Cum să vă deschideți feedul următor TikTok

Recomandări cheie

 • Deschideți fila Urmărire pe TikTok glisând spre dreapta sau atingând „Urmărire” în partea de sus a ecranului.
 • Feedul Urmăriți arată postările din conturile pe care le urmăriți, în timp ce feedul Prieteni arată postările din conturile care vă urmăresc.
 • Personalizați setările listei următoare și faceți-o privată pentru a controla cine poate vedea conturile pe care le urmăriți. De asemenea, puteți personaliza notificările postărilor.

Feedul implicit al TikTok vă arată atât postările recomandate, cât și postările de la cei pe care îi urmăriți. Dar dacă vrei doar să vezi postări de la persoanele pe care le urmărești? Iată cum să găsiți următorul feed pe TikTok.

Cum să deschideți feedul următor pe TikTok

Când deschideți TikTok, veți începe pe pagina For You (FYP). Urmați acești pași pentru a ajunge la fila Următoare:

 • Deschideți TikTok și glisați spre dreapta până când treceți la fila Urmări. De câte ori trebuie să glisați va depinde dacă TikTok Shop este disponibil în regiunea dvs.
 • Alternativ, puteți, de asemenea, să atingeți pur și simplu Urmărire în partea de sus a ecranului. Este cu litere gri transparente deasupra videoclipului pe care îl vizionați.
 • Acum puteți derula printr-o listă de postări din conturile pe care le urmăriți.
 •   Câți urmăritori pe TikTok trebuie să fie plătiți

  Care este diferența dintre feedul următor TikTok și feedul prietenilor?

  Feed-ul de urmărire pe TikTok vă va afișa postări din toate conturile pe care le urmăriți. Feedul Prietenii dvs. va afișa postări din conturile care vă urmăresc.

  Dacă vă uitați la urmăritorii dvs. sau la lista de urmăritori, veți vedea că unele conturi spun „Prieteni” în dreapta. Deși feedul dvs. Urmăriți poate include și postări de la Prietenii dvs. TikTok, feedul Prietenii dvs. nu va afișa postări din conturi care nu vă urmăresc înapoi.

  Puteți accesa feedul Prieteni atingând fila Prieteni din meniul de jos al aplicației.

  Rețineți că toate fluxurile dvs. de pe TikTok vă vor afișa în continuare reclame, repostări și ocazional conținut sugerat. Acest lucru poate fi enervant uneori, dar este și o modalitate utilă de a descoperi conținut nou.

  Cum să-ți schimbi setările TikTok Următoarele liste

  Puteți personaliza unele dintre setările listei următoare, cum ar fi să o faceți privată și să ajustați setările de notificare.

  Desigur, dacă doriți doar să extindeți sau să micșorați următoarea listă, puteți urmări sau nu urmăriți utilizatorii pe TikTok.

  Cum să-ți faci lista de urmărire privată pe TikTok

  Când vă vizualizează profilul, ceilalți pot atinge lista următoare pentru a vedea pe cine urmăriți. Dar dacă nu doriți să faceți publice aceste informații? Puteți face următoarea listă privată, astfel încât alte persoane să nu poată atinge pentru a o vizualiza.

  Urmați acești pași pentru a face următoarea listă privată.

 • Deschideți TikTok și comutați la profilul dvs.
 • Atingeți cele trei bare din dreapta sus a profilului dvs. și apoi selectați Setări și confidențialitate.
 • Atingeți Confidențialitate și apoi Lista de urmărire.
 • Selectați Numai eu.
 •   Cum să vezi cusăturile pe TikTok

  Puteți, de asemenea, să vă setați întregul cont TikTok la privat dacă doriți un plus de confidențialitate.

  Cum să modificați notificările de postare pentru conturile pe care le urmăriți

  TikTok vă poate trimite notificări atunci când conturile urmărite postează sau intră în direct, de exemplu. Pentru a personaliza aceste notificări, urmați acești pași:

 • Atinge pictograma cu trei bare din partea dreaptă sus a profilului tău.
 • Atinge Setări și confidențialitate și apoi selectează Notificări.
 • Selectați Postări din conturile pe care le urmăriți. Apoi puteți comuta notificările pentru conturile individuale sau opțiunea de a primi notificări de postare de la conturile pe care le urmăriți.
 • Cel mai adesea, utilizatorii își schimbă setările de notificare pentru că încearcă să scape de notificările enervante TikTok. Din fericire, TikTok facilitează editarea acestor setări chiar în aplicație.

  Următorul feed simplifică vizionarea exactă a TikTok-urilor pe care sunteți interesat să le vizionați și vă permite să creați un feed personalizat pentru dvs. Iar feed-ul este ușor de accesat chiar din pagina principală Pentru tine, astfel încât să poți comuta între cele două atunci când vrei să schimbi lucrurile.

  Utilizarea diferitelor fluxuri poate face utilizarea TikTok mai distractivă și interesantă. Și având în vedere cât de ușor este să comutați între ele, de ce nu ați face-o?