Cele mai bune tastaturi pentru jocuri din 2024

Tastaturile pentru jocuri cu o singură mână sunt o alegere excelentă pentru jucătorii de pe computer și console care doresc să-și personalizeze configurația de joc pentru a permite un joc mai fluid și mai receptiv. Nu numai că tastaturile pentru jocuri ocupă mult mai puțin spațiu decât tastaturile convenționale, dar multe dintre ele oferă un nivel mai mare de personalizare cu funcții personalizate de mapare a tastelor și de configurare macro.

Razer

Echipat cu 32 de comutatoare optice Razer Analog complet programabile, Tastatura Razer Tartarus Pro Gaming este însoțitorul de jocuri ideal pentru configurarea acțiunilor rapide și macrocomenzilor care economisesc timp pentru a vă face jocul mai fluid și mai receptiv.

Dispune de un touchpad cu opt direcții pentru o mișcare de precizie și un suport pentru încheietura mâinii integrat pentru sesiuni confortabile de joc lung. Există un buton de comutare rapidă pe lateral care vă permite să comutați între până la opt profiluri de utilizator din mers, iar tastele cu funcție dublă vă permit să legați două comenzi la fiecare apăsare de tastă.

În plus, așa cum te-ai aștepta, vine cu o suită de opțiuni de personalizare Razer Chroma, o paletă de 16,8 milioane de culori și sincronizare luminoasă, care este compatibilă cu titlurile populare și Philips Hue, făcându-l însoțitorul perfect pentru un joc captivant.

Razer Tartarus Pro

Cel mai bun în general

Personalizați-vă experiența de joc cu tastatura Razer Tartarus Pro Gaming. Cu 32 de taste complet programabile, stocare nelimitată de profil și iluminare Razer Chroma RGB, vă puteți juca cu ușurință.

Pro

 • 32 de taste complet programabile
 • Până la opt profiluri cu comutare rapidă
 • Iluminare Razer Chroma RGB
 • Macro-uri complet programabile

Reddragon

O tastatură excelentă pentru jocuri la preț mic, Redragon K585 DITI Tastatura pentru jocuri RGB cu o mână este pentru jucătorii care doresc să introducă mai multă precizie în jocul lor fără a pierde banii.

Dispunând de 42 de taste mecanice preschimbabile cu șapte taste macro dedicate, există o mulțime de imobile cu care să te joci aici, cu posibilitatea de a atribui până la 28 de setări macro în total. Cele cinci opțiuni diferite de iluminare de fundal RGB sunt o atingere plăcută, deși acestea sunt oarecum limitate în comparație cu alte tastaturi pentru jocuri.

În altă parte, veți găsi un port de trecere USB pentru a permite o conexiune ușoară pentru celelalte periferice și un suport pentru încheietura mâinii magnetic detașabil pentru un plus de confort. În ceea ce privește prețul, există foarte puține lucruri de discutat aici și totul se simte frumos de utilizat, cu o construcție solidă în spate.

  Cum să obțineți un certificat SSL GRATUIT pentru site (HTTPS)?

Redragon K585 DITI Tastatură mecanică pentru jocuri RGB cu o singură mână

Cea mai bună tastatură pentru buget

Dacă sunteți în căutarea unui control personalizabil la un buget redus, tastatura cu o singură mână Redragon K585 vă acoperă. Cu 7 taste macro programabile și iluminare RGB rece, este ideal pentru a oferi o experiență de joc personalizată care nu va sparge banca.

Pro

 • Accesibil
 • Șapte taste macro
 • Port de trecere USB
 • Cinci presetări de iluminare RGB

Contra

 • Nu la fel de aprofundat sau bogat în funcții ca tastaturile mai scumpe

Koolerton

Tastatura mecanică pentru jocuri cu o singură mână Koolertron are 45 de taste complet programabile cu 24 de butoane macro. Această tastatură macro mini USB este concepută pentru a face viața mai ușoară, fie că este vorba pentru jocuri sau pentru gestionarea volumului de lucru.

Pentru designeri și creatori, există o configurație cu patru straturi și un spațiu de stocare MCU încorporat, astfel încât să puteți comuta cu ușurință setările personalizate pentru a se potrivi cu mai multe scenarii. Există o funcție rotativă care vă permite să parcurgeți paginile web, să reglați modurile de iluminare, volumul sau să omiteți cu ușurință piese și iluminare cu LED albastru pentru un aspect cool.

Această mini-tastatură poate fi folosită împreună cu o tastatură de dimensiune completă și permite un număr aproape nesfârșit de personalizare. Însoțitorul ideal de birou pentru muncă și joacă.

Tastatură Koolertron cu o singură mână

Cea mai bună tastatură cu o singură mână

Excelentă pentru jocuri sau pentru creșterea productivității, tastatura cu o mână Kooletron are o mulțime de opțiuni de personalizare, inclusiv 24 de taste macro și o configurație cu patru straturi, făcând comutarea între setările tale personalizate o simplă ușoară.

Pro

 • 45 de taste complet programabile
 • 24 de taste macro
 • Funcția butonului rotativ
 • Configurație cu patru straturi

Contra

 • Software-ul tastaturii se simte ușor învechit

HORI

Dacă vă treziți să renașteți pe câmpul de luptă mai mult decât ați dori, poate că este timpul să luați în considerare o abordare mai tactică, cum ar fi alegerea tastaturii mecanice HORI Tactical Assault Commander (TAC). Conceput pentru PS5 și PS4, acest ajutor la îndemână își propune să ofere un control în stilul mouse-ului și al tastaturii pentru jocurile tale pe consolă.

  Aplicațiile chiar înregistrează ecranul iPhone-ului tău?

Această tastatură mecanică are un stick analogic direcțional cu opt căi și un suport pentru mâini reglabil pentru a permite un control fluid, anti-alunecare și are spațiu pentru stocarea a până la șase profiluri de utilizator pe consolă, cu personalizări suplimentare disponibile prin aplicația însoțitoare.

Îi lipsește touchpad-ul de la controlerul DualSense, iar prețul poate fi puțin cam abrupt, dar pentru jucătorii de pe consolă, această tastatură în stil PC este perfectă pentru alergare și tuns și pentru a urca acele clasamente.

Tastatură mecanică HORI Tactical Assault Commander (TAC).

Cea mai bună tastatură pentru FPS

103 USD 130 USD Economisiți 27 USD

Ține-ți capul în joc și mișcă-te pe câmpul de luptă ca un jucător de pe computer cu tastatura mecanică HORI Tactical Assault Commander. Aduceți un joc de precizie cu tastatura și mouse-ul pe PS5.

Pro

 • Control în stil PC pentru utilizatorii PS5 și PS4
 • Stocați până la șase profiluri personalizate
 • Funcții programabile ale tastelor
 • Licențiat oficial de Sony

Contra

 • Fără funcție de touchpad în stil DualSense

Keychron

Pentru jucătorii MMO, Keychron Q0 Plus Keychron Q0 Plus Wired Full Aluminium Number Pad este o piesă ideală de kit pentru configurarea acelor comenzi rapide vitale pentru a vă bucura de o experiență de joc fluidă și care economisește muncă.

Dispunând de suport complet QMK/VIA, Keychron Q0 oferă nenumărate posibilități de personalizare. Tragerea și plasarea tastelor preferate sau a comenzilor macro este ușor de utilizat cu software-ul VIA și puteți chiar să programați comenzi la butonul rotativ din partea de sus a tastaturii.

Cu taste PBT duble care oferă o senzație tactilă plăcută și iluminare RGB rece orientată spre sud pentru a completa pachetul, această tastatură interschimbabilă la cald este modalitatea perfectă de a vă personaliza jocul.

Keychron Q0 Plus Tampă numerică personalizată complet din aluminiu cu fir

Cea mai bună tastatură de jocuri pentru MMO-uri

Creați-vă propria tastatură complet personalizată cu tastatura numerică personalizată complet din aluminiu cu fir Keychron Q0 Plus. Cu suport complet VIA, puteți personaliza tastele și macrocomenzile cu ușurință pentru un control personalizat al întregului joc.

Pro

 • Opțiuni de personalizare nesfârșite
 • Funcție de rotație personalizabilă
 • Interschimbabil la cald
 • Coloană macro dedicată

Contra

 • Scump
 • Designul este puțin simplu

FAQ

Î: Ce este o tastatură pentru jocuri?

O tastatură pentru jocuri este o tastatură auxiliară mică, concepută pentru o experiență de joc mai fluidă. În mod obișnuit, ele includ taste și funcții macro reapabile și permit stocarea pentru mai multe profiluri personalizate de jucători, astfel încât să vă puteți personaliza jocul pentru a se potrivi diferitelor titluri.

  Remediați un cablu Ethernet nu este conectat corect

Î: Este o tastatură pentru jocuri mai bună decât o tastatură și un mouse?

Unii jucători preferă o configurație mai tradițională pentru tastatură și mouse, mai ales când vine vorba de jocuri cu ritm rapid, cum ar fi titlurile FPS.

Cu toate acestea, o tastatură pentru jocuri poate salva unele proprietăți imobiliare valoroase pe birou și vă poate oferi opțiuni suplimentare pentru a vă personaliza profilurile de jucător pentru diferite jocuri. În plus, construcția lor tinde să fie puțin mai robustă decât cu o tastatură de dimensiune completă, ceea ce le poate face mai potrivite pentru împușcăturile de echipă sau meciurile PvP.

Î: Este o tastatură pentru jocuri mai bună decât un controler?

Acest lucru se va reduce întotdeauna la preferințele personale și la ce tip de jocuri vă place să jucați. Dar, fără îndoială, tastaturile pentru jocuri oferă mai mult în ceea ce privește precizia și personalizarea decât va face un controler. Acest lucru îi aduce un avantaj distinct atunci când vine vorba de titluri mai complexe, cum ar fi MMO-urile, când sunt necesare mai multe funcții și comenzi de buton.

Chiar dacă alegeți un controler de joc personalizabil, veți găsi de obicei că acestea sunt considerabil mai scumpe decât majoritatea tastaturilor de jocuri și, de asemenea, cu funcționalități comparativ mai puține.

Î: Jucătorii profesioniști folosesc tastaturi pentru jocuri?

Majoritatea jucătorilor profesioniști preferă jocul tradițional de la tastatură și mouse, deoarece acesta permite cei mai rapidi timpi de reacție pentru un joc competitiv intens și rapid.

Î: Tastaturile de jocuri sunt utile pentru MMO-uri?

Tastaturile pentru jocuri reprezintă o alegere excelentă pentru MMO-uri și FPS-uri, deoarece oferă un mijloc de a efectua mai multe acțiuni simultan. Acestea prezintă de obicei o suită de opțiuni de personalizare, de la macrocomenzi programabile la profiluri personalizate de jucător, astfel încât să vă puteți personaliza experiența la diferite titluri. Pentru MMO-uri, în special, o tastatură pentru jocuri poate fi un avantaj real, datorită profilului lor mai mic (comparativ cu o tastatură de dimensiune completă) și profunzimii de control și personalizare pe care o oferă.