Editați numere și funcții la mijlocul calculului și adăugați constante [Android]

Calculatoarele de pe smartphone-urile noastre sunt o dezamăgire în orice, cu excepția zonei de design. Știu că își duc treaba, dar majoritatea funcționează, în esență, ca orice calculator vechi de buzunar. Dacă ați făcut o greșeală, ați atins un număr greșit, doriți să vă amintiți ultimul calcul sau ați introdus un număr incorect în grabă, va trebui să începeți totul din nou. Dacă îmi amintesc calculatorul meu științific, care mi-a permis să salvez până la opt rezultate în memoria sa, îmi dau seama cât de simple și inadecvate sunt aceste aplicații stoc. Calc+ Powerful calculator este o aplicație de calculator care umple acest gol flagrant lăsat de majoritatea aplicațiilor; puteți edita oricând un număr și o funcție matematică. Calculele lungi sunt ușor de urmărit, puteți edita orice număr, îl puteți șterge din ecuație și chiar puteți seta constante care pot fi folosite oricând.

Aplicația are un design foarte îngrijit și un flux foarte intuitiv. Comutarea între tastatura normală și funcțiile algoritmice și de declanșare necesită doar o glisare la stânga pe tastatură. Calculele dvs. anterioare nu sunt șterse când treceți la el, astfel încât să puteți continua să le utilizați în calculul următor.

Pentru a edita un număr sau o operație pe care ați introdus-o, atingeți-l pe ecran și este evidențiat. Numărul sau operația evidențiate este cea pe care o puteți edita. Există două opțiuni de editare; pensula va șterge întreaga ecuație, iar fila mică cu crucea în ea va șterge o cifră din numărul evidențiat.

  Remediați WhatsApp ultima dată care nu se afișează pe Android

Pentru a configura o constantă, trebuie să comutați la funcția de declanșare și să atingeți unul dintre butoanele plus. Introduceți un nume și o valoare pentru constantă și atingeți Ok. Constanta va apărea apoi în locul butonului plus pe care l-ați atins sub numele pe care i-ați atribuit-o.

Nu în ultimul rând sunt setările lui Calc+. Glisați spre dreapta din margine pentru a afișa panoul de navigare și atingeți Setări. Puteți activa sau dezactiva istoricul de calcul, activa feedback-ul haptic, separatorii de virgulă pentru a indica valorile miilor, selectați unitățile trig și setați la ce poziția zecimală este rotunjit un număr.

Există, de asemenea, temele uimitoare pe care Calc+ le acceptă și pe care ar trebui să le verificați. Deschideți panoul de navigare și atingeți Personalizare. Selectați temele și personalizați fontul, dimensiunea textului numărului stilului fontului și dimensiunea textului butonului din fila de afișare. Nu toate temele și fonturile sunt gratuite. Există un font Harry Potter cu adevărat grozav care arată teribil de tentant.

Singura caracteristică care lipsește în Calc+ este o modalitate de a stoca un răspuns și de a-l recupera mai târziu. În afară de asta, Calc+ este modul în care îmi imaginez că ar trebui să funcționeze calculatoarele de pe smartphone-uri.

Instalați un calculator puternic Calc+ din Magazinul Google Play