Cum să vezi o istorie de prietenie pe Facebook

Recomandări cheie

 • Vizualizarea istoricului de prietenie pe Facebook vă permite să vedeți interesele comune și interacțiunile cu prietenii printr-un buton sau URL.
 • Metoda URL vă permite să vizualizați postări, evenimente, fotografii și videoclipuri etichetate între dvs. și prietenul dvs.
 • Instrumentul funcționează numai cu prietenii actuali de pe Facebook din cauza problemelor legate de confidențialitate și există riscuri generale legate de confidențialitate asociate cu utilizarea Facebook.

Știai că un singur buton sau adresă URL îți permite să-ți vezi întregul istoric Facebook cu oricine ești prieten? Poți vedea interacțiunile tale de când ai devenit prima dată prieteni, interesele tale comune și multe altele.

Iată tot ce trebuie să știi despre accesarea istoricului de prietenie pe Facebook.

Cum să-ți vezi istoricul prieteniei pe Facebook

Vizualizarea istoricului prieteniei pe Facebook, veți vedea o listă cu lucruri pe care le aveți în comun și fotografii sau postări în care sunteți etichetați amândoi. Există două moduri de a vizualiza istoricul prieteniei pe Facebook: printr-un buton de pe pagina prietenului sau o adresă URL personalizată.

Utilizarea butonului Istoricul prieteniei de pe un profil este cea mai ușoară opțiune. Iată cum să-l folosești:

 • Navigați la pagina prietenului dvs. de pe Facebook (fie în aplicație, fie pe web).
 • Faceți clic pe pictograma cu trei puncte de lângă butonul de mesaj.
 • Faceți clic pe Vedeți prietenia.
 • Utilizarea URL-ului este puțin mai complicată, dar totuși utilă. Urmați acești pași:

    De ce evenimentul meu de pe Facebook arată momentul greșit?
 • Navigați la profilul dvs. și notați numele dvs. de utilizator. Îl puteți găsi în URL. De obicei, este numele și prenumele dvs. urmate de un număr cu puncte între ele în loc de spații.
 • Repetați procesul pentru prietenul dvs.
 • În bara de adrese a browserului, tastați www.facebook.com/friendship/[username-1]/[username-2]/, înlocuind numele de utilizator după caz.
 • Apasa Enter.
 • Acum ar trebui să te uiți la o pagină care arată toate postările, evenimentele, fotografiile și videoclipurile în care sunt etichetate cele două persoane. În partea de sus se va spune: Tu și [Your Friend].

  Amintiți-vă că puteți utiliza acest instrument numai cu prietenii actuali de pe Facebook, nu cu profilurile cu care erați prieteni sau cu profilurile cu care nu v-ați împrietenit niciodată. Odată ce deveniți prieteni pe Facebook, adresa URL va funcționa atâta timp cât rămâneți prieteni pe site.

  Poți vedea prietenia dintre oricare doi oameni pe Facebook?

  Înainte era posibil să se vadă istoricul de prietenie între oricare două persoane, dar Facebook a eliminat această funcție din cauza problemelor de confidențialitate. Și vă recomandăm să modificați anumite setări pentru a vă face Facebook-ul mai sigur.

  Astăzi, URL-ul încă există (într-adevăr, este folosit în acest proces), dar ești limitat să vezi istoricul dintre tine și prietenii tăi de pe Facebook. Și adăugarea butonului Vedeți prietenia face și mai ușor.

  De asemenea, puteți vedea istoricul de prietenie dintre contul dvs. și conturile memorate pe Facebook.

  Există un risc de confidențialitate în a vă vizualiza prieteniile pe Facebook?

  Facebook nu este străin de riscurile de confidențialitate. Aproape toți utilizatorii acceptă acum că Facebook își recoltează datele. Cu toate acestea, nu pare să atenueze apetitul oamenilor de a se conecta. Deci, riscul acestui instrument este același cu utilizarea Facebook în general.

    Ce înseamnă „Alți privitori” pentru poveștile de pe Facebook?

  Unele alte riscuri comune de confidențialitate Facebook includ aplicații nesigure de la terți, setări de confidențialitate configurate incorect, escrocherii Facebook Marketplace, prădători și chiar dependența de rețelele sociale în sine. Numai tu poți decide unde se clasează acest instrument de istorie a prieteniei Facebook în lista amenințărilor. Dacă nu doriți ca cineva să folosească acest instrument pe profilul dvs. de Facebook, ar trebui să-i anulați prietenia.

  Instrumentul de istorie a prieteniei este excelent pentru a vă aminti trecutul cu cineva. Puteți folosi acest lucru chiar și pentru a vă aminti date importante, evenimente și aniversarile prietenilor dvs. de pe Facebook. Dar dacă nu vrei ca instrumentul să fie folosit pe profilul tău, cel mai bine este să nu mai fii prieteni pe Facebook cu persoana în cauză.