Care este diferența și ar trebui să faceți upgrade?

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Microsoft lansează Copilot Pro, o actualizare bazată pe abonament pentru Microsoft Copilot, care oferă o integrare mai profundă cu Microsoft 365 și acces la modele GPT mai avansate.
  • Copilot Pro costă 20 USD pe lună per utilizator, similar altor modele AI precum ChatGPT Plus și Claude Pro.
  • În timp ce Copilot Pro oferă mai multe funcții și actualizări mai rapide, versiunea gratuită a Copilot rămâne un instrument valoros pentru cei care doresc acces GPT-4 fără să plătească.

Microsoft Copilot a fost refugiul pentru cei care doresc să folosească ChatGPT Plus de la OpenAI fără să dea bani în fiecare lună.

Și veți fi foarte încântați să auziți că acest lucru nu se va schimba în curând, dar Microsoft lansează Copilot Pro, un nou model de abonament pentru partenerul său gratuit AI, care oferă noi capabilități, suport personalizat GPT și o integrare mai profundă în Microsoft. 365 apartament.

Ce este Copilot Pro?

Copilot Pro este o nouă actualizare bazată pe abonament pentru Microsoft Copilot, instrumentul AI care vă permite să utilizați gratuit modelul premium GPT-4 al OpenAI (și acum GPT-4 Turbo, cel mai recent model).

Microsoft Copilot Pro nu este atât de mult despre creșterea performanței instrumentului, ci aduce o integrare mult mai profundă cu gama extinsă de produse Microsoft, inclusiv:

  • Copilot Pro aduce Copliot în Microsoft 365, cu integrări în Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote pe PC, Mac și iPad.
  • Trecerea la Pro va oferi utilizatorilor prioritate la cele mai recente modele GPT. De exemplu, abonații Copilot Pro pot folosi acum GPT-4 Turbo, cea mai recentă actualizare la modelul AI al OpenAI.
  • Utilizatorii Copilot Pro vor avea acces la mai multe credite Image Creator din Designer, crescând la 100 de credite pe zi.
  • Upgrade-ul Copilot Pro permite, de asemenea, utilizatorilor să creeze GPT-uri Copilot personalizate, care sunt modele Copilot personalizate concepute pentru utilizări specifice (de fapt, GPT-uri personalizate ale OpenAI, dar acum în Copilot).
  Cea mai bună memorie RAM pentru laptop din 2024

Una peste alta, Microsoft dorește ca Copilot Pro să fie „o singură experiență AI care rulează pe dispozitivele tale”, oferind un instrument AI unificat care este familiarizat cu fiecare fragment de software pe care îl folosești.

Cât costă Copilot Pro?

Microsoft Copilot Pro va costa 20 USD pe lună per utilizator și va fi lansat oficial pe 14 ianuarie 2024.

Douăzeci de dolari pe lună par să fi devenit structura de prețuri de bază pentru toate modelele AI; ChatGPT Plus și Claude Pro costă, de asemenea, 20 USD pe lună.

Având în vedere integrarea mai profundă a Copilot Pro în ecosistemul Microsoft, abonamentul de 20 USD ar putea face din Pro un instrument valoros în comparație cu alte instrumente care sunt utile în ceea ce privește inteligența artificială, dar lipsesc integrări specifice cu software-ul utilizat în mod regulat, în special în afaceri și productivitate.

Ar trebui să faceți upgrade la Copilot Pro?

Utilizatorii Microsoft Copilot vor reține că Copilot Pro integrează acum multe dintre funcțiile care anterior erau exclusive pentru ChatGPT Plus, dar acestea încă au un cost. Deoarece dezvoltarea inteligenței artificiale costă bani și energie (o cantitate destul de mare din ambele!), întotdeauna urma să vină un moment în care versiunea gratuită a Copilot va începe să piardă funcții.

Cu toate acestea, având în vedere numărul mare de funcții gratuite pe care le are Copilot, nu mă aștept ca mulți oameni să fie dezamăgiți. Integrarea mai profundă cu Microsoft 365 este grozavă dacă utilizați acele instrumente, dar dacă utilizați Copilot ca motor de căutare îmbunătățit pe internet, aceste actualizări nu vor însemna mare lucru pentru dvs.

  Cum să fixați modulele Centrului de control pe bara de meniu pe Mac

În plus, având în vedere rezultatele mixte ale GPT-urilor personalizate ale OpenAI, modelele personalizate Copilot ar putea să nu fie o caracteristică care câștigă multă tracțiune – cel puțin, nu inițial. Când au fost lansate pentru prima dată GPT-urile personalizate, a existat un val de entuziasm, dar a durat ceva timp pentru a găsi GPT-uri personalizate care merită folosite.

Nu mai vorbim de faptul că Copilot va primi în continuare actualizări de funcții. The Blogul Microsoft dezvăluie Copilot Pro a confirmat, de asemenea, noi funcții Copilot, inclusiv GPT-uri Copilot. Microsoft va adăuga GPT-uri Copilot personalizate la modelul gratuit, acoperind subiecte precum fitness, gătit etc., aducând instrumentul personalizat la versiunea gratuită. Nu va exista atât de multă personalizare, dar GPT-urile specializate vor fi utile pentru o serie de subiecte.

Așadar, în timp ce Copilot Pro are, fără îndoială, mai multe funcții și va primi actualizări mai repede decât versiunea gratuită, Copilot rămâne un instrument extrem de util pentru cei care doresc acces GPT-4 fără să plătească.