Eliminați orice elemente nedorite din interfața iOS 7 cu HideMe7

Cu siguranță veți găsi ajustări Cydia chiar și pentru cele mai minore părți ale iOS, mai ales dacă doriți să faceți modificări vizuale la un anumit element UI. Chiar dacă o modificare nu este prea specializată doar pentru un aspect al iOS, adesea ajunge să se concentreze pe o singură zonă a firmware-ului, cum ar fi ecranul de blocare sau pictogramele. CustomLS și Transparency sunt doar două exemple de astfel de modificări specifice Cydia, în ciuda faptului că ambele vin cu un număr bun de opțiuni de personalizare. HideMe7 este o modificare similară, dar cel mai mare avantaj al său constă în faptul că vă poate permite să faceți modificări în toate părțile importante ale iOS. Datorită acestui pachet, puteți ascunde elementele UI din ecranul de blocare, Springboard, foldere, Centrul de notificare și Centrul de control.

HideMe7 adaugă un meniu extins propriu în aplicația Setări stoc. Există secțiuni separate pentru diferite zone ale iOS 7, iar configurarea opțiunilor nu este deloc complicată. Utilizatorilor li se oferă o serie de comutatoare, iar starea acestor comutări determină vizibilitatea anumitor elemente ale interfeței de utilizare. Pe ecranul de blocare, este posibil să ascundeți dispozitivul de captare a camerei, CC, NC, întregul NC, data curentă și starea încărcării. Deoarece HideMe7 ascunde doar elemente, niciuna dintre modificările făcute de acesta nu face iPhone-ul tău să pară complet străin. Schimbările Springboard sunt puțin mai pronunțate, dar încă nu prea. Puteți dezactiva etichetele pictogramelor, insignele, fundalul folderului și punctele din pagină. O altă opțiune interesantă din această secțiune este capacitatea de a ascunde flash-ul capturii de ecran.

  Cel mai bun instrument pentru a vă proteja datele iOS

Secțiunea cea mai populată a meniului HideMe7 este cea care se ocupă de bara de stare. Practic, este posibil să ascundeți orice pictogramă care poate apărea în bara de stare. De asemenea, puteți comuta procentajul bateriei prin secțiunea barei de stare a lui HideMe7. Trimiterea mesajelor este o parte integrantă a vieții de zi cu zi a tuturor, încât HideMe7 vine cu o secțiune dedicată de Mesaje. Datorită opțiunilor prezente acolo, puteți face modificări la bulele SMS, marcajele de timp și alte aspecte vizuale ale aplicației Stock Messages în iOS 7.

Pentru cei dintre voi care urăsc să apese accidental butonul Magazin în timp ce ascultă muzică pe iPhone, HideMe7 oferă opțiunea de a ascunde și acest buton cu totul.

HideMe7 este o modificare utilă, dar există doar o schimbare minoră de care are nevoie disperată. Cele mai multe dintre modificările pe care le faci cu HideMe7 nu sunt implementate decât dacă resringi dispozitivul, dar modificarea nu revine automat și nici nu vine cu un buton de respring! Așadar, până când HideMe7 nu este actualizat, veți avea reactivarea manuală a dispozitivului prin alte mijloace (am folosit WinterBoard în acest scop). În general, totuși, modificarea merită complet. Îl poți face al tău uitându-te în repo BigBoss și scotând 0,99 USD.