03/02/2024

Cum să obțineți culoare de fundal dinamică asemănătoare iTunes în aplicația de muzică iOS 7

iTunes 11 are o funcție superbă fără titlu care schimbă automat textul și culoarea de fundal pentru a se potrivi cu culorile folosite în ilustrația unui album. În calitate de fan al funcției, mă așteptam cu tărie ca aceasta să se îndrepte către aplicația de muzică de stoc a iOS 7. Apple nu a reușit încă să facă asta, dar vibranta comunitate de jailbreak iOS a venit cu nu una, ci două soluții. În comunitatea de jailbreak iOS a lui Reddit, ideea de a schimba în mod dinamic accentele și culorile butoanelor în ecranul „Redare acum” din aplicația Muzică iOS 7 a fost sugerată acum câteva săptămâni. Doi dezvoltatori au început să lucreze în mod independent la el și apoi l-au lansat în aceeași zi în weekendul trecut. Discutăm ambele modificări – ColorFlow și Colorize – după salt!

ColorFlow

Pentru 2 USD, această modificare va analiza ilustrația albumului melodiei care se redă în prezent, va găsi culori proeminente și apoi le va folosi pentru a schimba culoarea de fundal, culoarea textului pentru numele melodiei, numele albumului și artistul, precum și glisorul de volum și alte pictograme. / etichete.

Am cumpărat personal acest tweak imediat ce am auzit de el. Funcționează exact așa cum este anunțat, dar doar pentru o perioadă. Cel puțin pe bietul meu „vechi” iPhone 4S pe iOS 7.0.4, se blochează aplicația Muzică după 4-5 melodii. Cu toate acestea, pe baza rapoartelor pe care le-am citit online, funcționează excelent pe dispozitive mai noi.

  Remediere Imposibil de instalat GarageBand pe iOS

Colorează

Pentru doar un dolar, Colorize va schimba în mod similar culoarea de fundal, unele, dar nu toate șirurile de text și glisorul de volum. În ciuda faptului că se bazează pe același algoritm, rezultatele sunt destul de diferite între Colorize și ColorFlow. Pe câteva dintre ele le puteți vedea mai jos:

Încă nu am reușit să-mi testez Colorize, deoarece ezit să plătesc pentru o modificare a aplicației Muzică după ce am văzut ColorFlow blocând-o din nou și din nou. Cu toate acestea, recenziile comunității sunt excelente.

BlurredMusicApp

Voi trimite un e-mail dezvoltatorului ColorFlow în speranța de a-l face să funcționeze corect pe iPhone 4S. Până atunci, voi rămâne la BlurredMusicApp. La prețul de 0 USD, va estompa pur și simplu fundalul aplicației Muzică pe baza graficelor albumului, indiferent de melodia pe care o redați.

Toate cele trei modificări menționate mai sus sunt disponibile din repo-ul BigBoss din Cydia. În mod evident, va trebui să-ți faci jailbreak dispozitivul pe iOS 7 pentru a le folosi. Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre modificări și cu care ați urmat, lăsând un comentariu mai jos.

x