Aplicația de control de la distanță pentru PC de la RealVNC „VNC Viewer” pentru Android Acum este gratuită

RealVNC a fost întotdeauna unul dintre instrumentele mele preferate VNC pentru a-mi accesa computerele de la distanță prin internet sau doar pentru a ajuta un prieten prin depanarea computerului de la distanță. Este un instrument grozav pentru oricine care caută o soluție ușoară pentru a accesa și controla computerele Mac, Windows sau Linux de pe oricare dintre platformele acceptate, fără a vă plăti banii câștigați cu greu pe echipamente sau software scumpe. Dar asta nu este tot; RealVNC are, de asemenea, o aplicație Android numită VNC Viewer pentru accesarea și controlul de la distanță a computerelor dvs. de pe Android. Compania și-a scăzut recent prețul pentru a elibera de la 10 USD, făcând RealVNC cu atât mai atrăgător față de concurenții săi. Clientul Android vă oferă acces complet de la distanță la un computer chiar de pe smartphone sau tabletă, totul dintr-o interfață intuitivă care funcționează!

Am scris o recenzie aprofundată a serviciului încă din 2012, unde am explicat toate caracteristicile sale geniale, cum funcționează și cum să-l configurezi pe computer. Pentru cei care au ratat-o, iată o scurtă recapitulare despre cum să-l configurezi pe un computer.

După instalarea RealVNC pe o mașină, trebuie să obțineți o cheie de licență gratuită de pe pagina produsului. După ce ați primit codul de licență, introduceți-l în câmpul corespunzător în timpul configurării și faceți clic pe Următorul.

RealVNC vă solicită, de asemenea, să specificați parola de autentificare, care este necesară pentru conectarea la aceasta prin alt computer sau dispozitiv. Odată ce ați finalizat cu succes procesul de configurare inițială, vi se prezintă panoul de control VNC Server, unde afișează detalii de conexiune, cum ar fi adresa IP de care va trebui să vă conectați la dispozitiv.

  Faceți fotografii cu expunere lungă și reglați nivelul de expunere [Android]

Acum lansați VNC Viewer pe dispozitivul dvs. Android și atingeți butonul + pentru a adăuga o nouă conexiune. Va trebui să introduceți aceeași adresă IP pe care ați notat-o ​​din panoul de control al serverului VNC, în plus față de orice nume personalizat pentru identificarea acesteia pe dispozitiv. Aceasta va adăuga dispozitivul la distanță pe ecranul principal, de unde puteți apăsa „Conectați”, specificați parola de autentificare și apăsați OK pentru a vă conecta la acesta.

Odată conectat, VNC Viewer vă oferă control complet asupra mașinii corespunzătoare, permițându-vă să deschideți fișiere și aplicații și să efectuați orice alte acțiuni pe computer direct de pe smartphone sau tabletă. De asemenea, afișează o suprapunere în partea de sus care vă permite să deschideți comenzile de la tastatură și mouse, să accesați secțiunea de ajutor sau să deconectați sesiunea curentă VNC.

VNC Viewer prezintă, de asemenea, ciupirea pentru a mări pentru a mări și micșora rapid ecranul. În plus, cei care au configurații pentru computer cu afișare dublă sau triplă ar fi încântați să afle că aplicația acceptă și mai multe ecrane. Puteți pur și simplu să glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a afișa afișajul dorit sau să micșorați pentru a obține o vedere panoramică a tuturor afișajelor conectate.

VNC Viewer este disponibil pe Google Play gratuit, iar din noutățile de până acum, modificarea prețului este permanentă. Totuși, nu va strica să-l apuci cât mai curând posibil.

Instalați VNC Viewer din Play Store