Birou în picioare Fezibo Basic: O experiență plăcută

Recomandări cheie

  • Biroul în picioare Fezibo Basic este o opțiune fantastică pentru îmbunătățirea posturii, ameliorarea durerilor de spate și creșterea productivității.
  • Biroul este spațios, robust și stabil și poate ține mai multe monitoare, computere și chiar animale de companie fără să cadă nimic.
  • Biroul este ușor de asamblat, oferă diverse funcții reglabile, cum ar fi mementouri sedentare și presetări de memorie și vine la un preț bun.

Biroul Fezibo Basic Standing este o opțiune fantastică pentru oricine dorește să-și îmbunătățească postura și durerile de spate și chiar să-și sporească productivitatea. Biroul este suficient de robust pentru a transporta mai multe monitoare, computere și chiar și un animal de companie sau două. De asemenea, este suficient de stabil încât nu va trebui să vă faceți griji că lucrurile vă vor cădea atunci când îl ridicați sau coborâți.

Fezibo Basic Birou pe picioare

Biroul în picioare Fezibo Basic este tot ce aveți nevoie: spațios, robust, silentios, rapid și de încredere.

Marca Fezibo

Mecanism de ridicare electric

Sarcina maxima 265 LBS

Culori Rustic Maro, Rustic deschis, Negru, Alb, Cer, Nuc deschis, Nuc negru, Stejar

Dimensiune desktop de la 40×24″ la 63×24″

Materiale Lemn masiv sau PAL și cadru metalic

Înălțime reglabilă de la 23,2″ la 48,6″

Pro

  • Bine construit si spatios
  • Preț bun
  • Alerte pentru a vă anunța când să vă ridicați
  • Ușor de asamblat

Contra

  • Funcția anti-coliziune nu pare să funcționeze

Modelul pe care l-am testat este disponibil momentan pentru 430 USD, dar are o reducere de 90 USD. Am o placă standard de 60″ x 24″ pe un cadru S4. Puteți face combo-ul dvs. un pic mai scump alegând o placă din lemn masiv – sau să mergeți mai ieftin alegând o placă îmbinată.

Configurarea biroului în picioare Fezibo Basic

Credit: Gabriela Vatu/MakeUseOf

Biroul Fezibo Basic Standing este ușor de asamblat. Biroul a venit în două pachete – unul pentru panoul de birou și unul pentru cadru. Ambele sunt destul de grele, așa că asigurați-vă că aveți ajutor pentru a le transporta fără a le deteriora. Există, de asemenea, o broșură de instrucțiuni care este ușor de citit și de înțeles. Voi fi sincer aici și voi spune că nu am pus personal biroul doar pentru că soțul meu s-a oferit să o facă. I-a luat aproximativ 40 de minute să facă totul pe cont propriu, deoarece a refuzat ofertele mele de ajutor în numele științei. Pentru o dezvăluire completă, am adunat mobilier Ikea pentru distracție în această casă și el vine mereu cu diverse proiecte de construcție pentru casă și curte. Deci, având în vedere acest lucru, s-ar putea să vă dureze puțin mai mult pentru a finaliza ansamblul.

  Platforme de găzduire PHP de înaltă performanță pentru aplicații mici până la mari

Gabriela Vatu / MakeUseOf

El a mers înainte și a întins toate părțile de pe podea – poate doriți să întindeți un tip de pătură sau carton, astfel încât să nu vă zgâriați podeaua sau desktopul în sine (veți avea destul timp să zgâriați asta în timp ce utilizați aceasta). Fezibo are totul etichetat pentru o recunoaștere ușoară, astfel încât să vă dați seama ce merge unde ar trebui să mergeți fără probleme. Un lucru pe care trebuie să-l remarc este că poți scăpa folosind instrumentele furnizate de companie, fără a avea nevoie măcar de o șurubelniță suplimentară. Nici nu veți avea nevoie de niciun tip de scule electrice, ci doar unsoare pentru cot.

Vă sugerez să obțineți ajutor când este timpul să răsturnați biroul, pentru că este destul de greu și nu doriți să încurcați picioarele.

Testarea biroului în picioare Fezibo Basic

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Odată în picioare, am început să testez limita de greutate. Deși nu am stivuit exact toate cele 225 de livre pe care pretinde că pot fi ridicate cu ușurință, am câteva monitoare, un laptop și alte accesorii pe el. L-am adăugat și pe fiul meu și pisica noastră pentru distracție. Biroul nu a avut probleme să le ridice pe toate. Chiar și eu am mers cu liftul în timp ce mă simțeam destul de prost, dar totul este în numele științei, nu?

S4 este cadrul de top oferit de Fezibo, cu o viteză de ridicare de 1 inch pe secundă. Întregul mecanism este destul de silentios, iar biroul își menține stabilitatea pe măsură ce urcă și coboară, ceea ce este ceva cu care am mai avut probleme înainte când am încercat birouri similare în magazine. Mecanismul oferă patru presetări de memorie care sunt foarte ușor de configurat, precum și blocare pentru copii, memento sedentar și anti-coliziune. Să le trecem peste toate.

  Adobe InCopy: cost, caracteristici și descărcare

În primul rând, înainte de a începe să utilizați corect biroul, ar trebui să resetați sistemul de ridicare apăsând săgețile sus și jos timp de câteva secunde. Veți folosi aceleași butoane pentru a ridica și a coborî biroul. Înălțimea minimă este de 23,2 inci, în timp ce cea maximă este de 48,6 inci. Odată ce îți dai seama ce înălțime este potrivită atunci când stai pe scaun, trebuie doar să ții și să ții butoanele S și 1 pentru a memora poziția. Apoi, ridicați-vă și ridicați biroul înainte de a repeta procesul, dar alegând un alt buton numerotat. Înălțimea pe care o alegeți va apărea pe micul afișaj de pe mecanism. Dacă preferați să treceți la centimetri în loc de inci, acest sistem de birou știe și cum să facă asta.

O caracteristică pe care am găsit-o deosebit de utilă a fost mementoul sedentar. Pentru a activa această funcție, trebuie doar să apăsați și să țineți apăsat butonul A timp de câteva secunde până când ecranul se afișează ON. Odată ce faceți acest lucru, un cronometru va apărea pe ecran și îl puteți regla în trepte de 5 minute de la 20 de minute la 120 de minute. Odată ce temporizatorul este pornit, mecanismul va începe să emite un bip timp de cinci secunde. Începe să sune din nou dacă nu ridicați biroul în cinci minute. Funcția se dezactivează automat dacă o ignori. Totuși, întregul scop al acestui birou este să te facă să te dai jos de pe scaun mai des, așa că ridică-te. Dacă ridicați biroul înainte ca cronometrul să expire, numărătoarea inversă începe din nou.

Modul în care funcționează sistemul este destul de intuitiv, dar trebuie să spun că poate deveni destul de enervant dacă trebuie să reactivați funcția de fiecare dată când vă așezați. Te obișnuiești însă după un timp.

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Funcția de blocare pentru copii este de asemenea utilă, mai ales dacă aveți micuți cărora le place să apese butoanele. Dacă țineți apăsat butonul S timp de cinci secunde, tastatura va dezactiva complet. Faceți același lucru pentru a reactiva mecanismul.

Singura mea problemă cu acest birou este faptul că are o caracteristică care nu pare să funcționeze. Funcția anti-coliziune și anti-ciupire este destul de importantă, mai ales dacă ții un dulap de fișiere sub birou. Manualul de instrucțiuni susține că există trei niveluri de sensibilitate, pe care le puteți activa apăsând simultan săgeata în sus și 1 buton. Chiar dacă am încercat toate nivelurile pe care le au disponibile, nu am reușit să se oprească din ridicare sau coborâre în niciun fel. Am încercat câteva cărți așezate pe dulapul meu, iar biroul le-a împins direct prin ele în timp ce am apăsat în panică butonul pentru a opri biroul. Apoi m-am gândit că poate cărțile sunt prea moi, deși nivelul de sensibilitate era setat la max.

  Cum să vă protejați conturile online de atacurile de umplutură de acreditări

Apoi, mi-am ridicat scaunul de birou, astfel încât cotierele sale să fie mai sus decât de obicei și am apăsat pe primul buton presetat pentru a coborî biroul. Din fericire, am un suport robust cu dublu braț pentru monitoarele mele direct pe birou, pentru că altfel, monitoarele ar fi zburat când s-ar fi prins de cotiere și s-ar fi înclinat înapoi. De asemenea, am încercat să lovesc biroul pe măsură ce acesta a urcat și tot nu am reacţionat. M-am gândit că poate modelul pur și simplu nu vine cu sensibilitate anti-coliziune, deoarece site-ul nu îl menționează. Pe de altă parte, manualul de instrucțiuni precizează clar acest lucru, iar unitatea de ridicare permite reglarea nivelurilor de sensibilitate. În acest moment, pot doar să presupun că am un model defect sau că funcția pur și simplu nu funcționează.

Ar trebui să obțineți biroul în picioare Fezibo Basic?

Pe lângă problema mea cu funcția anti-coliziune, mi-a plăcut să folosesc acest birou. Este stabil; nu se clătina când îl ridic, monitoarele sunt destul de stabile și este silentios și rapid. Nici pretul nu este rau. Dacă obțineți placa îmbinată cu cea mai mică dimensiune de desktop și rama S2, puteți plăti până la 140 USD (reducere de la 260 USD). Cel mai mic model de cadru S4 poate fi achiziționat cu 320 USD (în scădere de la 430 USD). Acestea nu sunt prețuri rele pentru birourile în picioare care pot ridica atât de multă greutate, atât de repede și cu atât de puțin zgomot.

Având în vedere experiența mea cu acest birou Fezibo, îl recomand din toată inima oricui își dorește o mică schimbare în rutina zilnică și o postură mai bună.

Fezibo Basic Birou pe picioare

430 USD 520 USD Economisiți 90 USD

Biroul în picioare Fezibo Basic este tot ce aveți nevoie: spațios, robust, silentios, rapid și de încredere.