Capturați, editați și adnotați capturi de ecran pe Android cu Ashampoo Snap

Oamenilor le place să facă capturi de ecran pe dispozitivele lor Android, fie pentru a-și arăta configurația ecranului de pornire pe DeviantART și MyColorScreen, pentru a căuta asistență tehnică în comunități precum XDA-Developers sau pentru a scrie recenzii de aplicații ca noi. Dar există momente când trebuie să faceți câteva modificări imaginii originale înainte de a o partaja online. Dacă nu doriți să utilizați instrumente complexe de editare în acest scop, atunci Ashampoo are instrumentul potrivit pentru dvs. în noua lor aplicație Ashampoo Snap pentru Android. Folosind această aplicație proiectată decent, puteți face cu ușurință capturi de ecran și le puteți adnota imediat în cel mai simplu mod. Puternicul editor de imagini încorporat vă permite să adăugați forme, emoticoane, clipart-uri, texte, săgeți etc. la imagine și să o partajați prin opțiunea nativă de partajare a Android.

Interfața de utilizare a lui Snap este destul de simplă, iar procesul de capturare și editare a capturilor de ecran din mers este la fel de simplu. Iată cum funcționează.

Pentru a începe, capturați captura de ecran așa cum o faceți în mod obișnuit (Power + Volume down face treaba pe majoritatea dispozitivelor). Imaginea este apoi exportată automat în spațiul de lucru de editare al Snap, unde gesturi simple precum ciupirea și tragerea vă permit să măriți sau să repoziționați imaginea după cum aveți nevoie.

De asemenea, puteți să importați imaginea direct din Galerie sau să o capturați folosind camera dispozitivului. În ecranul de previzualizare a imaginii, Snap vă permite să modificați imaginea într-o multitudine de moduri. Pentru a afișa opțiunile de editare disponibile, trebuie să atingeți mai întâi butonul săgeată din colțul din stânga jos.

Minibara laterală care apare conține diverse opțiuni de editare, cum ar fi adăugarea de forme precum cercuri, pătrate sau linii, instrumente de marcare și creion pentru evidențierea sau desenarea ceva, emoticoane și casete de text. O imagine poate fi, de asemenea, tăiată la o dimensiune personalizată, iar Snap vă permite să reveniți rapid la orice modificări prin intermediul butonului Anulați.

Puteți salva fișierul de ieșire fie în format JPEG, fie PNG. Parametrii de calitate ai ambelor formate acceptate pot fi controlați din ecranul de setări, care, de asemenea, vă permite să comutați pictograma persistentă Snap în bara de notificări, să trimiteți date de utilizare dezvoltatorilor pentru îmbunătățiri în actualizările viitoare și să importați automat toate capturile de ecran capturate în editarea Snap. interfata.

Versiunea gratuită a Snap include reclame, deși o actualizare Pro în aplicație nu numai că îl eliberează de reclame, dar adaugă și funcționalități suplimentare, cum ar fi scalarea imaginilor, capacitatea de a încărca imagini pe AshWeb și mai multe clipart și forme.

Instalați Ashampoo Snap din Play Store