch, să gestionați cu ușurință datele și media aplicațiilor de pe Mac)

13. SelfCloud (Vă permite să vă găzduiți propriul spațiu de stocare în cloud chiar pe dispozitivul dvs. Mac, Windows PC, Android sau iOS; fără încărcare pe serverele online implicate)

14. Taskboard (Adaugă o tavă multitasking pe marginea de jos a ecranului, care vă permite să comutați între și să omorâți aplicațiile exact ca tava clasică App Switcher găsită în iOS 6 și mai jos)

15. AppsBar (aplicație cu plată; o tavă multitasking populată de aplicații închise recent, care glisează în jos de deasupra barei de meniu)

16. Quicksand (Sincronizează automat fișierele deschise recent într-un folder de pe Mac, pe Google Drive sau Dropbox)

17. Plain Cloud (Vă permite să răsfoiți și să gestionați fișierele iCloud de pe Mac)

18. Tonido (Permite accesul la fișiere de la distanță, streaming media și sincronizarea stocării în cloud de 2 GB între platformele majore)

19. Genymotion (Un emulator Android rapid, fără probleme, bazat pe VirtualBox, complet cu acces ADB și suport pentru diverși senzori hardware)

20. F-Secure Key (Manager de parole securizate, popularul producător de software de securitate F-Secure; sincronizează seiful de parole între Mac, Windows, Android și iOS)

21. FastToggles (Adaugă comutări de sistem asemănătoare Centrului de control iOS 7 și alte comenzi rapide la OS X Dock)

22. MediaFire (client desktop oficial pentru faimosul serviciu de găzduire a fișierelor, cu 50 GB spațiu de stocare în cloud plus funcții de sincronizare și partajare asemănătoare Dropbox)

23. Taste rapide (Transformă iPad-ul într-o tastatură pentru comenzile rapide de la tastatură OS X; vine cu pachete de taste rapide predefinite pentru funcțiile frecvente OS X și Photoshop și vă permite să vă definiți propriile)

24. Screenbird (aplicație de înregistrare a ecranului bazată pe Java pentru Mac, Windows și Linux cu partajare online și o funcție de „realizare” din mers)

25. Polkast (stocare personală în cloud pentru accesarea de la distanță a fișierelor Mac și Windows de pe dispozitivele Kindle, iOS și Android)

26. PixelPumper (alternativă OS X Live Writer pentru postarea articolelor noi sau editarea celor existente pe site-ul dvs. bazat pe WordPress)

  Rezolvați problema Outlook deconectat de la server în doar 5 minute

27. jMovieManager (Un catalogator bazat pe Java extrem de bogat în funcții și surprinzător de bine conceput pentru colecția ta de filme)

28. Arranger (Vă permite să aranjați rapid aplicația deschisă și ferestrele Finder în mai multe moduri predefinite folosind tastele rapide sau elementul său din bara de meniu; puteți solicita aplicației să ignore anumite aplicații în timp ce aranjați ferestrele)

29. RSS Master (aplicație plătită; un cititor de flux RSS excelent care vine cu un browser încorporat cu o interfață cu file pentru a citi mai multe articole dintr-o singură mișcare; dacă căutați alternative, ar trebui să știți că popularele știri OS X cititorul „Reeder” a devenit complet gratuit anul trecut)

30. PDFNut (Un cititor PDF excelent, gratuit, cu o interfață cu file asemănătoare Google Chrome, marcaje și suport pentru adnotări)

31. CloudPull (Fă backup automat pentru datele din contul dvs. Google pe Mac; aceasta include mesaje Gmail, fișiere Google Drive, contacte și evenimente din calendar)

32. Fotor (Ca și variantele sale pentru Android, iOS și Windows, Fotor pentru Mac oferă o mulțime de filtre de filtre, efecte și scene, opțiuni convenționale de ajustare a imaginii și o funcție flexibilă de decupare)

33. Brow (Adaugă marcaje Chrome și Firefox la indexul de căutare Spotlight pentru a vă accelera experiența de navigare)

34. Filedrop (Permite partajarea fișierelor asemănătoare cu AirDrop între Windows și Mac)

35. Screenink (aplicație plătită; instrument de captură de ecran cu adnotări puternice, asemănătoare cu Photoshop, și selecție de fotografii cu mână liberă)

36. ClawMenu (aplicație cu plată; o alternativă ingenioasă, combinată la Finder și Launchpad)

37. Glui (aplicație cu plată; O alternativă Skitch care se sincronizează cu Dropbox; vă permite să faceți capturi de ecran, să le adnotați și să le încărcați în Dropbox pentru partajare rapidă)

38. Screenstagram (Screensaver realizat dintr-o grilă dinamică de fotografii Instagram)

39. Amintește-mi (Vă permite să adăugați rapid intrări noi în aplicația Mementouri din bara de meniu)

40. Blocare ecran USB (aplicație cu plată; transformă orice unitate USB într-o cheie pentru a bloca sau debloca ecranul Mac-ului dvs.)

41. Copiere (platforma de partajare a fișierelor, stocare în cloud și sincronizare a rețelei Barracuda cu peste 12 GB de spațiu liber și aplicații pentru Mac, Windows, Linux, Android, iOS și web)

42. Vecte (Oferă un comutator de aplicații mai rapid, mai puțin intruziv, care apare în partea stângă a ecranului în loc de centru)

43. Bubble Browser (un browser Evernote cu o interfață frumoasă, captivantă vizual, care împachetează tot ce trebuie să vedeți într-un singur ecran)

  8 moduri de a remedia eroarea de conexiune slabă în Clubhouse

44. Backup pe unitatea flash (aplicație plătită; creează automat copii de siguranță ale mai multor unități USB după intervale regulate)

45. BeamApp (Vă permite să transferați conținutul clipboardului și poziția de redare a muzicii între Mac și dispozitivul iOS prin internet)

46. ​​BirdFont (Vă permite să vă proiectați propriile fonturi sau să le importați și să le editați pe cele existente; vă permite să creați contururi vectoriale pentru fiecare caracter)

47. Incinerator (Ștergeți rapid fișierele prin glisare și plasare pentru a preveni recuperarea lor)

48. VineGifR (Vă permite să convertiți orice videoclip Vine într-o animație GIF pur și simplu introducând adresa URL)

49. Epic Browser (browser web bazat pe Chromium, cu accent pe menținerea sesiunilor de navigare pe web private, împiedicând site-urile să vă urmărească activitățile)

50. Kiwix (Cititor Wiki puternic, portabil offline, cu un server web încorporat; vă permite să descărcați integral Wikipedia, Wikileaks și multe altele pentru citire offline pe Mac, Windows, Linux sau Android și vă permite să partajați conținutul descărcat prin LAN sau prin web)

51. Cloudup (Vă permite să partajați fișiere ca „stream” online în timp ce le încărcați; permite încărcare de 1000 de fișiere de până la 200 MB fiecare gratuit)

52. Wedge (client App.net cu taste rapide personalizabile și notificări)

53. Adobe Presenter Video Express (Un instrument relativ simplu de la Adobe care vă permite să capturați screencast-uri, să le editați și să le combinați cu alte videoclipuri și să le încărcați pe YouTube sau Dropbox)

54. Nekoze (aplicație de sănătate și fitness care îți monitorizează postura prin camera web de pe Mac și te avertizează când începi să te apleci)

55. Cupcloud (Vă permite să sincronizați starea curentă a desktopului dvs. – complet cu foldere deschise, documente și file ale browserului – pe toate computerele dvs., astfel încât să puteți continua de unde ați rămas când treceți de la unul la altul)

Ne-a ratat vreunul dintre preferatele tale din ultimul an? Care dintre cele de mai sus a ajuns pe lista ta? Sună stins în comentariile de mai jos!

150 de cele mai bune programe Windows ale anului 2013

172 de cele mai bune aplicații Android din 2013

100 de cele mai bune aplicații pentru iPhone și iPad din 2013

Cele mai bune 40 de aplicații Windows Phone din 2013

Cele mai bune 100 de extensii Google Chrome din 2013

Cele mai bune 50 de suplimente pentru Firefox din 2013